30.6.2016

Kesän menoja ja meininkejä

Heippa :) Loma meni niin nopeasti ja eilen koitti paluu arkeen ja töihin. Onneksi töissä ei tarvitse olla pitkään ennen kuin alkaakin seuraava loma ja seuraavalla lomalla päästää nauttimaan Lissabonin lämmöstä! Mulla oli niin ihana loma. Etenkin rakkaan kanssa. Vietettiin paljon aikaa yhdessä tehden erilaisia juttuja. Meidän juhannus meni hyvässä seurassa perjantaina mun isän luona. Käytiin katsomassa "kokkoa" sekä syötiin ja juotiin hyvin. Lauantaina käytiin viidessä eri paikassa Joonaksen ja sen veljen sekä tyttöystävän kanssa. Aloitettiin Löylystä, josta en tykännyt yhtään. En ymmärrä miksi ihmiset hehkuttaa sitä paikkaa, Hernesaaren ranta on paljon parempi paikka! Juotiin sielä yhdet juomat vain ja jatkettiin siitä viereiseen kahvila-ravintola Birgittaan, jossa mä join vaan vettä :D Siitä lähdettiin pizzalle Caruselliin, sieltä saa maailman parasta lohipizzaa, suosittelen! Käytiin myös ostaa jäätelöt jätskiskalta, jonka jälkeen mä ehdotin että lähdettäisiin katsomaaan illan futispeliä Sports Academyyn. Oli kyllä aivan loistava päivä, noita lisää! Lisäksi ollaan Joonaksen kanssa käyty ajalemessa Alepafillareilla Kaivarissa, joka oli tosi hauskaa. Keskustassa ollaan käyty lähes joka päivä, voisinpa asua siellä :)
Aiheesta toiseen! Tuo mun uusi laukku on aika ihana vai mitä mieltä te ootte? Laukku on LYDC London merkkinen ja tuolla merkillä oli vaikka miten paljon laukkuja jotka olisin voinut ostaa itselleni saman tien! Luulen, että tilaan vielä tuolta kyseiseltä merkiltä lisää laukkuja, mä oon niin rakastunut koko merkkiin. Halusin tällä kertaa muun värisen laukun kuin mustan ja harmaa sopii mielestäni mun tyyliin tosi hyvin :) Tuo laukku on tekonahkaa ja vaikuttaa kestävältä. Toivotaan, että on parempi tuuri kuin aikasemman Guessin kanssa. Tuo rusetti on aivan ihana yksityiskohta ja se onkin yksi syy miksi tuon laukun tilasin. En oo koskaan nähny kellää tuollaista rusetti yksityiskohtaa laukussa ja se tekee tuosta laukusta juuri täydellisen. Laukussa tuli mukana kantohihna, mutta koska tuo laukku on niin iso, niin mielestäni kantohihna ei sovi tohon :D Muutenkin tykkäsin tästä asusta, tyylikäs ja simppeli. Jopa turhan tyylikäs mun makuun, mutta se on tuon jakun ja laukun ansiota.  Oon käyttänyt nyt lähes joka päivä joko mekkoja tai hameita ja samalla linjalla jatketaan. Ehkä shortsit päätyvät muutamia kertoja mun jalkaan, mutta kyllä mekko ja hame rakkaus on löytänyt taas tiensä mun sydämeen!

Mun loma oli aivan ihana ja odotanki jo seuraavaa lomaani! Tällä lomalla ei ollut kertaakaan tylsää, vaan kokoajan menoa ja meininkiä. Aivan täydellinen loma. Oon huomannut vaan, että lomalla on tullut tavallista enemmän alkoholia. Juon tavallisesti kuukaudessa 1-4 alkoholijuomaa, nyt tuo sama määrä on mennyt jo viikossa ellei ylikin. En ole asiasta ottanut sillee paineita, mutta on tullut vaan huomattua tälläinen asia :D Ei se niin vakavaa oo. Tänä kesänä olisi kyllä tarkoitus juhlia vielä useamman kerran, joten katsotaan mitä mun viinanvastainen puoli sanoo siihen!
Oon myös huomannut, että käyn aivan liian usein ulkona syömässä! Oon koittanut tehdä kotona nyt enemmän ruokaa, mutta jotenkin ravintola-illalliset rakkaan kanssa on sellasta arjen luksusta♥ Nää postauksen ruokakuvat on otettu yks päivä kun käytiin Rossossa syömässä. Mä otin herkullista rapurisottoa, Joonas roomalaista pizzaa. Onko siellä muita ketkä tykkää käydä tuhottoman paljon ulkona syömässä?:D

