2.10.2015

Blogiystäväkirja

P6130063
PA091045
_MG_3686
Mauu :) Kaikki muistaa ystäväkirjat, joita täytettiin ala-asteella kokoajan ? :D Ne oli ihan mun suosikkeja! Päätin nyt toteuttaa tämän omassa blogissani, tykkään niin paljon vastata kysymyksiin :)

SUOSIKKI..

Kaupunki? Suomessa Helsinki, muualla maailmassa Split ja Lontoo 

Lomakohde? Samat kun edellisessä, mutta ehdottomasti Split ja Lontoo :D

Biisi? Alesso & Dirty South - City Of Dreams

Ravintola ja annos? Memphis oli ennen, mutta nyt ne on muuttaneet listaa, joten vaikea sanoa. Lohi kasviksilla ja lohkoperunoilla on mun aika vakkari. 

Juoma? Coca Cola zero, vesi ja mansikka margarita.

Leffa? Näitä on niin paljon ! Vaikea sanoa yhtä.. Tykkään kaikista leffoista, mutta trillerit ja jännärit on parhaita. Komedia, lastenleffat, toiminta ja kauhu menee myös :)

TV-sarja? Salkkarit, Kyläsairaala, Vampyyripäiväkirjat, 24, Pako, Posse, Orange is the new black, The walking dead jne. Unohdin varmaa jonkun :D

Kirja? Nancy, tykkään myös Torey Haydenin kirjoista paljon :)

Asu? Sukkikset, hame, ballerinat ja joku kiva paita siihen :) Aika samalainen kun noi mun pari viimeistä asua blogissa. 

Meikkituote? Ripsarii ! 

Hiustuote? Color Mask 

Sovellus? Käytän aika vähä sovelluksia, mutta Instagram on suosikki.

Instagrammaaja? Hihi minä. No en osaa sanoa, suosikkeja on paljon. Laitan muutaman: @sosssi, @liana.travel.app, @homonukke, @paratiisikana, @loratusek :)
PA080961
_MG_4465 Aamurutiinisi? Mun aamut alkaa kahvilla ja tupakalla. Sen jälkeen pesen hampaat, meikkaan, syön aamupalaa ja puen. 

Mitä vaatekaapistasi löytyy? Öö vaatteita ? :D Hameita, sukkiksia, paitoja, toppeja, farkkuja, alusvaatteet jne. 

Mitä pakkaat mukaan matkalle? Pakkaan aina liikaa :D Riippuu mihin oon menossa. Vaatteita, hygieniakamat, tupakkaa, passin, meikkejä jne :D

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? Oon aika paljon kotona niin ettei kukaan näe. Mutta yleensä datailen, teen koulujuttuja, siivoan tai katon jotain tvsarjaa :D

Mitä laukustasi löytyy aina? Sieltä löytyy aina vaikka mitä ! :D Lompakko, avaimet, tupakat, sytkäri, huulirasva, bussilippu jne..

Viimeisin sisustusostoksesi? Enpä muista. En oo ostanut pitkää aikaa kotiin oikeestaan mitään. Pitäis kyllä :)

Viimeisin Whatsapp-viesti? Kiitti:) mulki sua:)

Kotikaupunkisi paras paikka shoppailuun, syömiseen ja drinkeille? Shoppailuun Itis ! Sieltä löytyy niin paljon kaikkia kivoja liikkeitä kuten Cubus, H&M ja New yorker. Keskustas löytyy sitten kivoja ravintoloita kuten Memphis, Virgin oil, Maya jne :) Drinkkipaikkana varmaankin Amarillo.

Mitä ostoslistallasi on tänä syksynä? Tarttisin vaikka mitä ! Mutta kotiin haluaisin lipaston ja uuden kirjahyllyn sekä jotain tauluja/sisustustarroja. Vaatteista farkut, laukku ja sukkikset ois tarpeellisia.

Paras tapa tuhlata 50 euroa? En tuhlaile paljoo rahaa, mutta jos tuhlaisin johonkin niin ostaisin varmaan ruokaa haha :D Tai sitten niitä vaatteita, tolla saisi jo farkut ja paidan hyvin :)

Tehkää teki tämä kysely! :) Ihanaa viikonloppua 

15 kommenttia:

  1. Tää oli kiva! Oon monissaki blogeissa tämän haasteen nähny, mutta en oo jostain syystä saanut ite aikaiseksi tehdä kans. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii oli :) Näitä vastauksia on muistaki blogeista kiva lukea ! Kannattaa tehdä :)

      Poista
  2. Oliko nää kysymykset jostain oikeesta ystäväkirjasta? Olisi kiva ehkä itekkin tehdä tää haaste. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hyvin ollakki :) Oon nähny tän muutamassa blogissa, mutta alkuperää en tiiä. Kannattaa tehdä ! :)

      Poista
  3. Näitä vastauksia oli kiva lukea, ystäväkirjat on just hyviä! Pitää kattoa jos tekisin itekin tän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii onki, vois vieläki täytellä niitä ilomielin :D Juu tee ihmeessä :)!

      Poista
  4. Olipa kiva postaus, ihania kuvia ♥!

    VastaaPoista
  5. Kiva postaus, kysymyspostauksia on aina kiva lukea :) eli teen varmasti itekin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tätä oli kyllä kiva tehdä :) Kiva kuulla :)

      Poista
  6. Nyt tuli himmeä ystävänpäiväkirjanostalgia! Tää oli kiva postaus, tykkäsin kovasti lukea. Kuvat on kans hienoja, tekee postauksesta kivan kokonaisuuden myös silmille. Cool! :) Enkä muuten oo ikinä tullut ajatelleeksi Itistä hyvänä shoppailupaikkana, pitänee joskus kokeilla. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sama juttu mulle :D Kiva kuulla, että tykkäsit :) Kiitos ! Ja Itiksessä on paljon erilaisia vaatekauppoja, kannattaa käydä :)

      Poista
    2. Missä tota kyläsairaala sarjaa voi kattoo netistä?

      Poista
    3. Hmm tällä hetkellä ei varmaan missään :/ Katsoin sitä keväästä kesän loppuun ku näkyi Yleltä:) Toivotaa, että alkais uudellee! Kyläsairaalasta on myös olemassa tuotantokausia, Anttilassa oon ainaki nähny :)

      Poista
  7. Olipa kiva postaus ja oli huippua lukea tätä, kun sai tietää susta jälleen lisää <3 Ja sama täällä, olen kunnon liika pakkaaja haha :D En koskaan osaa pakata sopivasti. Se on sitten hiton ärsyttävää kun joutuu roudaamaan niitä tavaroita paikasta toiseen selkä vääränä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kiva ku tykkäsit! <3 Haha samikset :D On kuiteki hyvä pakata vähä liikaa ku liian vähän ;) Ainaki vaatteista ku koskaan ei tiiä säästä ja fiiliksestä mitä pukea :)

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)