20.5.2016

Syy hymyyn

Moikka :) Voisin kertoa tähän vähän viime aikojen ilon aiheita. Kuvat on otettu viime viikolla kun käytiin Kirsikkapuistossa kuvailemassa. Ehkä parhaimpia kuvia musta koskaan? Johtuisko ihanasta uudesta rakkausmekosta ja noista puista;) Nuo puut on niin kauniita! Harmi kun niitä on vain muutaman viikon kerran vuodessa. Onneksi kerettiin käydä rakkaan kanssa kuvailemassa ja hengailemassa tuolla ♥

Uudet tuttavuudet. Mun päivääni piristi kun sain yksi päivä viestin Instagram seuraajaltani, että hän haluaa tutustua muhun! Se, että pelkästään Instakuvien perusteella joku haluaa tutustua merkkaa mulle paljon :)

Lissabonin matka on vihdoin varattu! Kiinnostaisko teitä taas matkapostaukset haha? :D Mä niin odotan tuota reissua:) Kauniita rakennuksia, lämpöä, rantoja, ruokaa, jäätelöä, pienillä kujilla kävelyä ja vaikka mitä!

Luokkaretki Kellokoskelle. Käytiin tänää luokkaretkellä Kellokosken sairaalassa. Reissu oli mukava ja ennen kaikkea mielenkiintoinen! Siellä oli kaunis puutarha sekä museo
Ihana sää. Tää sää saa mun hymyn huulille. Oon monena päivänä vaan istuskellut meidän parvekkeella ja hymyillyt.

Uudet vaatteet. Sain vihdoin tilattua aivan ihanan laukun ja siihen lisäksi vielä hatun ja kengät kesäksi! Materiaalionnellisuus :D

Kampaaja-aika. En oo käynyt kampaajalla 1,5-vuoteen. Kyllä luit oikein :D Nyt olisi tarkoitus käydä leikkaamassa kerroksittain hiuksia sekä ohentamassa. Pituudesta saa ottaa max 2cm, mä en luovu enää KOSKAAN mun pitkistä hiuksista.

Hjk:n peli. Olin pitkästä aikaa kattomassa livefudista ja kyllä se aina voittaa telkkarista katsotun! Tunnelma on ihan erilainen :)
Rakkaat ihmiset. En koskaan saa vietyttä heidän kanssaan tarpeeksi aikaa, mutta jokaisesta hetkestä nauttii kyllä :)

Kukat. Mulla on nykyään kotona ainakin vähintään yksi kukka. Viime viikolla Joonaksen ihanat sukulaiset toi mulle lisää kukkia. Ulkona alkaa myös näkymään yhä enemmän kukkia ja mä oon aina vaa ilosempi!

Hyvä musiikki. Oon pitkästä aikaan taas kuunnellut Nightwishia ja muita bändejä joita kuuntelin ennen ahkerasti. Nostalgiaa!

Mikä teidät saa iloiseksi juuri nyt? ♥

21 kommenttia:

  1. On kyllä ihan älyttömän upeita ja kauniita kuvia ♥ Ja todella ihania juttuja syynä hymyyn :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat sukat ja kengät :)

    VastaaPoista
  3. Nää kuvat!<3 Ihan täydellisiä, oot niin kaunis :) tää postaus sai hyvälle tuulelle :)

    VastaaPoista
  4. Ihana postaus ja ihana sinä (taas)! Juuri Sinä sait minut iloiseksi! Kiitos! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toinen ihana siellä! <3 Voii sua, ihanasti sanottu Selina <3 :)

      Poista
  5. Niin ihania kuvia Niina! ♥ Tuolla puistossa olisi tosiaan ollut ihana käydä, mutta ehkä ehdin sitten ensi vuonna :) Oo, tosi kiva että lähdette pian taas reissuun! Ehdottomasti niitä matkapostauksia sitten Lissabonistakin ;) Mukavaa viikonloppua! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 Toivon, että pääsisit ensi vuonna käymään, uskon että tykkäisit :) Juu matkaan on vielä aikaa, mutta olisi kiva tehdä siitä postaus kuitenkin, just matkasuunnitelmista ja sellasista :D Kiitos samoin sinne <3

