26.5.2015

Avocado-katkarapupasta

Mauu (: Tässä tulee resepti ruokaan, joka kuuluu mun suosikki ruokiin nykyään. En oo varmaan koskaan käyttänyt itse ruuan laitossa avocadoa tai katkarapua. Siksi päätin yhdistää nää kaksi ruoka-ainetta ja ne sopi omasta mielestäni hyvin yhteen. Resepti on mun omasta päästä ja sitä kannattaaki muokata sellaiseksi kun haluaa :)

Mitä tarvitset pastaan ? 
1 ps pastaa (n.400-500g mikä vaan oikeestaan käy)
2 kpl avocadoa
1 rs katkarapuja (n. 400g, myös pakastetut käy)
2 kpl sipuleita
1 kpl valkosipulin kynttä
2 prk ruokakermaa
N.0.5 tl(ripaus) suolaa, mustapippuria, oreganoa, persilijaa
4-5 kpl basilikan lehteä
0.5dl juustoraastetta 
Valmistusohjeet : 
Laita pastavesi kiehumaan ja keitä ohjeiden mukaan suolan kera. Pilko sipuli ja valkosipulin kynsi ja lisää pannulle öljy tilkan kera sekä kuullota. Poista vesi katkaravuista ja lisää ne pannulle. Leikkaa avocado kahtia ja poista kivet sekä kuori. Leikkaa sen jälkeen kuutioiksi ja lisää pannulle. Tämän jälkeen lisää joukkoon ruokakermat sekä mausteet. Anna paistua/kiehua hetken jonka jälkeen lisää juustoraaste ja viimeisenä basilikanlehdet pannulle. Valmista ! :) Voit lisätä vielä muutaman basilikan lehden ja juustoraastetta annokseen halutessasi. Tarjoile leivän kera ! Tästä tuli neljä annosta yhteensä. Niiin hyvää :) 

Mitäs hyviä reseptejä näistä kahdesta raaka-aineesta saisi vielä tehtyä ? :)

8 kommenttia:

  1. Näyttää super hyvältä! =) Voisin kokkailla tuota Oskarille huomenna

    VastaaPoista
  2. näyttää tosi hyvältä! vaikka en katkarapuja syökää voisin kokeilla tätä vaikka kanan kanssa ja testata tuota avocadoakin ekaa kertaa ruuassa :)
    luin tosi pitkään et katkarapuavacadosalaatti ja ihmettelin et täähän on pastaa, aivot toimii taas hyvin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Niin ja kyllä kanaki sopii tohon, miksei :) Hahah joo :D

      Poista
  3. Avocado sopii ainakin Couscous salaatteihin! Niistä saa tosi kasvispainotteisia jos niistä pidät enemmän :) Kannattaa googletella niiin löytyy ihan kivoja ohjeita. Pitää joskus testailla tätä reseptiä :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii nam, vois olla hyvää ! :) Ja juu tää on kyllä ainaski hyvää :)

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)