Anteeksi hiukan sekava postaus, huomaa että mulla on paljon asiaa! Aurinkoista ja mukavaa loppuviikkoa ihanat

24 kommenttia:

  1. Voi ihana kuulla, että sulla on ollut niin kovin ihana loma! Mikä sen parempaa, kun loma joka on oikeasti ollut mahtava ja rentouttava ! <3 Ihana myös, että teillä on olli niin paljon kivaa tekemistä ! Nuo just on parhaita! :) Ja eikä ulkona syömisessä mitään pahaa ole! Täällä kans yks sankari, joka voisi vähän vähentää tuota ulkona syömistä :D Etenki sen sushin! Mutta ei voi mitään kun se vaan on niin hyvää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli kyllä aivan ihana loma <3 Jep sanoppa muuta, rentouttava loma on kyllä ihan parhaita juttuja elämässä :) Ja ulkona syöminen on kyllä sellasta kivaa arjen luksusta :) Vois kyllä toki enemmän kotona kokkailla. Haha ei sille tosiaan voi mitää jos joku ruoka on vaan niin hyvää :D

      Poista
  2. Tuo laukku näyttää niiin söpöltä! ♥ Aivan ihana ja sopii sulle täydellisesti! :) Toi asu muutenki on tosi kaunis, kuten myös sinäkin. ♥ :) Ulkona syöminen on meidän yhtiä suosikki luksusharrastuksistamme. Huomenna ollaankin menossa syömään kreikkalaista. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Mäkin tykkään niin paljon tuosta laukusta! Kiitti kehuista, ihana kuulla että tykkäät (: Ulkona syöminen on niin kivaa! Ja oii kreikkalaista ruokaa, kuulostaa hyvältä :)

      Poista
  3. Ihanaa että sulla oli mukava ja rentouttava loma! :) Ja mä voin kyllä nostaa vaikka molemmat kädet ulkonasyömisen puolesta! Me käydään kanssa ihan liian usein ulkona syömässä vaikka ei pitäisi ku se vie niin paljon rahaa..mutta kumpikaan ei oikeen tykkää tehdä ruokaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin kiva loma <3 Juu ulkona syöminen on ihan parhaita juttuja! :) Mekin käydää tosiaan ihan liikaa ulkona syömässä, vaikka ruokaa tykätääkin tehdä :D

      Poista
  4. Hitsi, että tuli nälkä katsoessani näitä ruokakuvia :D Ihanan kuuloinen ollut sulla ♥ Ja tuo laukku on kyllä aivan älyttömän kaunis ♥ Mulla tuli tuosta suloisesta rusetista ensin mieleen Ted Baker, mutta itselleni tuo LYDC London on ihan uusi tuttavuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voiei :D Mullekki käy monesti noin kun kattelen muiden ottamia ruokakuvia :D Mun loma oli kyllä oikein onnistunut! Jep, tuo laukku on todella kaunis <3 Mullekki tulee tuosta hiukan mieleen Ted Baker :) Tuolla LYDC Londonilla on paljon ihania ja edullisia laukkuja! :)

      Poista
  5. Oli ihana päästä lukemaa sun kuulumisia ja onneksi loma oli onnistunut <3 Ja vitsit,tuo laukku on oikeasti tosi kiva! Kiinnitin heti huomiota siihen <3 Sekä asu toimii myös täysin, tykkään juurikin tälläisistä simppeleistä ja mustalla värillä ei voi mennä pieleen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Linda <3 Kiva kuulla! :) Jep, tuo laukku on munkin mielestä super kiva. Se on vähän semmonen, että siihen kiinnittää helposti huomiota. Ja heii oon niin samaa mieltä sunkaa! Mustalla värillä mikään asu ei voi mennä pieleen ;)

      Poista
  6. Oi toi lohipitsa kuulostaa ihanalta! En ole ikinä kuullu, että semmosta jostain sais niin ite oon sit väsänny semmosta. :D Mä taas toivoisin et mun poikaystävä pyytäis mua syömään. Kerran oltiin, mut ei ollut hehkee kokemus. Sulla on aina niin ihania kuvia täällä ja mun mielestä on vaan kiva lukea kevyempääkin tekstiä.