      Poista
  6. Niin kauniita ja tunnelmallisia kuvia! :) Oot tosi kauniina! ♥ Sulle kyllä passaa pitkät hiukset ja tuo punainen väri. :) Ja tottakai kiinnostaa matkapostaukset, antaa palaa! :D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos!! <3 Pitkät hiukset on kyllä niin mun juttu :D Ja juu voisin koittaa tässä jossain vaiheessa tehdä jonkun postauksen liittyen Lissaboniin :)

      Poista
  7. Apuaaa, oot kyllä super kaunis näissä kuvissa, ihan kateeksi käy!<3

    VastaaPoista
  8. Nätit sukkahousut :)
    Salla

    VastaaPoista
  9. Ihania kuvia ja itselläkin tulee aina välillä kausia, ettei käy melkein kahteen vuoteen kampaajalla :D Pitkä tukka on helppo ylläpitää, varsinkin jos värjää kokonaan samalla värillä tai pelkän juuren, mutta sitten kuitenkin tulee sellainen fiilis, että kun 15cm latvoista on kulunut kuivaksi hampuksi, on pakko lyhentää vaikka kuin olisi kiva että paksu tukka. Nyt on onneksi kaikki kuivat latvat leikattu pois, mutta ehkä siinä vaiheessa kun saavutan saman pituuden kuin sinulla, voi olla taas aika leikata 10-15cm pois :D Toivottavasti ei tarvitse, tarkoitus olisi kasvattaa kaunis pitkä (vaalea) kuontalo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Haha mä oon samalainen, käyn aika harvoin kampaajalla :D Pitkät hiukset on ihan paras juttu <3 Ja mä leikkasin myös 1,5-vuotta sitten lyhyeks hiukset, en leikkaa muuten enää koskaan :D Ja varmasti saavutat kauniit pitkät hiukset :)

      Poista
  10. Vautsi vau, miten ihania ja piristäviä kuvia! Sä oikein sädehdit näissä :)

    Kiva lista asioista, jotka saavat sulle aikaan hymyn! Mun syitä hymyyn ovat tällä hetkellä ihana sää, tieto siitä, että ensi viikon lauantaina mulla on ammatti, ajatukset tulevasta kesästä ja asioista, jotka on suunnitellut sekä ystävät ja tietenkin hyvä musiikki! Voisin listata tähän vielä vaikka kuinka paljon asioita, jotka tekevät onnelliseksi, mutta ehkä teen niistä itse oman blogini puolelle erillisen postauksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos kovasti <3 :) Ja heii onnea valmistumisesta! Varmasti on hymy huulilla :) Ja tee ihmeessä postaus mitkä asiat tekevät onnelliseksi, niitä varmasti löytyy!

      Poista
  11. Ööööö, miksi sä nainen edes kysyt? TOTTAKAI matkapostauksia, ne ovat parhautta! <3 :) Ja apua mitä kuvia, täydellisyyttä! Mua itseäni harmittaa kun meidän käydessä tuolla ei ollut kirkasta taivasta enkä saanut tuollaisia upeita sinitaivaspilkotuskuvia :D Hah! Ja toi mekko!!! Näytät U-PE-AL-TA! <3 Sun on pakko käyttää enemmän mekkoja, koska ne näyttävät hurjan hyvältä sun päällä(usko mua, bueno!). Ja voi vitsit, jännän äärellä ollaan; kampaajalle ;) Toivottavasti kampaaja ei keksi mitään temppuja ja saat just sellaisen kuontalon kuin haluat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha:D Semmosia on tulossa ainaki muutama :) Matkapostaukset on kyllä ihan parhaita;) Meillä kävi kyllä tuuri ku oli noin ihana sää, seuraavana päivänä sato.. Kiitti kovasti ihana <3 Oon nyt käyttänyt enemmän mekkoja ja hameita, ne on kyllä ihania(: Toivon kans, että saan sellaset kivat hiukset mitä oon miettinytkin!

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)