18.2.2016

Manchesterin ostokset

P1260754 Heippa :) Nyt tulee vihdoin mun ostokset Manchesterista. Mulla menee vähän yli shoppailu matkoilla ja etenkin Primarkissa. Tällä kertaa tuntui, että Primarkissa oli parempi valikoima kuin yleensä ja olin kuin lapsi karkkikaupassa. Halusin kaiken! Onneksi mukaan tarttui tuotteita jotka on ollut jo käytössä enkä ostanut mitään matkalta vain koska pakko. Ostin tarpeellisia juttuja ja semmosia, jotka eniten miellytti silmää. Mutta tässä näitä ostoksia! 
P1260739 Kengät ja laukku. Noi kengät on mun uudet lempparit! Todella mun tyyliset ja mukavat jalassa. Kengät pääsi jo matkalla käyttöön. Ei vaikuta vaan kovin kestäviltä, mikä on harmi juttu, mutta nää maksoivat vain 14 puntaa. Toi laukku on Primarkissa ja katoin sitä myös harmaana. Harmaassa oli vaan jokaisessa joku musta jälki, joten päädyin tähän mustaan. Hintaa laukulla oli 10 puntaa ja sopii hyvin noiden kenkien kaveriksi :) Ja on muutenkin ollut ahkerassa käytössä.
P1260799 P1260783 Nämä kaksi paitaa oli mielestäni kivoja. Omistan vain mustia neuleita, joten on kiva saada hiukan vaihtelua harmaalla neuleella. Tuo mun toinen oli kivan värinen myöskin ja toi teksti hauska :D En ole ihan varma mitä se tarkoittaa omalla kohdallani, mutta tuo paita vaan tuntui omalta jutultani :) Paidat olivat 6 puntaa ja Primarkista molemmat.
P1260774 Tykästyin heti näihin housuihin ja tohon väriin etenkin! Omistan niin tylsän värisiä vaatteita(musta, harmaa, valkoinen), joten ihan kiva saada vähän jotain väriä :) Oon näitäkin käyttänyt ahkerasti, kivat housut, jotka myöskin Primarkista. Hintaa housuilla oli 8 puntaa. Primarkista sai kolmet sukkikset 3 punnalla, joten ei paha hinta ollenkaan ;)
P1260822
Matkan aikana katselin erilaisia hameita ja mun oli oikeesti pakko saada uusi hame! Tää hame on niin ihana. Löysin tämän Primarkista toisella kerralla kun käytiin siellä. Materiaali on mukavan tuntuista ja myös mukavan tuntuinen päällä :) Hintaa tällä oli 6 puntaa. 
P1260827 Meikkejä ja muita etsiskelin Manchesterista halvan hinnan takia ja myöskin tarpeen mukaan ja löytyhän sieltä. Meikkivoide oli 3 puntaa, puuteri samaa luokkaa ja ripsari 1,5 puntaa. Ihonpuhdistusaine oli myös 1,5 puntaa ja noi tatuoinnit 50 penniä. Meikkivoide oli ihan hyvä, mutta kamalan tuoksuinen :D Kyllä sitä silti käyttää. Puuteri oli myös ihan hyvä, mutta ripsaria saa laittaa paljon, että tulee tuuheat ripset. Ihonpuhdistus aine oli myöskin kamalan tuoksuinen, mutta poistaa hyvin kaiken lian iholta :) Noi tatuoinnit oli kyllä niin kivoja, että oli pakko ottaa ihan ens kesää ajatellen. On jo pitkään pitänyt kokeilla niitä ja nyt löytyi vielä noin halvalla ;)
P1260836 Matkalta on tottakai pakko ostaa jotain herkkuja ja noi fudget oli tosi hyvän makuisia. Ihan suussa sulavia! Myös Milka suklaat on ihan pakollinen ostos. Fudget olivat kaksi rasiaa 6 puntaa ja suklaat 1 punnan kappale :)
P1260845 Käytiin myös Manu fanikaupassa, josta matkaan lähi muki ja kangaskassi. Toi kalenteri ostettiin jostain urheilukaupasta. Muki maksoi joku 7 puntaa, kangaskassi 2 puntaa ja kalenteri 2 puntaa. Kivoja faniostoksia, etenki muki oli mieluinen :)

