8.2.2016

Disney On Ice

P2060171 P2060160
P1310010
P1310019 Heippa! :) Pitkästä aikaa ihan kuulumisia. Mitä mulle sitten kuuluu? Ihan hyvää oikeestaan. Vaikka hiukan väsyttääkin. Tuntuu, että on taas loman tarpeessa, vaikka juuri olikin loma haha :D No ainakin kesäloma tulossa, joten sitä odotellessa! Koulussa menee ihan kivasti, osa kursseista on todella mielenkiintosia. Vaikka välillä turhankin tuttuja itselle. Ens kuussa mulla alkaa jo työharjottelu enkä oo vielä varma mihin meen. Mutta pari paikkaa on alkanut hahmottua joihin ehdottomasti haluaisin, joten toivon, että pääsen jompaan kumpaan :) 

Viime viikolla oli taas menoa ja meininkiä! Torstaina treffasin Sofiaa Kampissa ja käytiin pikaisesti kirpparilla, josta ei ikävä kyllä löytynyt mitään kivaa. Käytiin myös Itiksessä syömässä ja juteltiin kaikesta maan ja taivaan välillä. On ihanaa, että on ihminen kenelle voi puhua mitä tahansa ja toinen ei tuomitse, vaan kuuntelee ja osaa jotenki sanoa ne oikeat sanat :) Lauantaina näin myös Jasua tietenkin Picnikissä sekä käytiin pikaisesti kuvailemassa :) Oli ihana nähdä Jasua pitkästä aikaa! Eli ystävillekkin on koulu- ja työkiireistä huolimatta ollut aikaa. Välillä mietin miten itekki repeän joka paikkaan :D 
P2050114 P2050048 P2050067 P2050039 P2050151 Perjantaina oli myös kiva päivä, koska sillon oli pitkään odotettu Disney On Ice! Olin ostanut mulle ja siskolle liput jo lokakuussa Empun synttäreiden kunniaksi. Liput oli hyvä ostaa etukäteen, koska koko Hartwall arena oli ihan täynnä. Mentiin Empun kanssa ajoissa paikalle ja ostettiin vähän syötävää ja Empulle semmonen Olaf lelu. Vitsi tuolla oli muuten kallista! Varmasti moni lapsi pettyi kun vanhemmat eivät ostaneet kalliita leluja tai herkkuja. Ihan rahastusta lapsien kustannuksella, mutta semmostahan se aina on. Itse esitys oli onneksi hyvä, ehkä parempi kuin viime kerralla :) Oltiin Empun kanssa siis 2014 viimeksi kattomassa tota showta. Tällä kertaa mukana oli Leijonakuningas, Peter Pan, Pieni mereneito ja Frozen. Mun omat suosikit oli Frozen ja Leijonakuningas. Empun suosikki oli tietenkin Frozen, se on niin Frozenfani :D Se laulo kaikki laulut alusta loppuun ihan ulkoa ja huomasi, että Emppu tykkäsi! :) Mutta mäkin tykkäsin, temput mitä esiintyjät tekivät olivat hienoja ja ne laulut.. Ne oli niin kauniita. Olin ihan tyytyväinen tämän vuotiseen Disney On Ice esitykseen :) Kävikö ketään muu kattomassa kyseistä esitystä?

Semmosia kuulumisia mulle! Mulla on paljon postauksia luonnoksissa ja joku päivä otan aikaa ja alan vastailemaan teidän kysymyksiin :) Kiitos paljon niistä.


 Ihanaa viikkoa kaikille 

20 kommenttia:

  1. Onpa mukavaa lukea sun kuulumisia. ♥ ^^ Vau, varmasti ollut tosi hieno tuo esitys! Kuvista päätellen ainakin. :3

    VastaaPoista
  2. Vitsit toi Disney On Ice on varmaan ihan kiva kokemus :) En ole kertaakaan käynyt katsomassa.
    Ja onnea työharjoitteluun!! :)

    ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä kiva kokemus!:) Joskus kannattaa mennä ;) Kiitti paljon :)

