19.6.2016

Parisuhteemme aakkoset

Heippa! :) Tänään meille tulee Joonaksen kanssa 3-vuotta yhdessä! Kolme ihanaa vuotta tuon maailman rakkaimman miehen kanssa. Oon onnellinen! :) Leivoin meille maailman parasta suklaajuustokakkua, josta on tulossa reseptiä ;) Ensi viikolla käydään Tallinnassa päiväristeilyllä vielä juhlistamassa tätä päivää. Halusin meidän vuosipäivän kunniaksi julkaista postauksen meidän parisuhteen aakkosista. Joihin aakkosiin en alkanut keksimään mitään väkisin, joten muutama puuttuu :)

Aamut rakkaan kanssa on niin ihania :) Kun saa herätä toisen vierestä, makoilla ja tehdä yhdessä aamupalaa. Ihan parasta

Britannia on meidän molempien suosikkipaikkoja maailmassa :) Molemmat haluais asua siellä ja matkustaa sinne yhdessä uudelleen! 

Cola, se meidän molempien riippuvaisuusjuoma. Mä juon Cola-Zeroa ja Joonas Colaa :D

Duuni on meille molemmille tärkeä juttu. Ollaan molemmat ahkeria työntekijöitä ja molemmat kaupan alalla, tosin hiukan erilaisissa tehtävissä.

Eläimet saa meidät molemmat hymyilemään ja iloiseksi. Rakastetaan eläimiä, etenkin koiria tykätään kyylätä ja sanoa "kato miten söpö"

Futis on enemmänkin Joonaksen juttu, mutta oon ollut kattomassa montaa Hjk:n peliä sekä ulkomailla pari kertaa ja tietenkin kotona oon aina henkisenä tukena kattomassa jotain peliä.

Hipsutus on mun juttu. Rakastan kun toi ihana hipsuttaa mua :')

Ihana on meidän yleisin sana toisesta. Ihana sana :D

Juttelu on tärkeä osa meidän suhdetta. Vaikka asutaan yhdessä, soitetaan silti joka päivä toisillemme. Joonas ei aina tajua kaikkia mun juttuja(en mäkään aina ymmärrä itteäni:D), mutta senkaa on silti parasta jutella.

Koti, meidän pieni pesä. En rakasta meidän kotia, mutta kyllä tää koti tuntuu paremmalta kun saa asua tuon miehen kanssa

Laiskottelu, tässä me ollaan hyviä! :D Katotaan "vähän" leffoja, sarjoja ja herkutellaan.

Matkustaminen on meidän yhteinen harrastus ja intohimo. Se yhdistää meitä ja suunnitellaan jatkuvasti maita joihin halutaan mennä :)
Naimisiin meno on toivottavasti meillä joskus ajankohtainen asia. Haaveilen pienistä häistä ja vaikka naimisiin meno ei mikään must-juttu, niin kyllä siitä silti haaveilen :D

Onnellisuus on sitä kun saa vain olla tuon ihanan kanssa. En oo koskaan ollut näin onnellinen kuin nyt. Joka päivä.

Perhe on meille molemmille tärkeä asia. Mä tykkään kovasti Joonaksen perheestä ja se mun perheestä. Meidän perhe luultavasti pysyy vain meissä kahdessa, mutta se käy meille molemmille paremmin kuin hyvin.

Riitely, asia jota me ei osata kunnolla :D Meidän riidat menee yleensä aina vähän yli ymmärryksen, mutta saadaan aina asiat sovittua eikä ne jää kalvamaan mieltä pitkäksi aikaa.

Sielunkumppani. Tuo yksi sana riittää

Tuoksu. Rakastan Joonaksen tuoksua. Se on maailman paras. Joonaksella on myös ärsyttävä tapa aina tuoksutella mua :D Se on söpöä, mutta samalla ärsyttävää.

