26.4.2016

Budapestiin!

Kuva täältä.
Heippa! Tällä viikolla me sitten lähdetään, aivan ihanaan Budapestiin. En ollut kauheen tietoinen ennen Budapestista, tiesin kyllä sen olevan suosittu matkakohde, mutta en koskaan ajatellut, että itse sinne matkustaisin. Joonaksen yksi kaveri oli laittanut jonkun Budapest päivityksen ja joskus netissä olin nähnyt kuvia kyseisestä paikasta. Ajateltiin, että käydään nyt kattomassa netistä vähän minkälainen paikka on Budapest.

Ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Mä niin ihastuin koko kaupunkiin ja kaikkeen mitä siellä on tarjolla! Jotenkin Budapest vaikuttaa kaikkine kirkkoineen ja linnoineen kuin joltain satupaikalta. En tiedä mikä siinä kaupungissa vetää niin puoleensa, mutta jotain kaunista siinä on.
Kuva täältä.
Varattiin meidän matka hyvissä ajoin ja ollaan siellä siis kolme yötä. Harmittaa kun on niin lyhyt reissu tulossa, mutta parempi lyhyt aika kuin ei mitään! Mulla on kuiteki työ ja koulu, joten mitään viikon lomaa en voi noin vain ottaa. Mulle on pääasia, että päästään käymään Budapestissa. Se on muutekin edullinen lomakohde, joten sinne voi mennä uudelleen mikäli mun vaaleanpunaiset unelmat siitä pitää paikkansa! Oon lukenut Budapestista vaan ja ainoastaan hyvää. Välillä kun haaveilee paljon jostain matkakohteesta, pelkää että joutuu pettyy. En tiedä onko teillä muilla samoja fiiliksiä koskaan? En kuitenkaan usko, että Budapest pettää.  

Budapestissa meidän olisi tarkoitus käydä shoppailemassa yhdessä isossa kauppakeskuksessa. Mulla on muutama kauppa jossa on pakko päästä käymään sekä muuteki shoppailu kuuluu aina joteki matkailuun :D Nähtävyyksistä käydään kattomassa ainakin Budan Linnanvuori, Széchenyin ketjusilta ja Parlamenttitalo. Kylpylässä olisi myös tarkoitus mennä käymään, Budapest tunnetaan mahtavista kylpylöistään. Myös Tonavan risteilylle olisi kiva päästä käymään sekä kuvailla illalla Budapestia. Yksi mitä odotan on New york Cafessa käyminen, joka tunnetaan maailman kauneimpina kahvilana. Yleisesti ottaen haluan kuitenkin vaan kävellen tutustua kaupunkiin, valokuvata, viettää aikaa rakkaan kanssa ja nauttia lomasta! Tätä lomaa on odettu niin pitkään ja paljon.
Kuva täältä.
Onko siellä muita ketkä on käynyt Budapestissa tai haluaisi käydä? :)

24 kommenttia:

 1. Eipä ole tuolla tullut käytyä, mutta mielelläni kyllä tutustuisin kyseiseen kaupunkiin lähemmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva kuulla! :) Toivottavasti pääset joskus käymään tuolla!

   Poista
 2. Budapest on kiva kaupunki, haluaisin sinne jossain kohtaa uudelleen.. Loma tulee varmasti hyvään saumaan :) Ite oon ainakin ihan loman tarpeessa ja välillä jo ihan mökkihöperönä töissä, kun täälä aika ahkerasti tulee hilluttua.. Kivaa lomaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Joo tulee kyllä tosiaan tarpeeseen :D Toivottavasti säki pääset matkalle! Kiitti paljon <3 :)

   Poista
 3. Nää kuvat sai mutkin kiinnostumaan Budapestista! Näyttää niin nätiltä :) Matkapostauksia odotellessa siis ;) Ja ostospostausta! :D Hyvää matkaa teille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttää! :) Tonne siis! Ja matka- sekä ostospostauksia on varmasti tulossa ;) Kiitos paljon <3

   Poista
 4. Mulle tarjoutui tilaisuus lähteä Budapestiin nyt tänä pääsiäisenä, mutta jätin sitten kuitenkin reissun väliin. Haluan ehdottomasti silti jossain vaiheessa päästä käymään siellä, enkä malta odottaa kaikkia sun upeita kuvia sieltä! Ihanaa reissua teille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa voi harmi :/ Toivottavasti kuiteki pääset joskus sinne matkustamaan! :) Ja tuolta varmasti saa upeita kuvia otettua. Kiitos paljon <3

   Poista
 5. Itse en ole Budapestissa ikinä käynyt, mutta haluaisin joskus tulevaisuudessa matkustaa sinne! Ollaan perheen kanssa mietitty juuri jonkinlaista pidempää viikonloppua siellä, mutta ei oikein ole ilmennyt sopivia aikataulutuksia keneltäkään meistä :D Noh, enköhän mäkin sinne joskus pääse!

  Mutta oikein hyvää matkaa teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että oot/ootte miettineet Budapestia :) Toivottavasti saisitte jonkun ajankohdan sovittua sinne. Varmasti joku pidennetty viikonloppu riittää reissulle. Ja kiitti <3 :)

   Poista
 6. Voi miten ihania kuvia, iski matkakuume! En ole käynyt Budapestissa koskaan mutta kyllä kiinnostaisi käydä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä ihania, toivottavasti saa ite otettua samalaisia :D Ja kiva kuulla, että oot kiinnostunut :)

   Poista
 7. Kuulostaa todella mukavalle reissulle! Ihanaa matkaa siis teille ♥ Haluaisin kanssa pian jonnekkin reissuun, joten innolla oottelen sun postauksia Budapestistä, josko vaikka sinne suuntaisi kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon, tulee varmasti kiva reissu! :) Ja juu toivotaan, että voin suositella Budapestia kaikille, uskon niin <3 (:

   Poista
 8. Mun kaveri on käynyt Budapestissa ja näytti mulle tietysti paljon kuvia :) Ja hän kävi myös tuolla New york Cafessa! Ainakin kuvista päätellen todella upea paikka! Kehui kovasti paikan tunnelmaa, sekä tietysti tarjontaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii miten kiva kuulla! :) Mäki oon kuullut vaan hyvää koko paikasta, uskon siis että mekin tykätään :)

   Poista
 9. Oihh en ookkaan tajunnut ennen miten kiva paikka toi Budapest on! :D Pitääpä harkita sitä seuraavaksi matkakohteeksi... Ihanaa matkaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkää ollut ennen kun varattiin matka :D No kohta sen näkee vastaako mielikuvat todellisuutta. Ja kiitti paljon <3 :)

   Poista
 10. Budapest on aivan ihana paikka <3

  VastaaPoista
 11. Voi vitsit mäkin haluuuuuun! Mä olen kuullut Budasta pelkkää hyvää ja mä oonkin hehkuttanut tätä sun reissua jo... :D Kylpylöinti tekisi terää meikällekkin! ;) Hyvää reissua ja rentoutukaa kunnolla <3 PS. Meidän pitää lähteä yhessä jollekkin reissulle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana juttu, en usko että kaikki ihmiset voi olla väärässä :D Ja kylpylä varmasti rentouttaa kivasti! Ja kiitti paljon <3 Niin pitäiski! :)

   Poista
 12. Oi, ihanaa että lähdette tuollaiselle miniressulle! ♥ Uskon että Budapest on kaunis paikka, ainakin kuvista päätellen :)

  VastaaPoista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)