21.6.2016

Ihana elämä

Moikka :) Tänään halusin tulla kertomaan teille positiivisia juttuja tältä ja viime viikoilta :) Oon näitä muutaman tehnyt ja tykkään kovasti sekä tehdä näitä, että lukea toisten blogeista! Palataan kuitenkin hetkeksi näihin kuviin. Monta kesää olen jo halunnut käydä katsomassa Alppiruusupuistossa noita upeita kukkia, mutta aina se on vaan jäänyt. Vihdoin päästiin siellä käymään ja se oli jotenkin niin omanalaisensa paikka. Ei jotenkin ajattelisi, että Helsingissä edes on noin upeaa paikkaa. Tuntui, että olisi mennyt ihan omaan maailmaansa. Tuo paikka oli upea ja nyt kukat varmaan sieltä kadonneet, mutta on toi muuten rauhallinen ja sellainen rentouttava paikka jossa voi käydä myös vaikkei kukat kukkisivatkaan. Oli ihanaa laittaa lempimekko päälle ja ottaa kuvia tuollaisessa paikassa! ♥ Sitten niihin positiivisiin juttuihin!

♥Loma. Mulla on ollut niin kiva loma. Nyt kun rakaskin on lomalla, niin se on vielä kivempaa! Oon rentoutunut ja tehnyt kaikkea kivaa. 

♥Mun uusi laukku. Se on aivan ihana! Tuutte näkemään sen seuraavissa asukuvissa. 

♥Vuosipäivä. Se oli ihana :) Rakas teki mulle taivaallista kuhaa paistettujen perunoiden kanssa ja mä taas leivoin suklaajuustokakun, nam! Lisäksi käytiin kiertelemässä keskustassa, kävelemässä käsikädessä Kaivarissa sekä pienellä ratikka-ajalelulla. 

♥Perhe. Oon nähnyt nyt enemmän mun perhettä, käynyt katsomassa isällä futista ja hengaillut äidin luona koko päivän. Ihanaa! 

♥Tallinanreissu. Huomenna lähdetään Joonaksen kanssa päiväristeilylle Tallinnaan. Herkullista aamupalaa, kävelylä vanhassa kaupungissa, ehkä muutamia ostoksia, paljon kuvia :)

♥Mekot ja hameet. Mun päällä ei oo housuja näkynytkään, vaan mekkoja ja hameita. Pakko ostaa uusi hame ja mekko vielä tänä kesänä, rakastan niitä!

♥Vallisaaren retki. Ihana päivä. Käytiin siellä eilen Joonaksen ja Empun kanssa :) Siitä on tulossa vielä oma postauksensa ;)

♥Bloggaaminen. Tää on niin ihanaa! Te, teidän bloginne ja kommenttinne piristätte mun päivää niin kovasti. Mulla on kokoajan jotain postattavaa ja oon vihdoin saanut tehtyä teille myös videon, jonka julkaisen lähipäivinä! 

♥Uudet matkakohteet. Ollaan löydetty Joonaksen kanssa pari aivan uutta kohdetta joihin haluttais joskus matkustaa. On ihan parasta katsoa matkoja joihin voi olla yli vuosikin, mutta haaveilu on niin parasta :)

♥Ystävät. Joka päivä jutellut jonkun ystävän kanssa ja nähnyt Lindaa(ei blogilinda) yksi päivä kahvittelujen merkeissä :) Pitäis muuten keksiä joku millä erottais mun ystävä Lindat :D 

Terapiakäynti. Kävin viime viikolla terapiassa, ihan muuten vaan. Kävin sielä viimeksi vuosi sitten ja mun mielestä on hyvä huolehtia itsestään näin käymässä juttelemassa. Mulle tulikin muutama juttu esiin mitä en oo tajunut itsekkään. Oli ihana nähdä tärkeää ihmistä pitkästä aikaa.  
  
♥Lukeminen. Mä rakastan lukemista ja jos mulla olis enemmän aikaa, mä lukisin vain kokoajan :D Mutta nyt on ollut ihanaa lukea hyvää kirjaa! 

♥Helsinki. Helsinki on jotenkin niin kaunis upeine taloineen ja merimaisemineen. Ei Helsinki oo mitään verrattuna vaikka Lontooseen, mutta kyllä mä täällä asun ihan mielelläni. Tänään käytiin taas Hernesaaressa juomassa yhdet lonkerot sekä syömässä jätskit ja kävelyllä Kaivarissa, ne on ihan mun lempipaikkoja nykyään Helsingissä :D
Kivaa viikkoa kaikille!

