25.2.2016

Kauneimmat yksityiskohdat kodistamme

Moikka (: Mä tykkään meidän kodista päivä päivältä enemmän :) En oo vielä saanut aikaseksi mitään asuntopostausta, mutta sen sijaan ajattelin kuvailla lemppari yksityiskohtia täältä kodista. Osa on näkynyt varmaan täälläkin tai edellisessä blogissa, mutta ei se haittaa. Kiva kuitenki päästä vähän esittelemään kotia!
P1080777 Tykkään tästä lauseesta todella paljon! :) Ja halusin sen myös koristamaan seinäämme sängyn yläpuolelle. Mulle on tärkeää antaa suukko joka ilta ja aamu ja tää sopii meille hyvin. Kaunis toi teksti niin lauseena kuin seinälläkin :)
P1080796 Rakastan kukkia ellei se oo jäänyt joltain epäselväksi? :D Harmi, että oon huono hoitamaan niitä.. Tää orkidea on jo kuolemassa, mutta piristi monta kuukautta meidän kotia! Ostan aina sillon kukkia kotiin, koska ne on vaan niin kauniita :)
P1080838 Tiiättekö oon niin kauan haaveillut vaaterekistä, joten kun vihdoin sen sain, olin todella onneissani! Vaaterekkiin on kiva laittaa vaatteita kauniisti esille ja mekotki odottaa jo kevättä kesää, että pääsee käyttöön ;) Sopii tosi kivasti meidän makkariin, ihan lempparijuttuja! 
P1080852
Meillä on useissa kaapin ovissa joku jalkapallo huivi, joita Joonas on kerännyt matkoiltaan. Yhteensä meillä on 11 huivia koristamassa kotiamme ja mun mielestä tää on hauska idea! Ei oo huivit vaan jossain kaapissa pölyttämässä ja kun meille tulee, ei oo kenellekkää epäselvää, että täällä asuu yks vähän isompi ja yks vähän pienempi jalkapallofani haha :D
P1080856 Siitä on pitkä aika kun ostin tämän kellon, mutta ihastuin siihen heti! Kello on mielestäni kaunis ja juuri mun näköinen :) Ja onhan siinä tietenkin Brittien lippu ;) Kello koristaa meidän keittiötä ja onkin ainoa seinäkello, joka meiltä löytyy.
P1080884
Nämä ihanat jutut koristavat meidän olkkaria. Tein Joonakselle meidän 1-vuotispäivänä lahjaksi tollasen kuvakollaasikehyksen. Siitä tulee hyvät muistot mieleen, noi kaikki kuvat on otettu siis meidän ensimäisen vuoden aikana :) Noi kynttilät on myös aivan ihanan tuoksusia ja vaihtelee väriä. Ootteko kokeillut? Tosi kivoja :) Myös valopallot on suosikkijuttuja näin pimeellä. 
P1080893 Tämä hylly on mun tärkein juttu kodissamme. Tällä hyllyllä on kuvat mun lemmikeistä kenet olen menettänyt sekä uurnat kolmelta lemmikiltä. Tästä kuvasta puuttuu Coda, Cele, Nancy eikä Pupukaan oikeen näy. Mutta tärkeintä on, että mä näen joka päivä ne edes kuvista ja monesti juttelen kuville ja annan suukon. Tuntuu, että kun on toi hylly, että mun rakkaat olis aina edelleen täällä. Haluan aina, että ne on esillä eikä pois mielestä. Mun on edelleen vaikea käsitellä näitä asioita ja nytkin itken kirjottaessani tätä tekstiä, joten se, että ne on kokoajan esillä on mulle todella tärkeää. 

Mitäs tykkäsitte yksityiskohdista? :)

22 kommenttia:

  1. Orkideat on kans mun lemppareita ♥ Tosin ne on rankoina suurimman osan vuodesta, murr.

    VastaaPoista
  2. Pirteen väristä seinää näkyy ekoissa kuvissa! Kivoja yksityiskohtia, olis kiva nähdä kokonaisuus myös :) Meillä oli toi sama teksti makkarissa aikaisemmin, se on ihana kyl. Vaaterekki on myös joskus ollu, mutta se hajos :D uutta en oo hommannut nyt.
    Ja ihana toi hylly, missä kuvat ja uurnat. Kaunis ajatus tehdä tommonen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu meidän makkari on maalattu tollasella liilalla :) Tykkään siitä väristä! Ja joskus ehkä voisin tehdä asuntopostauksen :D Aa kiva kuulla, että löytyy samojakin juttuja :) Vaaterekit on edullisia ja tosi kivoja! Juu toi hylly on mulle tärkein juttu kotona <3

      Poista
  3. Ihana pinkki orkidea! Voisin tuijotella sitä vaikka kuinka kauan!!

