10.3.2016

Menoa ja meininkiä

Moikka! :) Pitkästä aikaa kuulumisia. Tai onko siitä edes niin pitkä aika? :D Mihin se ihana aurinko katosi? Se joka meitä piristi ja sai mutkin piristymään. Ihan ikävä! Nää kuvat on otettu jo reilu viikko sitten kun käytii Jasun kanssa kuvailemassa Eduskunnan lähellä :) Aika kivoja kuvia tuli vai mitä tykkäätte? Oli myös ihana nähdä Jasua kuten aina

Mulla on ollut aika kiireistä nyt viimepäivät. Välillä sitä miettii miten ehtii käydä neljä kertaa viikossa töissä, neljä kertaa viikossa koulussa, blogata, tehdä ruokaa, siivota, nukkua, lenkkeillä, nähdä perhettä ja ystäviä, viettää aikaa rakkaan kanssa, pelata, kattoa telkkaria jne :D Joteki sitä vaa ehtii! Oon hyvä ajan käyttäjä ;) Tai musta on tullut sellainen.

Olin viime viikolla pitkästä aikaa käymässä mun mummin luona. Mulla ei oo läheiset välit oikee kenenkää sukulaisen kanssa, mutta oli kiva nähdä mummia pitkästä aikaa! Olin viime viikolla myös äidillä yötä. Käytii Janen kanssa lenkillä, käytii ottamassa Empulle korvikset, katottiin telkkaria, syötiin hyvin ja vietettii vaan aikaa yhdessä. Mun vanha koti on mulle aina koti. Tärkeä paikka edelleen
Tällä viikolla olin äidin kanssa myös leffassa, käytii kattomassa ihana elokuva How to be single. Se oli hauska elokuva, samalla opettava ja herkkä. Suosittelen kattomaan! Me ainaki tykättiin :) Tänään näin Sofiaa kuvailujen ja syömisen merkeissä. Käytii ihanassa Onda ravintolassa syömässä. Sofian näkeminen aina piristää mua!

Mulla on ollut vähä liikaa kaikkea :D Ens viikolla alkaa harjottelu ja jännittää jo tosi paljon! Meillä oli koulussa taas pistämistä(ihon alle) ja siitäki selvittii hengissä. Mäkin piikki kammoinen suostuin pistettäväks ja tieteki pistämään. Käytiin myös luokan kanssa Sairaanhoitaja päivillä Messukeskuksessa, jotka oli ihan mielenkiintoset ja kivat messut.

Tällästä mulle siis kuuluu eli ihan hyvää. Anteeksi jos oli sekava postaus, ollut vaa paljon menoa ja meininkiä :D Innolla odotan jo kevättä! Sillon tapahtuu vaikka mitä kivaa. Mutta nyt voi nauttia näistä ihanista hetkistä joita mulla on ollut ja paljon :)

Hyvää viikonloppua ihanat!

24 kommenttia:

  1. Herranenaika, ehdit sä nukkua ollenkaan kun on noin paljon menoa ja meininkiä :D Mut hyvä vaan että tekemistä riittää, ei tuu tylsää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdin onneksi! :D Välillä tosin vaan kuusi tuntia, mutta kyllä useamman kerran viikossa kerkeään onneks nukkumaan 7-8 tuntia :) Ja tykkään kun on tekemistä, tylsistyn tosi nopeasti :D

      Poista
  2. Oli ihana lukea sulta kuulumispostausta ja näistä pääsee hyvin kärryille mitä toinen on puuhaillut! <3 Ja mitä kuviin tuleen niin tosi kivat ja hemmetti noi sun kengät näyttää siltä, että voisin haluta heti samanlaiset! :D Enkö mä himoinnut jotain toisiakin sun kenkiä?? haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta muuten! :) Kiva kun tykkäsit <3 Noi kengät on kyllä kivat, monesti käytän vain mustia kenkiä, joten nää on kivaa vaihtelua :) Ton tapasia saa varmasti jostain! Haha joo taisit himoita niitä yksiä kenkiä sillon :D

