6.7.2015

Hymyn takana

Tämän hymyn takana on välillä tyttö joka pelkää. Tyttö joka ei aina odota elämältä mitään. Tyttö jota ei joskus kiinnosta mikään. Tyttö jota väsyttää eikä jaksa tehdä mitään. Tyttö joka on jo kerran voittanut monen vuoden masennuksen ja päästänyt irti ahdistuksesta.

Vaikka mun postaukset ovatkin olleet suurimmaksi osaksi iloisia ja positiivisia ainakin omasta mielestäni, haluan kuitenkin kertoa, että elämäni ei aina ole niin täydellistä. Olen tehnyt paljon töitä esimerkiksi mun ulkomaan matkojen eteen, herännyt aamulla aikaisin kouluun ja mennyt koulusta töihin ja vasta yöllä päässyt nukkumaan. Nyt mulla on aika vähän töitä ja toinenki loma tulossa, joten on enemmän aikaa postata ja voinkin paremmin kun ei ole kokoajan niin kiire. On kesä tästä syystä kyllä ihana asia :)
Mä oon pohjimmiltani aikamoinen pohdiskelija ja mietinkin kokoajan jotain. En vain saan sanotuksi aina mitä mietin. Ehkä mulla ei ole ketään kenelle sanoa. Unohdin kertoa kuulumis postauksessa, että kävin näkemässä terapeuttiani pitkästä aikaa ja mulle tuli siitä hyvä fiilis. Vaikken enää tarvitse apua ja meidän terapiasuhteemme on Kelan mukaan loppunut, hän silti säilyy elämässäni, vaikka usein ei nähtäisikään.

Mun mielestä olisi myös hölmöä alkaa keksimään huonoja asioita elämässä tai valittamaan turhista asioista vain etten olisi liian iloinen täällä. Mä itse en kauaa jaksa lukea blogeja joissa ei ole sitä oikee elämää, huonojen ja hyvien asioiden kanssa. Olen silti pahoillani omalla tavallani jos mä näytän liikaa vain sitä pintapuolta, vaikka lupasin ettei musta semmosta bloggaajaa tule. Ennen oli helpompi kirjottaa kun kaikki läheiset eivät lukeneet blogia ja oli niitä huonoja juttuja, pysty kertomaan niistä ja antamaan ehkä enemmän blogille. Nyt pidän tämän ehkä turhankin positiivisena paikkana, mutta en näe sitäkään huonona juttuna. Haluan, että musta tulee iloinen ja positiivinen kuva tytöstä joka haluaa elää ja nauttia elämästä.
Viime päivät ovat olleet ihania. Odotan tulevaa lomaa, toivottavasti ilmat vaan paranesivat. Olin viikonloppuna perheeni kanssa ajalemassa ympäri Helsinkiä ja käytiin Hietsussa rannallakin sekä Kaivarissa :) Muuten olen vain rentoutunut, käynyt lenkillä ja siivoillut. Tänään näin ihanaa Jasua ja käytiin Picnikissä sekä Magnumin jäätelöbaarissa, jossa sai tehdä mieluisansa jäätelön. Oli muuten ällömakeaa, mutta hyvää ! Huomenna siskoni tulee yökylää, tarkoitus olisi tehdä jotain kivaa yhdessä. Palaillaan 

Ps. Mitä tykkäätte uudesta ulkoasusta ja isommista kuvista ? :) 

16 kommenttia:

 1. Ihana sinä! <3

  Tykkään kovasti! Miten kuvat asettuvat mobiilissa? Olen kokeillut monia CSS-koodeja, mutta mobiilissa kuvat levähtävät hullun isoiksi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toinen ihana <3 Ainakin mun Samsungin puhelimella kun katoin niin näyttivät ihan normaaleilta :) En oo koodeilla muuttanut vaan samalla kun muokkaan kuvat, vaihdoin koon isommaksi :D Voi olla, että nää on vähä epätarkempia sitten sen takia, mutta mietin pitkään isompia kuvia blogiin.

   Poista
 2. Oli kiva nähdä taas ♥ Mäkin välillä mietin jaksaako kukaan lukea mun blogia kun kirjoitan vain positiivisista asioista, mutta rehellisesti mun elämä on aika positiivista. Jos tulee jotain negatiivista, se liittyy aina johonkin toiseen ihmiseen ja en voi sitä kirjoittaa julkiseen blogiin. En myöskään halua muille pahaa mieltä. Oon huomannut, että mun kävijämäärät on laskeneet puolella sen jälkeen kun muutin blogin tyylin mutta itse tykkää, ja se on pääasia! :) Sun blogi on ihana juuri tälläisenä, oli sitten positiivista tai negatiivista sanottavaa :) On kuitenkin ihana nähdä miten hyvin sulla nykyään menee ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli <3 Ja niinhän sun elämä onkin, mä ainakin jaksan lukea :) Ja musta sulla on mielenkiintosia ja ihania postauksia ! Ja kyllä mullaki ennen enemmän oli just lukijoita ja varmaan kävijöitäkin, mutta samapase, kunhan itse voi hyvin. Kiitos paljon <3 !

   Poista
 3. Ei sun tarvi pelätä kirjoittamista. Ole vain oma itsesi, äläkä välitä niistä tutuistakaan jotka lukee. Itse pääsin siitä pelosta yli ja pystyn olla aika avoin. Mun mielestä aina ei voi olla hyvä päivä ja sen voi myös tuoda esiin. Kyllä mä kaipaan sun entistä blogia aina välillä, kun se oli niin aitoa ja kun tunsi ne tunteet. Ihanaa kuitenkin, että oot löytänyt tuollaisen elämän ettei sun tarvi miettiä sitä tuskaa enää. Sä oot selviytyjä! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi <3 Koitan kirjoitella monipuolisesti ja avoimesti edelleen (: Ja kyllä mäki välillä kaipaan :< Ja mäki oon iloinen siitä!

   Poista
 4. Ulkoasumuutos on ehdottomasti positiivinen, blogisi on hieno! :) Tämä oli myös hyvä postaus, haleja huonoihin päiviin.♥

  VastaaPoista
 5. Miusta on ainakin kiva jos bloggaaja kertoo välillä vähän syvemminkin itsestään blogiin - vaikka tietenkään niitä ihan henkilökohtaisimpia asioita ei varmasti kukaan halua tänne kertoakaan :) Itse kävin lähes koko yläasteen ajan koulukuraattorilla, koska elämä alkoi tuntua merkityksettömältä ja hän sai minut tuntemaan itseni edes jollain tapaa erityiseksi ja tietenkin kuunteli mitä miulla oli sanottavaa. Näin myöhemmin olen edelleen hänelle kiitollinen, sillä siinä iässä tunsin itseni välillä todella yksinäiseksi.
  Toivotaan että helteet tulisivat vielä takaisin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oon samaa mieltä ! :) Ihana kuulla, ammattiauttajista on kyllä suuri apu kun on itse hukassa :) Ja jep toivotaa!

   Poista
 6. Nii ja pakko sanoo vielä, että ihana tää uus ulkoasu. :D

  VastaaPoista
 7. Kaunis ulkoasu ja selkeä blogi, tykkään :)

  VastaaPoista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)