27.5.2016

Hernesaaren rannassa

Moikka moi! Käytiin viime viikolla Joonaksen kanssa Hernesaaren rannassa viettämässä aikaa. Se paikka oli niin kiva! Siellä tuntu vähän kun olisi lähtenyt ulkomaille :D Palmuja, nurmikkoa ja hiekkaa. Tosin ne palmut oli aika kuolleita, mutta palmuja silti!

Meidän piti jo viime kesänä käydä Hernesaaressa, mutta ei saatu aikaseksi. Hernesaareen pääsee nopeasti 14 bussilla, johon voi hypätä kyytiin esimerkiksi Kampista. Matka kestää noin 15 minuuttia. Käytiin tuolla siis keskiviikkona ja olin todella yllättynyt miten vähän siellä olisi ihmisiä. Luulen, että siellä on enemmän viikonloppuisin ihmisiä kuin arkena.
Hernesaaressa oli paljon erilaisia ruokapaikkoja. Sieltä löyty niin liha-, kala kuin kasvisruokia, kaikille jotain pizzoista vartaisiin. Sieltä sai tietenkin myös hyvää juomaa sekä jäätelöä. Hinnat olivat ruuassa noin 10-15 euroa ja lonkero maksoi 7,5 euroa. Osa paikoista oli kiinni, johtuen varmaan arkipäivästä. Hernesaaren rannan aukioloajat löytyvät netistä, nyt ainakin toukokuussa ollut auki säävarauksella. Toivotaan, että tulee hyvä kesä!

Tuonne rantaan on mahdollista myös mennä kävellen sekä veneellä. Rannassa oli paljon istumatilaa sekä tietenki aurinkotuoleja ;) Kesällä tuolla järjestetään jotain tapahtumia, toivotaan että kerkeisin käymään tuolla uudestaan! Mä söin tuolla semmosen superkulhon, joka oli vegeversio. En kamalasti tykännyt siitä, siinä oli jotain outoa. Se kyllä täytti ihan mukavasti vatsaa. Joonas taas söi pyttipannua, joka oli hyvää :) Otettiin myös jäätelöt sekä lonkerot, namnam. Kyllä tollanen rentouttaa keskellä viikkoa! Voin suositella lämpimästi tätä paikkaa!



Miltä kuulostaa? Ootteko jo käyneet Hernesaarenrannassa? :) 

Ps. Mitäs tykkäätte uudesta kesäisemmästä ulkoasusta? ;) Muokkaus on vielä hiukan kesken, pahottelut! En oo myöskään varma pidänkö tuota banneria, mutta katsotaan.

28 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia Niina! :) ♥ Ja ulkoasukin on tosi pirteä! Ainoa vaan, että ainakin mun näytöllä sun banneri just ja just mahtu kokonaan näkyviin, haha! Mutta, se on silti tosi ihana kuva. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo munkin mielestä tää on pirteä! Mulla itsellä on iso näyttö, välillä vaikee muokata ulkoasua kun miettii miltä se näyttää sitten pienemmällä näytöllä :D Kiitos kovasti <3

      Poista
  2. Oi mitä kuvia! Hernesaari kyllä kuulostaa käymisen arvoiselta paikalta :) Näyttää oikeasti siltä kuin olisi jossain Etelässä :D Voitais me käydä siellä kesällä yhessä ;) Ihanan kesäinen ja tyttömäinen uus ulkoasu ja tuo bannerin kuva on niin ihana ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siellä kannattaa ehdottomasti vierailla :) Ja näyttää kyllä kun olisi jossain etelässä :D Heii hyvä idea, käydään ehdottomasti tuolla! <3 Ihana kun tykkäsit tästä ulkoasusta :)

      Poista
  3. Ompas hempeä ulkoasu, tosi söpö!♥ Vaikuttaa kyllä tosiaan kuvien perusteella siltä että olisi jossain ulkomailla. Ihana tuo hymy kuva!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3 :) Joo tuo paikka muistutti kyllä vähän jotain ulkomaan kohdetta! Kiitti (:

      Poista
  4. Ulkoasu näyttää hyvältä! Tällaiset muutoksit kyllä piristää koko blogin ilmettä<3 :) Kuulostaapa kivalta paikalta, olis kiva joskus itsekin päästä tonne! Ja oi että miten ihana toi toiseksi alin kuva, sun hymy on niin kaunis :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) <3 Juu tuo paikka oli kyllä todella kiva! Voii kiitos :))

      Poista
  5. Ihanan hempeä ulko-asu!♥ En oo koskaan käynyt Hernesaaressa, voisin kyllä harkita sielä käymistä.. Kivan kesäisiä kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Juu kannattaa käydä siellä jos tulee tilaisuus, kiva paikka!

      Poista
  6. Ihanan aurinkoisia kuvia ♥ Mä olen kanssa kuullut tuosta Hernesaaren rannasta, että siellä vissiin viikonloppusin porukka menee 'baareilee' :D Sun kuvien perusteella näyttää vierailun arvoiselta paikalta :) Todella kiva vaihdos tää sun uusi ulkoasu, tykkään ♥ Ainoa pieni häiritsevä asia on tuon bannerin koko, kun se täyttää koko näytön, mutta on kyllä silti upea ja kesäinen banneri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :) Juu varmaan suosittu etenkin viikonloppuisin :) Tuolla kannattaa kyllä ehdottomasti käydä! Kiitos, kivan kun tykkäsit <3 Ja mulla itsellä on tosiaan iso näyttö, niin siks menee vähän tollaseks, mutta vaihdan sen varmaan :)

      Poista
  7. Tuo banneri sopii kivasti tän taustan väriin, ihanan tyttömäinen ja romanttisen hempeä! <3

    VastaaPoista
  8. IHANA tää uusi ulkoasu ja banneri näyttää myös tosi hyvältä, ihanan kesäiseltä tosiaan! ♥ :) Olen viime aikoina nähnyt paljon kuvia tuolta Hernesaarenrannasta, ja vaikuttaa kyllä ihanan leppoisalta kesäiltojen ja päivien viettopaikalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Tuuli! <3 Ja tuo Hernesaari on just sellanen leppoisa ja kiva paikka viettää aikaa :)

      Poista
  9. Olen käynyt, ja tykkään! Hyvää viikonloppua sinne sulle :)

    VastaaPoista
  10. Ihanan näköinen paikka ja vielä ihanempia kuvia <3 Tuolla on pakko joskus päästä käymään :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hernesaari on kyllä ihana paikka :) Kannattaa ehdottomasti käydä <3 :)

      Poista
  11. Oon iteki miettiny tonne menoa, näyttää niin nätiltä😍😍😍

    VastaaPoista
  12. Ihanan näkönen paikka, tuolla melkeen voi vähä lievittää matkakuumetta :D Kiva tuo uusi ulkoasu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :) Joo vähän kuin menisi ulkomaille haha :D Kiitos!

      Poista
  13. Näyttää niin kivalta paikalta!♥ Mullakin nyt suuntana Hernesaaren ranta ensiviikolla kun eksyn Helsinkiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on tosi kiva paikka! :) Joo kannattaa käydä kun Helsinkiin eksyt ;)

      Poista
  14. Tää paikka on kyllä ruennut kiinnostamaan kun vähän väliä törmää tähän somessa. :) Kivalta näyttää ja pitää katsoa, josko itsekin kävisi paikkaan tutustumassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatta ehdottomasti mennä käymään jos tulee tilaisuus :) Todella kiva paikka :)

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)