19.6.2015

Kaksi vuotta rakkautta

Tänään mulla ja Joonaksella tulee tasan kaksi vuotta yhdessä.Mä voin sanoa olevani maailman onnellisin ihminen, kun mulla on rinnalla tommoinen mies kun Joonas. Joonas on pysynyt mun vieressä jokainen vaikea hetki, iloinnut mun kanssa jokaisen ilon hetken ja aina vain tukenut ja jaksanut. Mikään pyhimyshän Joonas ei ole, mutta mulle se paras poikaystävä maailmassa.

Mun mikään muu suhde ei ole ollut näin tasainen, tasapuolinen ja tasavertainen. Turha alkaa vertailemaan, mutta tää on mun pisin suhde, enkä ihmettele yhtään miksi. Me ollaan kaksi vastakohtaa, jotka täydentää toisiaan. Mä oon tunteet ja Joonas järki. Vaikka mäkin oon omalla tavallani järkevä ja Joonas tunteellinen.

Heti kun tapasin Joonaksen, se halasi mua lujaa ja näytti mun mielestä niin suloiselta :') Mentiin muutamaan baariin ja kerroin varmaan koko mun elämäntarinan. Suutelimme ensimäisen kerran samana yönä, Alepubissa.. :D Haaveilin jostain romanttisesti suudelmasta meren rannalla tyylii, mutta aina mun romanttinen puoli ei saa mitä haluaa. Tosta päivästä asti ole rakastanut tuota ihmistä, joka päivä vain enemmän ja enemmän.
Meidän suhteemme vahvuus on ehdottomasti luottamus. Kummatkin ollaan luotettavia ja rehellisiä. Tämän lisäksi myös tietenkin rakkaus on meidän vahvuus, kaikesta selvitään, koska rakkaus. Heikkous on varmaan joskus tylsyys. Mä oon semmonen, että kokoajan pitää tehdä jotain ja melko vaativaki ihminen, Joonas taas ei vaadi niin paljoa kaikkea. Mutta ei se paha heikkous ole, kyllä aina sitä tekemistä keksii. Mä vaan haluan elää niin kovasti, vaikka jokainen hetki on arvokas, oli sitten tekemistä tai ei.

Tulevaisuutemme tulee olemaan varmasti onnellinen ja rakastava. Ehkä menemme joskus naimisiin ja saamme lapsia. Noi kaksi asiaa ovat semmosia joita haluan/haluamme, mutta voimme olla onnellisia myös ilman niitä. Musta ois myös ihana ostaa oma asunto joskus ! Matkustaa me varmasti aiomme siihen asti kuin vaan pystymme, se on nimettäin yhdistänyt meitä ja sen avulla on hiukan oppinut tuntemaan toista paremmin. Tiedän kuitenkin, että jos kaikki jatkuu niinkuin nyt, haluan olla tuon ihanuuden kanssa nyt ja aina.

14 kommenttia:

 1. Voi ihanat ja niin rakastuneet! Onnea teille! <3 <3

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus ja nuo kuvat = aww! :D Kunpa minäkin löytäisin joskus tuollaisen miehen, mutta alkaa usko jo pikku hiljaa sen suhteen. Toivossa on kuitenkin hyvä elää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Älä koskaan luovuta ! :) Löydät varmasti unelmien miehesi !

   Poista
 3. Ihana pari ootte! Todella paljon onnea teille! ♥ :)

  VastaaPoista
 4. Voi kun ootte niin sulosia ♥ Onnea vielä kummallekin! :)

  VastaaPoista
 5. Ootte niin kaunis pari! Ansaitset vain onnen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä huomata tää kommentti vasta nyt :D Kiitos paljon ihana <3

   Poista
 6. Aivan ihana postaus ja vitsit kun työ kuullostatte vähän meiltä! :D Mie oon kans meillä enemmän tunneihminen, kun taas mies on se järkevä osapuoli. Mie haluan kans tehä vaikka mitä ja miehelle riittäisi ihan oleskelu vaan usein, mutta vastakohdat tosiaan täydentää toisiaan ja loistavastihan tämä toimii! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Haha, kiva kuulla :D Ja juu oon samaa mieltä, loistavasti toimii näin ;)

   Poista
 7. Mä en kestä miten ihana kirjoitus :')) Hykertelin itsekseni kun luin teidän tarinaa. Aina kaikki ei mene niin kuin itse toivoo - esim se ensi suudelma, mutta lopputulos on tärkein!;) Me ollaan kanssa mieheni kanssa vastakohtia. Minä olen tempperamenttinen papupata joka viihtyy yksikseen ja hän on todella lehmän hermoinen, hiljainen mutta sosiaalinen tapaus. Jos muisuttaisimme paljon toisiamme, tai lähinnä sellaista kun minä hehe.. ei varmasti oltaisi yhdessä. Kaksi pyörremyrskyä ei välttämättä kestä toisiaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos ! :) Ja oot oikeessa, lopputulos on tärkein. Ja vastakohdat varmasti teidän tapauksessa täydentää toisiaan :) !

   Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)