    Aurinkoa sun päiviis! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kuulostaa ja se on tosi hyvää :) Kaivarin Carusellista saa tosiaan toodella hyvää lohipizzaa, suosittelen! Voieii :( Toivottavasti menisitte ja onnistuis paremmin :) Ihana kuulla, että tykkäät lukea tälläsiä tekstejä. Ihanaa loppuviikkoa myös sulle <3

      Poista
  7. Välillä on kivaa lukee näitä "sekavia" postauksia :D Ja ihana sinä ja toi laukku, WAU! Upea on!

    VastaaPoista
  8. Oi miten ihania kuvia ja ruokia! <3 ja ihana postaus, kiva että sun loma meni hyvin :) Toi laukku on muuten aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Loma meni kyllä niin kivasti kun voi mennä :) Jep, oon samaa mieltä! Tuo laukku on ihana <3

      Poista
  9. Mä en oo ikinä käyny vielä Löylyssä enkä Hernesaaren rannassa, mutta kyllä sinne tällä kesälomalla vielä mennään :) Saas nähdä mitä tykkään Löylystä ja odotukset on tosiaan korkealla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oot menossa :) Monet on tykänneet Löylystä, onhan se erilainen kokemus sillon kun menee uimaa ja saunomaan. Me mentiin tosiaan vaan juomaan yhdet juomat sinne. En osaa sanoa miksen tarkemmin miksen tykännyt Löylystä, ei vaan ollut mun paikkani. Hernesaaren ranta on paljon kivempi paikka! :)

      Poista
  10. Mukavan positiivinen postaus, ja pakko sanoa, että tuo asu on just täydellisen tyylikäs! Juuri sellainen mistä itse tykkään, tuo hame kruunaa asun laukun kanssa <3

    Itekään en yleensä juo alkoholia, mutta kesällä tulee käytyä terassilla joskus useemman kerran viikossa. Haluaisin ulkoilla, mutta sitten seura on sellaista, että jos mennään kaupungille niin sit käydään terassillakin ja siellä saattaa mennä vähän enemmänkin. Juhannuksena piti käydä parilla juomalla, taisi mennä 100€ sillä reissulla kun vielä syötiinkin :D Ja miekin tykkään syödä ulkona, koska teen joka päivä yleensä ruokaa ja on joskus kiva olla tekemättä ruokaa. Ei aina viitsi asua keittiössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä itse myös tykkäsin kovasti tuosta asusta <3 Juu vähän sama homma itselläkin. Kesällä tulee juotua paljon enemmän alkoholia kuin talvella, juuri terassien takia. Oho 100 euroa on kyllä paljon! :D Juuri noinhan se menee, välillä on kiva olla tekemättä ruokaa. Ja mä koitan tehdä mahdollisimman paljon itse ruokaa, mutta välillä on niin paljon helpompaa mennä vaan syömään ulos :)

      Poista
  11. Ihania kuvia ja tuo laukku on upea! Mie katoin saman merkin laukkuja siellä Prahassa ollessa, mut miulta jäi kauppaan kun olivat tekonahkaa. Mutta laadukkaan oloista oli kieltämättä ja väreissä oli ihania vaihtoehtoja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 Mä itse tykkää myös tuosta laukusta. Mä itse en käytä nahkaa, joskus miettinyt jos ostaisin nahkaisen laukun, mutta tekonahka on mulla se valinta. Toivotaan, että tuo laukku on laadukas ja noita laukkuja on kyllä niin paljon kaikkia ihania <3 :)

      Poista
  12. Siun loma on kyllä vaikuttanut ihanan tapahtumarikkaalta! <3 Oih, odotat varmasti jo innolla tulevaa Lissabonin matkaanne :)) Vitsit tuo laukku on muuten suloinen, tuo rusetti antaa siihen kivan yksityiskohdan! <3 Ihania kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tapahtumaa oli kyllä tosi paljon <3 Ja mä odotan kyllä niin paljon sitä matkaa! Tuo laukku on niin kiva, juuri tuo rusetti etenkin :) Kiitos kovasti Tuuli <3

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)