9.7.2015

Split Day 7

Heyy :) Nyt olisi sitten viimeisen Split postauksen aika :< Mä ikävöin niin tonne. Rakkaan kanssa olemista, auringonlaskuja, lämpöä, jäätelöä, kukkia ja koko kaupunkia ! Mutta tosiaan meidän viimeinen päivä Splitissä oli myös mun ja Joonaksen kaksivuotispäivä. Miten se aika menee niin nopeesti? Olin kyllä ihan fiiliksissä, tuntu että koko viikko oltiin juhlittu meitä :)
Olin jo monena päivänä kinunut veneajelulle ja vihdoin me mentiin semmoselle. Matka kesti 1,5 tuntia, joka oli ihan sopiva aika. Se maksoi 20 euroa ja sai vielä viinimukin juomaksi. Ne maisemat olivat kyllä kauniita ja muutenkaan ei usein tuu veneellä ajateltua. En oo varma kyllä kutsutaanko tota veneeksi, mutta mulle se on vene :D Rakastan merta ja oli kiva nähdä Marjanniemimaa toiseltakin puolelta eikä voin ylhäältä. Mun hiukset meni hassusti sekasin noissa kuvissa, kun tuuli. Tuli mieleen ihan ne ajat kun olin 15-vuotias rokkari.
Käytiin syömässä taas muutaman kerran ja juomassa hyviä drinkkejä. Joko sanoin, että noi drinkit oli superhyviä? En kyllä ulkomaille lähtisi vain bilettämään, muutaman juoman join koko reissun aikana. Mulla oli tosi haikee olo, tässäkö tää reissu nyt oli ? Ja taas paluu arkeen. Se kyllä on mulle aina välillä vähän vaikeaa, haluaisin vaan nukkua sen loman jälkeisen masennustilan pois :D Meidän paluumatka meni kyllä hyvin, majoituspaikan omistaja heitti meidät lentokentälle, joka oli kyllä niin pieni. Kahdeksan porttia yhteensä koko lentokentällä :D Siellä aika meni yllättävän nopeesti kirjaa
lukemalla.
Parasta Splitissä oli vain istua rakkaan vieressä katsoen merta ja jutellen elämästä. Kyllä voin suositella Kroatiaa ja Splittiä kaikille, sen kauneus lumosi mut. Ehkä matkasta on kulunut jo liian pitkä aika, koska en keksi enempää kirjotettavaa :) Onneksi on näitä upeita kuvia !

8 kommenttia:

 1. Matkakuume kasvaa näistä postauksista! Ja lisäksi Split on omalla pakko käydä-listalla :)

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia! Todella kaunis paikka on näiden kuvien perusteella. :)

  VastaaPoista
 3. Eksyin tänne blogiin jostain ja näin nämä kuvat. Tuli älytön Split-ikävä! Kävin Kroatiassa toukokuussa 2014, ja sen jälkeen olen sanonut sitä mun lempimaaksi Euroopassa. Upea paikka, pakko päästä uudelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on niin ikävä Kroatiaan :< Joo toi on maailmassa mun lempipaikka, niin kaunis ja ihana paikka ! Mäki haluan ehdottomasti joskus uudelleen Kroatiaan, minne vaan oikestaan :)

   Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)