      Poista
  3. Hitsi sä oot kyllä ihan superreipas aina ♥ Ei voi muuta kuin ihailla! Sylla on jotku tosi kivat kenkulit ekassa kuvassa, pure love!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä koitan olla! :) Ja sä oot kans yks toinen superreipas :) <3 Kiitti paljon :)

      Poista
  4. Tulipa näistä kuvista kivoja, oot kaunis! ♥ Ja oli ihana nähdä, pitää nähdä joku päivä tässä taas :)
    Itse en kyllä kestäisi tuollaista kiirettä, toi on mun mielestä ainakin ihailtavaa että ehdit ja jaksat tehdä kaikkea ja saat ajan riittämään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon kuvista <3 :) Juu nähdään taas pian! Mä tiedän, monet sanoo noin :D Mutta mulla on kaksi suurta unelmaa toteuttavana eikä kumpaakaa voi siirtää :D Enkä kestä tylsyyttä. Ja juu välillä mietin itekki miten ehdin, mutta kyllä sitä aina vaa ehtii kun haluaa :)

      Poista
  5. Onpas sun päiviin mahtunut paljon kivoja asioita :) Tosi kivoja kuvia, oot ihan hurjan nätti noissa kuvissa<3 Voisitkin lahjoittaa mulle sen taidon ehtiä tekemään noin paljon asioita! Musta tuntuu, että mulla on koko ajan hirvee kiire joka puolelle enkä silti oo saanut loppujen lopuksi oikein mitään aikaiseksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi niin on! :) Kiitos paljon <3 Oikeesti tonkin taidon oppii ajan kanssa ;D Ite ainaki oon kehittynyt ajan käytössä tosi paljon ja joteki aina saanut ajan riittämään kaikkeen :)

      Poista
  6. Kivoja kuvia, näytätte kumpikin hurjan kauniilta <3 :)

    VastaaPoista
  7. Oonkin miettinyt, onko toi leffa hyvä vai ihan hömppä! Nyt voisin ehkä käydäkin katsomassa sen :) Ja kyllä, miekin mietin välillä, miten kaikki tehtävät saa yhdistettyä, mutta jotenkin ne aina järjestyy - tää viikko on ollut superkiireinen ja itku tuli eilen, kun stressasi niin paljon, mutta nyt aurinko paistaa ja kohta alkaa vapaailta! :) Ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi leffa oli tosi hyvä! :) Suosittelen kattomaan. Me ainakin äidin kanssa tykättiin. Ja kyllä ne asiat aina jotenkin järjestyy, kunpa muistais sen sillonkin kun tuntuu, että kaikki on huonosti :D Ja kuulostaa kivalta! :)

      Poista
  8. Ihana kuvauspaikka ♥ Helsingissä on niin paljon ihania paikkoja ottaa kuvia, että oon ihan kateellinen! Kivaa viikonloppua sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Helsingissä on kyllä kivoja kuvauspaikkoja. Kiitti, samoin!<3

      Poista
  9. Oho! Kyllä on aika paljon sulla tekemistä, mutta eipähän kerkeä tulla tylsää :D

    ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta!:D Ehkä vähä liikaa välillä, mutta ei ainakaa tylsää tuu :)

      Poista
  10. Onpa ihania kuvia! :) Kauniilta näytätte molemmat.<3

    VastaaPoista
  11. Uusi lukija ilmoittautuu! Siulla on kiva blogi ja monipuolisesti näyttäisi olevan kaikenlaista sisältöä, joten innolla odottelen millaisia postauksia tulee tulevaisuudessa. Melkein houkuttaisi niitä cookie dough-leivoksia tehdä, mutta kun yritän vähän keventää, niin voi olla parempi että en juuri limpparipullon tyhjentäneenä haaveile enää lisäherkuista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitti paljon! <3 Yritän pitää mahdollisimman monipuolisena blogiani. Ja jossain vaiheessa kun saa taas herkutella, niin kannattaa kokeilla noita! :)

      Poista
  12. Taas tosi upeita kuvia susta, sulla on niin kiva tyyli ja oot kaunis ♥ Aina näitä sun kuvia katellessa tulee sellanen olo, että haluais itekin värjätä taas punaset hiukset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaw kiitos samoin Yuki <3 Ja heii sulle sopis hyvin punaiset hiukset! :)

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)