22.2.2016

Top 10 asut

Mau :) Löysin tän kivan postausidean Kirsin blogista! Idea oli sen verran kiva, että päätin itekki toteuttaa. Mulla on aika vaihteleva tyyli. Tykkään paljon mustasta ja harmaasta pukeutumisessa, mutta myös tietyt väritkin iskevät. Rakastan mekkoja ja hameita sekä tennareita ja farkkuja :) Ehkä kuvista huomaa mitkä on mun lempparikengät? Converset Korkkareita tai liian paljastavia vaatteita en suosi. Tykkään mun tyylistä tosi paljon!
Kollaasit333 1. Tää on mun lempikuvia musta jos näin voi sanoa? :D Tää on otettu Splitistä viime vuonna. Toi lintupaita sekä mustat shortsit oli ihan suosikkiasuja kesällä. Myös leopardikengät sekä Sannin kassi on niin mun tyyliä unohtamatta aurinkolaseja! ;) 
2. Toi mekko on täyttä rakkautta! Käytin sitä usein kesällä ja se on yksi harvoista vaatteista, joita voin sanoa rakastavani :D Se on vaan niin ihana 
Kollaasit44 3. Tällänen asu on aika perus jos oon menossa esimerkiksi viettämään iltaa johonkin. Harmi, että mun lempikengät ei näy tässä kuvassa :( Mutta villakangas takki, musta laukku ja hame on osa mun perusasua.
4. Tässä kuvassa oleva leopardihame on myös yksiä suosikkejani :) Myös ballerinat sekä nahkatakki ovat mun mieleen!  
Kollaasit11 5.  Rikkinäiset farkut, nahkatakki ja feikkiVanssit :D Tää on sopivan rentoasu ja aika perus asu mulla syksysin/keväisin arkena. 
6. Tykkään myös erilaisista sukkahousuista ja noi sukkikset on mun lempparit! Tää asu on sellanen jota käytän kun oon menossa johonkin juhliin/juhlimaan :) 
Kollaasit55
7. Tää asu on niin perus asu mulla! Käytän vastaavaa joka päivä arkena kun meen kouluun/töihin eikä mitään ihmeellistä syytä laittaa muuta päälle :D
8. Myös tää on mun aika perus asu mulla arkena. Tykkään myös paljon leopardikuviosta sekä kaulahuiveista ellette huomanneet? :D 
kollaasi229.Tässä asussa tykkään tietenki farkuista sekä kengistä:) Oon käyttänyt tätä asua useamman kerran nyt talvella. Mun talvitakki on kivan näköinen ja sopivan lämmin!
10.Mun uusin asu kuva! Toi hame on vaan niin ihana ja tää asu on kans mun lemppareita :) Sopii jotenki hyvin mulle ja kivan tyttömäinen :)


Mitkä asut olivat teidän suosikkeja? :) Mun omat on 1,2 ja 10 :) 
Ps. Mitäs tykkäätte mun uudesta bannerista? Ihana ystäväni Sofia teki bannerin mulle, kiitos hurjasti! ♥ Vielä pitäis kattoa miten muuten uudistan ulkoasua :)

26 kommenttia:

  1. Kiva postaus, tälläisiä on kiva katella blogeista! :) Harmi, ettei itsellä oo tarpeeksi kuvia asuista tai ainakaan niistä tän hetken lemppareista :/
    Sulla on kyllä tosi ihana tyyli :) Samalla tyttömäinen, mutta jotenkin sun tyylissä on asennetta :) Toi kukkamekko on ihana ♥ 2, 8 ja 9 on mun suosikkeja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!<3 Samaa mieltä, tälläsiä on kiva lueskella!:) Höh.. Eiku uusia kuvia ottamaan:) Kiitti paljon, niin sullaki on ihana tyyli <3 Kukkamekko on kyllä nii ihana :)

      Poista
  2. Meillä on jokseenkin sama värimaailma vaatteiden kanssa :D Mä tykkään 5 ja 10.. tuo hame on niin ihana! Ps. Banneri todellakin toimii ja on niin sun näköinen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii on:D Kiitti! :) Juu toi banneri on ihana <3 :)

      Poista
  3. Mikäs ihana hame sulla on vikassa kuvassa? :) Mua miellyttää aikalailla sama värimaailma ja samantyyliset vaatteet, paitsi en pidä conseista (tai no nilkka ei tykkää) enkä kaulahuiveista (pakko niitä on tosin välillä käyttää :D). Olipas kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Primarkista ostettu :) Se on kyllä ihana<3 Kiva kuulla! Ja kiitos <3

      Poista
  4. Kiva kun sie teit tän kans! Mun lempparit näistä on 2 ja ehdottomasti 10! Kuten sanoit, toi hame on tosi ihana!
    Ja hei, bannerille iso peukku. Just sun tyylinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu oli pakko tehdä kun tää oli nii kiva!:) Jep, tykkään tosta hameesta tosi paljon <3 Ja banneri on kyllä mun mieleen :)

      Poista
  5. Sä oot ihan älyttömän kaunis!♥

    Kiva postaus :)

    VastaaPoista
  6. Toi kakkoskuvan mekko on kyl täydellinen! Toi nelonen on myös ihana, mut kyl toi kakkonen vaan on ylivoimaisesti paras :)

    VastaaPoista
  7. Numero kaksi on mun lemppari! Aivan älyttömän ihana mekko meinaan<3

    http://inka-allornothing.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Oi toi 2. asu sopii sulle niin mahtavasti!♥

    VastaaPoista
  9. Ihania kuvia, siulla on kiva pukeutumistyyli. :) Kaunis olet ja banneri passaa just hyvin tänne siun blogiin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, samoin sulla! <3 Ja kiitti kehuista, mäki tykkään :)

      Poista
  10. Kuvat 4 ja 6 ovat aivan Ihanat.
    Molemmissa kuvissa Ihanat sukkahousut ja ballerinat :)

    VastaaPoista
  11. Ihanat kuvat 3,4 ja 6. Oot tosi kaunis noissa kuvissa.Kuva 4 Ihanat sukkahousut ja ballerinat ja leopardihame :)
    -Salla-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!<3 Mäki tykkään tosta hameesta ja ballerinoista:)

      Poista
  12. Haluaisin nähdä lisää kuvia missä sul on sukkahousut ja mustat/punaiset rusettiballerinat. Oot muuten tosi kaunis kaikissa noissa kuvissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kohta pitäis semmosia kuvia tulla, on mulla toki hamekki niissä päällä :D Kiitti paljon! :)

      Poista
  13. Tottakai hame sukkiksien ja ballerinojen kanssa :)
    -Salla

    VastaaPoista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)