20 kommenttia:

  1. Ihanat ballerinat,sukkahousut ja ihana mekko. Oot kaunis :)
    -Milla

    VastaaPoista
  2. Kiva ja niin positiivinen postaus! ♥ Sulle sopii kyllä mekot niin täydellisesti! :)

    VastaaPoista
  3. Ihania asioita olet listannut tähän! <3 Kiva että oot päässyt rentoutumaan kunnolla lomalla, itsekin odotan jo omaa lomaani!! Ihanan näköinen paikka tuo puisto <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kiitos <3 Juu lomalla kuuluu rentoutuu, uskon että ootat lomaasi! Mäkin ootan jo mun seuraavaa lomaa :D Ja tuo puisto oli ihana paikka <3

      Poista
  4. mahtavia kuvia taas ja ihania positiivisia juttja. kiva tuo mekko, sopii tosi hyvin sulle :)

    VastaaPoista
  5. Ihanalta toi paikka näyttää, en oo koskaan kuullukaan mut sait mut intoutumaan ja pitääpä sielpäin käydä :D Ihana asukokonaisuus sul kans, toi mekko on ihastuttava *_*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo paikka on tosi kiva :) Suosittelen käymään vaikkei kukkia olisikaan. Kukat kukkii parhaiten kesäkuun alussa, joten ensi vuonna pitää mennä sinne sillon! Kiitos kovasti Saga<3

      Poista
  6. Ihania kuvia taas, oot niin nättinä ♥ Ja toi mekko!!!! Ah, tahdon ;) Ja ihana postaus myös, sulla on ollut vaikka mitä kivaa tekemistä lomalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3 Tuo mekko on kyllä täyttä rakkautta :) Ja jep, nyt on ollut kyllä niin paljon kaikkea kivaa!

      Poista
  7. Todella ihania mukavia juttuja :) Odotan innolla sun postausta tuolta Vallisaaresta, sillä se kuulostaa niin mielenkiintoiselta se saaren avaaminen yleisölle! Ja Tallinnaan tekisi itsenikin mieli jokin kaunis kesäpäivä lähteä edes päiväreissulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, niitä on nyt riittänyt :) Juu viimeistään ensi viikolla olisi tarkoitus tehdä postaus siitä, se oli ihana paikka :) Ja Tallinnan päiväristeilyt on kivaa vaihtelua!

      Poista
  8. Itekkin oon nauttinut elämästä viime viikkoina täysin siemauksin joten tää postaus tuli just oikeeseen aikaan ♥! Ps. ootpa ollut taas nättinä liikkeellä 8)!

    VastaaPoista
  9. Oi ihana postaus ! <3 Saanko mie udella, että mistä ihmeestä sie aina keksit näitä mahtavia postausideoita ? Terveisin: En ikinä keksi hyviä postausideoita :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Mä en oikeestaan tiedä :D Monet tulee vaan mun mieleen ihan yhtäkkiä! Tai sitten inspiroidun muista blogeista ja elämästä ylipäätään :) Ja sulla on hyviä postausideoita myöskin!

      Poista
  10. Vautsit, nää kuvat on jotain niin kaunista ja samoin sinä <3 Sekä niin ihanan näköinen tuo puisto, jotenkin tosi tunnelmallinen :)) Repesin muuten ääneen tuolle " ei blogilindaa" kohdalle :DD Ei oo helppoa kun on monta Lindaa ;) Ps. Sulla on lähiaikoina tulla jotenkin super kivoja postauksia ja näitä on ollut ilo lukea, vaikka toki hieman viiveellä. Tuo juhannus sekoitti mun blogirytmiä ihan täysin :D Pps. En ihmettele yhtään, että tuo kuvissa näkyvä mekko on sun lemppari, näyttää tosi hyvältä ja sopii kesään! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitti Linda <3 Mäkin tykkäsin kovasti tosta puistosta, tonne pitää mennä uudelleen ensi kesänä :) Joo ei oo helppoo mulla kun on kaksi Linda nimistä ystävää, mutta sä voisit olla vaikka Linda B :D Ja heii kiitos paljon, kiva kun oot tykännyt. Mulla on ollut nyt paljon inspiraatiota blogin suhteen kun on enemmän aikaa :) Ja välillä pienet irtiotot blogista tekee vaan hyvää! Juu tuo mekko on niin ihana ja kesäinen <3

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)