18.2.2015

Mieshaaste

Moii :) Vielä ei tuu Madridpostauksia, vaan julkasen yhden postauksen, joka on ollut luonnoksissa. Mä niin tykkään haasteista ! :) Kiitos ihanalle Homonukelle tästä haasteesta ;) Ideanahan oli listata Facebookkiin näitä mieskuvia, mutta mä laitan enemmin tänne kuten Jasuki teki. Listaan myös missä pidän miehissä.
Oma rakas ♥ Tietenki maailman komein ja söpöin. Joonas on myös auttavainen ja ymmärtäväinen, suloinen ja turvallinen. Joonas on kaikkea mitä oon aina halunnut ja oikeestaan enemmänkin, en olisi uskonut, että tällästä onnea mulle suodaan. Rakastan sua!
Se, että Cristiano Ronaldo on tässä on aika paljolti Joonaksen syytä ;) Onhan tää herra hyvä pelaamaan, mutta aika söpöki. Ja myös aika perheläheinen jos oiken oon ymmärtänyt. Paljon postailee kuvia poikansa kanssa jne.
Wentworth Miller tai oikeestaan Michael Scofield on vaan niin ihana ! Tykkäsin niin paljon Paosta, että ihan pakostakin tää on mun suosikki miehiä maailmassa. Symppis, auttavainen ja periksiantamaton.
Tää hymy ! Siis Robert Pattinson on Joonaksen jälkeen maailman komein mies. Ainoo mistä en tykkää tässä miehessä on kulmakarvat :D Tykkään tän miehen leffoista, Twilightit, Remember me ja Vettä elefanteille on ihan lemppareita.
Vamppyyripäivätkirjat.. <3 Damon on hahmona ihan mun lemppareita, vaikka toisaalta tähän on viharakkaussuhde :D En voi sietää sitä ainaista Elena lässytystä, mutta siis tää mies on vaan niin hot ! ;)

Ulkonäössä parasta on hymy ! Joonaksella esim on ihanat hymykuopat ja muuteki ihana hymy. Tykkään myös tummista miehistä jos se ei mitenkää tullut ilmi tässä postauksessa :D Pukeutumisessa riittää, että on siistiä ja rentoa, ei mitään ihmeempiä. Hygienista pitää huolehtia ja hampaat pestä !

Ulkonäköä tärkeempää mulle on kuitenkin luonne ! Luottamus ja rehellisyys on mulle kaikista tärkeintä. Pidän myös hellyydestä ja romantiikasta :) Yllätykset on kivoja sekä se, että kuuntelee ja on läsnä. En oo kovinkaa vaativa omasta mielestäni, mutta ihan perus jutut kuten kunnioitus ja tukeminen on tärkeää.

Tähän haastan mukaan Black Rainin ja Nellan ♥ Eli viisi miestä, miksi pidätte juuri niistä ja mistä pidätte miehen ulkonäössä ja luonteessa :)

6 kommenttia:

 1. ah Ian somerhalder ♥ täydellinen mies. Meil on niin samanlainen miesmaku, arvostan samoja juttuja luonteessa ja ulkonäköjututki osuu samaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onki ! <3 Ja me ollaan muuteki niin samalaisia :D Haha :)

   Poista
 2. Silmät, hymy, selkä ja käsivarret kiinnittävät miun huomion ulkonäöllisesti. Siisti pukeutuminen on ehdoton, ehjät ja puhtaat vaatteet niin arkena kuin juhlassakin. :) Luonteessa arvostan rehellisyyttä, empaattisuutta, luotettavuutta ja suoraselkäisyyttä. Elämänhallinta on yksi asia, mihin kiinnitän myös paljon huomiota ja se on sellainen asia, mikä olisi pitänyt nuorempanakin osata katsoa! :)

  Hyvä listaus siulla ja siulla on kyllä arvot kohdillaan! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdin laittaa selän ! Mä tykkään kauheesti myös selästä sekä kulmakarvoista :) Mutta hyviä asioita sullakin, tosi fiksuja niinku sinäki :)) Eikä ihme, että pukeutuminen on sulle tärkeää ;) Kiitos <3

   Poista
 3. Ian Somerhalder <3 Damon on ihana hahmo! :) Pakko oli tulla avautumaan, että muakin ärsyttää vampyyripäiväkirjoissa se elenan ainainen suojeleminen ja kun kaiken pitäis pyöriä sen ympärillä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on <3 Mutta juu taitaa monia ärsyttää se Elenan suojeleminen, kaikki vaa kuolee sen takia, oikeesti... Ei kenenkään yhden ihmisen elämä oo arvokkaampi ku muiden :D Mutta juu, onneks se on vaa sarja ja sen yksi miinus puoli !

   Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)