Semmosia ostoksia tällä kertaa! Mitäs tykkäsitte? :) 

20 kommenttia:

  1. Voi toi pieni laukku on täyttä rakkautta! <3 Sain ite perheeltäni tuollaisen pikkulaukun Espanjasta ja se on ihan mielettömän hyvä ja ihana! Käytän sitä aina kuin mahdollista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Se on itseasiassa yllättävän iso!:D Ja kiva kuulla, mullaki toi laukku kovassa käytössä :)

      Poista
  2. Ihania ostoksia! Primark on kyllä sellainen taivas, että huhhuh :D Toi laukku ja kengät on niin sun näköset :) ja toi tekstipaita on ihana ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Juu Primark on ihan paras kauppa:D Munki mielestä toi laukku ja kengät on ihan ku mulle tehty:) Ja paita on kans ihana <3

      Poista
  3. Tosi kivoja juttuja sulla tarttunut mukaan :) Varsinkin tuo laukku ja kengät on todella kivan näköisiä :)

    VastaaPoista
  4. Ihania jutskia tarttunut matkaan, varsinkin nuo herkut... ;) Noi punaset farkut on jotenki sellaset, etten osaa ees kuvitella sun pitävän niitä, hahaha. En edes tiedä miksi :D Sun pitää laittaa ne seuraavalla kerralla päälle! Ui vitsit, mäkin haluan metallitatskoja, ens kesälle ainakin, vaikka ne varmaan ovatkin silloin jo soooo lääst siisön :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kaikkea kivaa päätyi mukaan :) Älää, oon pitänyt niitä monta kertaa :D Ne sopii mulle, katoppa vaikka tosta Disney on ice postauksesta ;) Voin vaikka laittaakki :) Ja ei haittaa vaikka oliski menneen talven lumia, mä tykkään silti ! :D

      Poista
  5. Olen ihastunut kans harmaaseen nyt paidoissa :)

    VastaaPoista
  6. Primark on parhautta! Ihanan laukun oot sieltä bongannut! Minäkin haluisin jonkun tuon tyylisen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii on! tuo laukku on kyllä ihana :) Ja varmasti jostain löytyy ton tyylisiä!

      Poista
  7. mmmm milkaa! <3 Ostospostaukset on ihan parhaita! Ja varsinkin kun reissusta kotiudutaann iin niitä on kivaa lukea :) Tosi kivoja juttuja kaikenkaikkiaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Milka on nii hyvää:) Ja mäki tykkään ostospostauksista! Kiitos :)

      Poista
  8. Ääh miten kivoja juttuja oot ostanut<3 Etenkin tuo laukku ja kengät näyttää tosi kivoilta! Ja hei äläs nyt.. Mitä vikaa on harmaissa, mustissa ja valkoisissa vaatteissa? haha ei vaan, onhan ne vähän tylsiä! :D Ps. Tuo teeppari missä on vetoketjut on tosi kiva myös ja voisin hyvin kuvitella meikeäiselle samanlaisen :))

    VastaaPoista
  9. Kiitos!<3 Juu ne on kyllä kivoja:) Haha ei mitään, mitta kiva saada välillä muutaki värejä ;) Juu se o kiva :)

    VastaaPoista
  10. Oi ihania ostoksia! <3 Etenki noi kengät on ihan täydelliset ! Mie niin en malta odottaa meidänki tulevaa reissua ja pakko ehkä jopa myöntää, mutta eniten ehkä Primarkia! Siellä menee aina vaan niin sekasin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!<3 Noi kengät on kyl ihanat :) Joo Primark on ihan paras kauppa!:)

      Poista
  11. Oi miten ihania löytöjä! :) Eivätkä kyllä pahan hintaisia ollenkaan, aika edullisia kaikki. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kivoja löytöjä ja vielä edullisia! :)

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)