    VastaaPoista
  4. Ihania yksityiskohtia ja tosi kiva saada sulta tälläinen kotipostaus<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Tälläsiä vois tehdä lisääkin! :) Kiva, että tykkäsit!

      Poista
  5. Hahaa, just tänään kiinnitin ton saman tekstin meiän makkariin :D Aleksi vaan ei oikein tykänny siitä, sain sen suostuteltua lupaamalla että jos se löytää taulun (mitä ei ikinä kyllä tapahdu :D ) ton tekstin tilalle niin sit otan ne pois :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiva sattuma! :D Toi teksti on mun mielestä kiva :)

      Poista
  6. Orkideat on niin kauniita, mullakin tosin sellainen vetelee tällä hetkellä viimeisiään :/ Onneksi aina voi ostaa uuden! Tosi kauniin värinenkin toi teidän :) Ihania yksityiskohtia teidän kodista, tää oli tosi kiva postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä hurjan kauniita :) Ja jep, onneks voi ostaa aina uuden ja ei ne kovin kalliitakaan oo esim. Ikeassa :D Kiitti, kivan kun tykkäsit <3 :)

      Poista
  7. Orkideat on kyl kukista kauneimpia! :) Mä kyl tykkään niistä kauheasti! :) Me ei vaan osata pitää niitä hengissä, niin siks täytyy tyytyä noihin ikean muovisiin versioihin :'3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :) Mäkään en oo kovin hyvä pitämään niitä hengissä, tekokukka vois sopii itellekki :D

      Poista
  8. Multakin löytyy tuo vaaterekki joka on kyllä aivan ihana! Vaatteet saa niin siististi ja kuvauksellisesti esille! ;)

    VastaaPoista
  9. Ihana postaus ja ihania yksityiskohtia teidän kodissa<3 Toi teksti kelpaisi meillekin! Piti ostaa sisustustarra ikeasta, mutta juuri ne kivat oli loppu :( Orkideat on kyllä niin kauniita kukkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Toi teksti on ihana <3 Höh harmi, netistä löytyy kans hyviä ;) Ja orkideat on kyllä upeita kukkia!

      Poista
  10. Ihania juttuja ! Kodista tekee juuri kodin ne kaikki lempiasiat ja omat rakkaat muistot <3 Ja onko teillä oikeasti pinkki seinä makkarissa? Voi mieki haluan ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja toi on totta <3 Juu meil on siis liilat seinät makkarissa, tykkään tosi paljon !:)

      Poista
  11. Ihania kuvie susta ja teistä! <3 Mä haluaisin itsekin jotain ihanan imeliä yhteiskuvia, mutta me ei vaan saada aikaiseksi räpsiä niitä :D Orkideat lukeutuvat kyllä meitsinkin lemppareihin, mutta hintansa vuoksi niitä tulee harvemmin otettua :( Hyllyllä on nyt yksi saksittu orkidea, koitetaan saada se kasvamaan uudestaan ehkä jopa tän vuoden aikana! Ja ai että, mäkin haluaisin vaaterekin! Harmi kun se perhana ei vaan mahdu tänne vaikka ripustaisi kattoon :D Ihania yksityiskohtia <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3 Toi valokuvakehys on ihana :) Ja eikun räpsimään, saa ihania muistoja! Joo ne on ihania, mä oon ostanut Ikeasta :D Siellä ne on edullisia ;) Toivotaa, että Orkidea alkais kukkimaan. Vaaterekki on kyllä niin kiva juttu, haaveilin semmosesta vuosia :D Voii vitsi, harmi juttu :/ Ehkä joskus saat kuitenki itelleski rekin. Kiitos paljon <3 :)

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)