1.2.2015

Viikon kuulumiset

Heippa ! Mitäs teidän viikkoonne kuuluu? Mun viikko on koostunut töistä, koulusta, tenttiin lukemisesta sekä läheisten kanssa olemisesta ! Kyllä ihminen on vaan kone, pakko vaan jaksaa ja tehdä asioita. Multa on tulossa postausta asioista, jotka antaa mulle voimaa. Maanantaina vasta sain tietää, että viikon päästä ois jo tentti. En tiennyt/tajunnut, että meillä olisi kaksi tenttiä, mutta oon joka päivä lukenut ja opetellut vähän. Panostan ja teen parhaani, mutta turhaa stressiä en aio ottaa. Tiistaina käytiin Joonaksen ja hänen äitinsä kanssa syömässä sekä kahvilla itiksessä. Samalla reissulla hommattii meille matkalaukku :) Matka sen kun lähestyy ja se auttaaki mua jaksamaan, kun tiedän että kova työ palkitaan. Aion myös tehdä pienen matkapostauksen vielä ennen matkaa.

Päätin taas aloittaa lenkillä käymisen ja pyöräilyn. Puolen tunnin lenkistä tuli jo niin hyvä olo, että pakko kyllä jatkaa ! Oon huomannut, että oon ollut väsynyt ja fyysisesti huonossa kunnossa, on vaan nii tärkeää huolehtia itsestään :) Tänään näin Jasua pitkästä aikaa. Oli kerennyt jo tulla ikävä sitä tytsyä <3 Käytii kahvilla eli siis smoothiella Picnikissä, joka on meidän vakkaripaikka;) Ei olla vissii käytykää muualla kahvilla :D Käytii myös kuvailemassa, mulla ei ollut sen erikoisempaa asua, koska menin siitä sitten suoraan töihin.
Tänään näen vielä mun perhettä ja ensi viikolla lisää kiireitä tuo Jane joka tulee meille hoitoon taas. On ainaki lenkkiseuraa :) Koitan pitää mielen positiivisena ja koittaa vaan jaksaa. Tiedän, että parin vuoden päästä mun kova työ palkitaan. Koitan elää tässä hetkessä, nauttia loskasateesta ja aamuherätyksistä, vaikka niitä inhoanki. Olen taas huomannut miten kauniita ja arvokkaita pienetki hetket ovat. Esimerkiksi viiden minuutin näkeminen rakkaan kanssa metroasemalla ennen töitä. Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille ! <3

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana takki! Mistä se on ostettu? :)
  oot muutenkin todella kaunis :)
  - Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itsekkin tykkään siitä. Ostin sen Uffilta, mutta se on Evelyn merkkinen ja niitä saa kai Vero modalta. Kiitti paljon (:

   Poista
 2. Älä ota stressiä tenteistä, pärjäät varmasti hienosti! Ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 3. Hii mullaki oli jo ikävä sua <3 hei ollaan me jopa kerran käyty syömässä virgin oilissa :D ja jee sain sentään hyviä kuvia :D
  ihanaa kun jaksat olla noin positiivinen vaikka sulla on kauhee kiire koko ajan :) pari vuotta niin se työ tosiaan palkitaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaw (: Ainiin ollaan, ihme !:D Nää oli just kivoja:)) Koitan pitää positiivisen asenteen koko elämän, toivottavasti onnistun !

   Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)