19.2.2015

Madrid päivä 1 & 2


Mauu :) Vihdoin mä pääsen tekemään postausta meijän matkasta. Matka oli upea, Madrid oli paljon mahtavampi kaupunki kuin edes osasin kuvitella♥ Mulla on jo nyt kamala ikävä sinne ja muutenki sitä lämpöä ja kauneutta. Minkälaisia postauksia ja miten paljon toivotte mun tekevän näitä ? Voisin tehdä vaikka kymmenen postausta, mutta ajattelin tehdä 4-5 postausta, musta se on sopiva määrä :)

Lähdettiin siis perjantaina 13 päivä Madridiin. Oltiin ajoissa lentokentällä ja aika meni nopeesti jännittäessä. Mulla oli mukana nasoliini sekä lentokorvatulpat, jotka oikeesti toimivat ! Mulla oli hiukan ennakkoasenne, että ei noi toimi, mutta toimi eikä korvat olleet kuin hiukan laskiessa kipeät. Jes :) Lento meni hitaasti ja odotin vaan millon ollaan perillä. 
Kun päästiin perille otettiin taxi, joka maksoin 20 euroa meidän hotelille. Meijän hotelli sijaitsi reilu puolen tunnin matkan päästä keskustasta eikä alue ollut mitään historiallista tai kaunista, mutta siellä oli ihania kauppoja :D Hotelli oli siisti, huone juuri sopiva. Otettiin myös aamupala, joka olisi voinut olla monipuolisempi ja enemmän esim. hedelmiä, mutta kyllä sillä jaksoi yllättävän hyvin. Meidän lähin metroasema oli Ciudad Lineal ja hotellin nimi Travelodge. Hotellissa oli mukava henkilökunta, joka otti meidät hyvin vastaan ja neuvoi perusjuttuja. Eka ilta meni ettiessä ravintolaa, oltiin ihan pihalla, joten mentiin pizzalle :P Mentii aikasin nukkumaan ja herättiin aikasin, koska seuraavana päivänä oli suuri päivä..

Mentiin siis 14 päivä lauantaina kattomaan Real madrid vs. Deportivo peliä Bernabéu stadiumille, joka oli aivan saman nimisen metroaseman vieressä. Stadium oli niiin suuri ja iso. Mentiin paikalle joku seitsemän tuntia ennen pelin alkua. Siellä oli jo paljon ihmisiä, aika moni turisteja myös. Hommattiin liput ja mentiin myös stadium tourille, joka oli kiva kokemus. Pääsi kiertämään stadiumia ja oli se kyllä kiva tallustella siellä missä omat lemppari pelaajat menee ja istua niiden vaihtopenkeillä :) Suosittelen kyllä menemään jos yhtään jalkapallo kiinnostaa. Käytiin myös Real madrid shopissa ostamassa parit jutut, siellä oli kyllä niin paljon fanikamaa. Mentiin välissä syömään, Madridissa leivokset on ihan huippuja ja leivät, nam. Käytii myös kaljalla, kumpikaan ei juo juuri koskaan kaljaa, mutta tuolla sitä tuli juotua aina muutama illassa. Itse peli alkoi kuuden aikaan ja se oli kyllä huikea kokemus. En olisi uskonut, että pääsen kokemaan ton. Oon iloinen, että tutustuin jalkapallohulluun eli Joonakseen, pääsen kokemaan tällästä ! Peli tais olla loppuunmyyty eli aivan täynnä koko stadion. Tunnelma oli lämmin ja mukava, tykkäsin. Madridissa jalkapallo on uskonto, joten sen mukaan siellä myös oltiin ;) Real voitti pelin ja muutenki peli oli hyvä. 
Illalla mentiin vielä syömään ja tilasin taas leipäannoksen. Leipää, leipää, leipää. Kokoajan leipää :D Mutta hyväähän se oli :) Myös sitruuna Cokiksessa oli hyvä juttu, tänään kotonakin oli pakko laittaa sitruunaa limuun. Seuraavassa postauksessa jatkan seuraavista päivistä. Jos tulee kyseltävää, voi kysellä:) Varmasti unohdan sanoa jotain. Oon vieläki innoissani matkasta, olin niin onnellinen kokoajan ja nautin täysin rakkaan kanssa olemisesta sekä kaikesta koko kaupungissa! ♥  Sen voin jo sanoa, että suosittelen Madridia kaikille näin talvella, siellä on kyllä hyvät ilmat jo nyt. Aurinko paistoi ja oli aika lämminki. Myös shoppailusta pitäville se sopii hyvin ja yleisesti kaupunkilomasta haaveileville :) Ja jalkapalloa kannattaa mennä kattomaan vaikkei siitä niin pitäisikään, se on oikeesti hyvä kokemus ;) 

8 kommenttia:

  1. Tosi hyvännäköisenä oot ollut reissussa ja muutenkin kivoja kuvia! :) ♥

    VastaaPoista
  2. teidän matka kuuostaa niin kivalta ja ihanalta, onneks pääsitte tonne ja teijän matka onnistu ♥ vitsi täs tulee nälkä kun kattelee noita ruokakuvia, namskis :P ulkomailla syöminen on ihan mahtavaa :D

    loppuja matkapostauksia odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, oli kyllä huippu matka ! <3 Ja joo ulkomailla on kiva syödä, paitsi välillä oli vaikee tilaa ku jotkut ei osannut ollenkaa sanaakaa englantii :DD

      Poista
  3. Ihana postaus ja ihana sinä! <3 Tosi kivoja kuvia ja varmasti kiva reissukin :)

    VastaaPoista
  4. Millasella kameralla otit kuvia pelistä? Oon ens kaudella menossa bernabeulle kattomaan peliä ja minua mietityttää että saako stadionille ottaa järkkäriä ja telezoom objektiivia. Ois aika kiva saaha kuvia Realin pelaajista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kamerana Olympus PEN mini E-PM2 eli semmonen pieni järkkäri :) Lyhyt putki vaan.. Eivät sanoneet siitä mitään. Jostain netistä (en nyt löytänyt mistä) olikohan Realin sivuilta löysin, että ammattijärkkäreitä ei saisi viedä eikä semmosia, joissa on pitkä objektiivi. En usko, että Telezoomia saa viedä, mutta kannattaa kysyä sieltä vielä... Koska mulla ei semmosta ollut :D

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)