      Poista
  3. Voi ihana sinä <3 Oli kyllä niin muksaa jubailla syvällisiä ja miettiä elämän menoa, sun kanssa saa aina niin hyvin aiheesta kuin aiheesta kiinni, se on harvaa herkkua! <3 Toivottavasti hyvä harjoittelupaikka irtoaa ja pääset sinne mihin haluat, pidetään sormet ristissä ja peukut pystyssä! Vitsit, mä olen viimeksi ollut Disney on Icessä muksuna iskän kanssa ja se oli mahtava kokemus, varsinkin kun tykkään taitoluistelusta ihan mielettömästi :) Mukaut varmasti viihtyivät, kuten lapsenmieliset aikuisetkin ;) Harmi kuulla, että kaikki oli kallista, mutta eipä kyllä yllätäkkään :/ Ihanaa viikon alkua sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii säkin! <3 Ja samoin, sun kanssa on nii kiva jutella!! :) Kiitti, mäki toivon että sais jonku kivan harjottelupaikan:) Juu toi on kyllä kiva kokemus, hyvin osas tehdä kaikkia temppuja. Ja lapsille sekä aikuisille molemmille mukava kokemus. Juu ainahan vastaavissa tapahtumissa on kallista :/ Kiitti samoin <3

      Poista
  4. Mie en oo käynytkään katsomassa Disneytä koskaan! Kuulostaa ihanalta ajalta ystävien kanssa ja kivoja kuviakin olet räpsinyt :) Mukavaa, että postausaiheita on mielessä, innolla jään odottelemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa joskus jos tilaisuus tulee! On ollut kyllä kivaa ystävien kanssa <3 Kiitos :) Kiva kuulla, että odottelet!:)

      Poista
  5. Kiva postaus ja ihania kuvia :) Oli kiva nähdä pitkästä aikaa, pitää repiä enemmän aikaa näkemiselle jatkossa! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! <3 Totta, nii oli :) Ja kyllä sitä aikaa aina jostais repii :)

      Poista
  6. Mulla pitäis kans oppia priorisoimaan ystävät myös aikatauluihin! Oon ollut ihan älyttömän kiireinen ja sitten en vain osaa aikatauluttaa :D Ihania tulppaanikuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on välillä vaikeaa. Sitten on vielä perhe ja poikaystävä, nii välillä ei vaan aikaa jää kaikille tarpeeks :/ Mutta kyllä ihmiset ymmärtää kiireen ja näkee aina kun on aikaa :) Kiitti!

      Poista
  7. Oi ihanaa Disneyjuttuja ! Mulla harmitti niin kovasti etten päässy tuonne! Kovana Disney-Fanina ja entisenä taitoluistelijana tosi ihme, etten ole vielä kertakaan nähny kysesitä häppeninkiä! Mutta onhan mulla onneksi toivoa, että ensivuonna se tulee taas ! <3 :D Ja hei tosi ihanat pöksyt sulla! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii sun on pakko joskus mennä!:D Uskon, että tykkäisit hurjasti :) Ens vuonna siis tonnw! kiitti <3

      Poista
  8. Ois kyl tosi kivaa mennä joku kerta kattomaan toikin esitys :) Oot ollu taas kauniina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu suosittelen kyllä menemään! :) Kiitos paljon <3

      Poista
  9. Upeita kuvia! Olis ihan mahtavaa itsekin joskus päästä tollaseen Disney On Ice -esitykseen ja vielä mä joskus menenkin :D Nuorempana aina haaveilin noista ja oon kyllä vieläkin aikamoinen Disney-fani :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kannattaa mennä, on toi kiva kokemus :) Juu haha nii mäki oon ikuisesti Disney-fani :D

      Poista
  10. Oon niin kateellinen sulle, mäkin haluan katsomaan Disney On Ice -esitystä! :D Mä niin uskon että teillä on ollut hauskaa! Voi että sulla on ihania kuvia, ja nuo tulppaanit ♥ Just tulin tänään itse kahden tulppaanipuskan kanssa kotiin kaupasta, niihin ei kyllästy koskaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ens vuonna se varmaankin taas on, sillon siis sinne! ;) Oli kyllä hauska ilta :) Ja kiitos paljon! <3 Tulppaanit on aivan ihania, ostin niitä taas :D

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)