Uskollisuus on mulle suhteessa tärkeimpiä asioita. Mä oon Joonaksen nainen, nyt ja aina. Ja se on mun mies, nyt ja aina. Vaikka mulla on menneisyydessä vaikka minkälaista taustaa, en oo koskaan ollut näin uskollinen kenellekkää kun Joonakselle. Ja pakko sanoa, että ei oo kukaan ollu niin uskollinen mulle kuin Joonas.

Xoxo ♥ Halaillaan ja pussaillaan paljon, missä vaan ja millon vaan. Mun mielestä rakkautta ei voi olla koskaan liikaa!

Yllätykset tuo sellasta pientä iloa arkeen. Voitais molemmat tehdä tätä enemmän, mutta pienet arjen yllätykset kuten aamupalan tekeminen toiselle tai toisen lempisuklaan tuominen kaupasta on ihan parhaita yllätyksiä.

Zzz Nukkuminen yhdessä on myös aivan parasta

Örinämusiikki. Me molemmat kuunnella tosi samalaista musiikkia, mutta Dead By April, Bullet For My Valentine jne on molempien suosikkeja :)

20 kommenttia:

  1. Voi apua miten suloinen postaus ♥ En kestä miten ihana pari ootte :) On ollu ihana seurata miten onnelliseksi Joonas on sut tehnyt<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos ihana <3 :) Tuo mies saa mut kyllä niin onnelliseks!

      Poista
  2. Ihana postaus! ♥ Tällaisen voisin itsekkin tehdä ensi kuussa, kun meilläkin tulee vuosipäivä. :) Ootte kyllä niin kaunis ja söpö pari. :') Oikein paljon onnea vielä kerran teille! ♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Joo vähänkö olis kiva kun säkin tekisit tälläsen! Voii kiitti Nella <3 :)

      Poista
  3. Olipas hauskan erilainen postaus! :)

    VastaaPoista
  4. Oi oon niin samaa mieltä, että rakkautta ei voi olla koskaan liikaa! Eikä sitä tarvi eikä KUULU peitellä; käsi kädessä kulkeminen, halailu ja pussailu pitäisi olla ihailtavaa, ei vastustettavaa! :) Ihana postausidea! :) Ja onnea teille hirmuisesti! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on totta <3 Rakkaus on elämän ihanimpia juttuja! :) Kiitos kovasti <3

      Poista
  5. Niina! Mä en kestä teitä ja sitä miten ihania olette <33 Mulle tuli melkein tippa linssiin tätä postausta lukiessa! Tiedätkö, kun joistain ihmisistä näkee kauas, että he sopivat täydellisesti yhteen ja onni loistaa kilpaa auringon kanssa, noh te olette mun mielestä sellaisia ja olen niin onnellinen teidän puolesta, oikeasti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos kovasti kauniista sanoistasi!! <3 Ja ihana kuulla, että tykkäsit tästä postauksesta :)

      Poista
  6. Miten ihanasti kirjoitettu postaus! <3 Olette kyllä ihan luotuja toisillenne ja teillä on selvästi yhteiset arvot kohdillaan :) Ihania kuvia ja onnea vielä näin myöhässä vuosipäivän johdosta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Me ollaan kyllä aika luodut toisillemme :D Kiitti ihanasta kommentista :)

      Poista
  7. Oi ootte kyllä ihana pari <3 ja mahtava postaus, kiva lukea näitä :) tuo örinämusiikki on hyvä :D

    VastaaPoista
  8. Hei olipa ihana postaus! :) Musta on kiva lukea tarinoita ja juttuja muiden parisuhteista ja tavoista :)) Vaikutatte kyllä olevan toisillenne luotuja, onnellisuus huokuu ruudun toisellekin puolelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mäkin tykkään lukea toisten parisuhteista. Voii kiitos, ihana kuulla että ajattelet noin <3

      Poista
  9. Tosirakkaus on sitten kaunista.. <3 Ihania ootte! Onneksi olkoon vähän myöhässä 3-vuotispäivän johdosta :)

    VastaaPoista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)