13.5.2015

Pinaatti-mozzarellamuffinit

Heii :) Tässä tulee nyt ensimmäinen resepti blogiini. Koko blogihistorian aikana tämä on mun ensimmäinen resepti julkaisen. Laitan resepteille oman tagin, josta löytyvät tulevaisuudessa kaikki reseptit. Hassua, että tämä on vielä semmoinen jota kokeilin tänää ekan kerran. Selailen paljon eri ruokasivuja ja lehdistä reseptejä. Oon valmis kokeilemaan kaikkea omalle ruokavaliolleni sopivaa eli kala- ja kasvisruokia sekä tietenkin kaikkea makeaa :p Tämä resepti löytyi netistä ja muokkasin sitä hiukan omallaiseksi. Teen yleensä aina niin. Nää muffinit on siis suolaisia muffineita ja vielä todella hyviä semmosia ! Mitään kaunottaria nää ei tosiaan ole, mutta todella helppoja ja nopeita tehdä :) En oo koskaan ollut hyvä tekemään kaunista ruokaa, enemmänkin osaan tehdä maukasta ruokaa ;) 

Mitä tarvitset muffeineihin ? 


1 dl ruokaöljyä
3 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
150g sulatettua pinaattia
125-150g mozzarellaa
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä murskana/pilkottuna
1 tl leivinjauhetta
4 tl punaista tai vihreää pestokastiketta(Itse käytin vihreää)
+Muffinssivuokia

Mittaa ainesosat kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Lisää lusikalla muffinssivuokiin. Paista uunissa 200 asteessa n. 15-20 minuuttia. Ja näin, valmista ! Eli siis todella helppo tehdä kun ei tarvitse muuta kuin mittailla ja sekoitella. Näistä tulee noin 8 kappaletta, riippuen muffinssivuokien koosta :) 

Vinkki! Voit käyttää mozzarellapalan sijasta mozzarella-juustoraastetta.
Mitäs muita hyviä suolaisia leivoksia suosittelette kokeilemaan ? :)

6 kommenttia:

  1. Oi ihana resepti! :) Pitää joskus kokeilla. Leipominen on kyll kivaa, varsinkin kun saa tehdä jollekin muullekin kun vaan itelle. Sämpylät on yleensä tosi muunneltavia ja helppoja tehä! Ite tein joskus sämpylöitä missä oli fetajuustoa, aurinkokuivattua tomaattia ja basilikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kannattaa etenkin jos pinaatista tykkää :) Ja nii toi on kyllä totta :) Sämpylöistä voisin kokeilla jonkun vastaavan, ne on kyllä niin hyviä :)

      Poista
  2. nam näitä vois kokeilla! kiva et aloit tekemään reseptipostauksiakin :) mä josku yritin ja se jäi yhteen postaukseen xD ikinä jaksa edes tehdä mitään ihmeellistä, ehkä alan kokeilemaan näitä sun reseptejä :) tää ainakin vaikuttaa suht helpolta jopa mun hermoille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa :) Juu ajattelin aina sillon tällön tehdä kun ruokia mielessä :p No mut aina voi jatkaa :) Tästäkin voi innostua ! Ja nää on siis niin helppo tehdä ! :D

      Poista
  3. Nam, nämä kuulostavat herkulliselta! En olekkaan koskaan tehnyt suolaisia muffineita, pitää ehdottomasti kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ne olivat myös sitä ! :) Ja kannattaa kokeilla :)

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)