28.12.2014

Joululahjoja

Viimeinen postaus liittyen jouluun ja esittelyssä joululahjat. Sain kivoja ja tarpeellisia lahjoja kuten aina :) Ensin mietin esittelenkö lahjat vai en, mutta on ainaki täällä muistissa sitten jos ei muuta. Lahjoja on kiva saada ja antaa, mutta lasten riemu lahjoja avatessa on kyllä kaikista ihaninta katseltavaa. Sain lahjoja Joonakselta, äidiltä, isältä, siskolta, äidin miesystävältä, Joonaksen äidiltä, Joonaksen mummeilta, Joonaksen tädeiltä ja Jasulta. Tässä kuitenki näitä lahjoja ! Näiden lisäksi saatii myös rahaa, jolla voitais ostaa jotain tänne kotiin tai säästää matkalle. Yhteisee käyttöön tuli myös parillapannu ja pöytäliinat, joita en kuvannu ku enemmän Joonakselle tarkotettuja lahjoja ku mulle.

Emppu tuli yks päivä meille kylään kun äiti lähti miesystävänsä kanssa ostoksille. Kun ne tuli hakemaan Emppua, ne toi mukanaan tälläsen ! Olin totaallisen yllättynyt ja iloinen. Toi telkkari on puolet isompi ku meidän entinen ja siitä on kiva katsella leffoja :)
Mun entinen hiustenkuivaaja on semmoinen pieni ja tehoton matkakuivaaja. Mulla kesti tosi kauan kuivata sillä hiukset. Tää kuivaaja tuli todella tarpeeseen ja sain hiukset nopeammin kuivattua kuin ennen. Tää on lisäks kyllä hurjan söpöki (:
Sukkia mulla ei voi koskaan olla liikaa ! Tosi mukavat jalassa ja lämpimät.
Empusta ihana tarhakuva sekä magneetti ! Mun mielestä Emppu näyttää niin isolta tytöltä näissä kuvissa.
Suklaata, suklaata.. :D Ketä ei sais suklaata lahjaks ? Hyödyllinen lahja, mutta vaaka ei ehkä niin tykkää..
Kaikki hygieniajutut on aina tarpeellisia, koska mulla on usein joku loppu. Nää kaikki tuli siis hyvään käyttöön ja ihanan tuoksusia (: Saippuaa, suihkugeeliä, meikkipussia, jalkarasvaa, jalkojen kuorintaa, huulirasvaa, käsirasvaa, raspia, ja deodoranttia.
Kaunis koru. Mun mielestä sopii hyvin johonki juhliin, kyllä arkenaki aion käyttää, mutta mulla on mun mummilta saatu koru, jota pidän aina, tuntuis oudolta käyttää jotai muuta korua.. Koru on Kalevala merkkinen.
Kaulahuivi sekä tyynyliinoja. Mulla on aika paljon huiveja, mutta musta ne tuo asuun aina jotain kivaa, joten niitä ei voi olla liikaa. Ehkä mä voisin alkaa keräilemään huiveja kenkien sijaan ;)
Lahjakorit New Yorkkeriin sekä H&M:lle :) Lahjakortit on mun lempilahjoja, koska ne on "pakko" käyttää muuhunki ku ruokaan tai tupakkaan ja kuiteki saa itse päättää mitä ostaa.
Kynttilä sekä lyhty, jossa on valot sisällä. Viime postauksessa oliki toi lyhty, oon pitkään katsellu kuvia tommosesta ja oli ihana yllätys saada tommonen :)

Minkälaisia lahjoja te saitte ? (: 

8 kommenttia:

  1. Sain keittokirjan, suklaata ja paljon hygieniajuttuja :)

    VastaaPoista
  2. Ihania lahjoja, varsinkin toi älyttömän söpö kuivaaja! ♥ unohit yhen osan mun lahjasta ;)
    toi Yves rocherin käsivoide ja käsienpesuaine on ihan mahtavia, voisin haistella niitä koko ajan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepp (: Joo niin unohdin, olin kyllä ottanut siitä kuvan jne, mutta en tiiä miks unohdin :D Lisäsin sen nyt tähän postaukseen (: Ja juu ne on kyllä hyviä !

      Poista
  3. Ihania lahjoja! :) Mie just mietin et kehtaanko enää lahjapäivitystä tehdä blogiin, vai onko kaikilla menny jo maku kaikkeen jouluun liittyvästä? ;) Ihana oli tätä siun postausta lukea ja kivoja juttuja on jouluna tullut!

    Huivien kerääminen ois aika siistiä, niitä nimittäin tarttee erilaisia aina asujen mukaan. :D Vievät pienemmän tilankin, sellaseen vyönaulakkoon / huivinaulakkoon mahtuu helposti kolmisenkymmentä huivia, jos kaikki ei oo paksuja sellasia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii on ! (: Ja laita ihmeessä, kyllä näitä jaksaa lukea ! Kiitos <3 Ja juu toi on kyllä totta. Tykkään huiveista kyl tosi paljon !

      Poista
  4. Minkä tuumainen telkkari? :)

    VastaaPoista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)