17.6.2016

Särkänniemeen Särkänniemeen !

Moikka moi! :) Kuinka moni teistä on käynyt Särkänniemessä?  Mä itse oon käynyt siellä nyt neljä kertaa ja mun mielestä se on paljon parempi, kivempi ja monipuolisempi kuin Linnanmäki. Tehtiin viime viikon sunnuntaina mun perheen kanssa kiva reissu Särkänniemeen :) Meitä lähti sinne minä, mun sisko ja veli sekä äiti ja äidin miesystävä. Automatkat menivät jotenkin tosi nopeesti ja tietenki aika myös itse Särkiksessä.

Lintsillä ollessa oon pelännyt kamalasti jokaista laitetta. En tiedä miksi :D Mutta tuolla en pelännyt mitään paitsi uutta laitetta, äksää(X). Särkiksessähän on vielä hurjempiakin laitteita kun Lintsillä. Käytiin tosi monissa laitteissa, oli kiva kun Emppukin pääsi nyt moniin laitteisiin kun on yli 120 cm pitkä. Jonoakaan ei ollut juuri laitteisiin, vaikka ihmisiä oli tuolla aika paljon ja sää oli hyvä :) Särkänniemessä oli jotenkin niin kivoja laitteita ja itse paikkanakin se on kiva. Mun ikuiset suosikkilaitteet ovat Tornado sekä Half Pipe :) Tuo X laite oli ihan hullu. Siinä mentiin todella monta kertaa pää ympäri 30metrin korkeudessa ja oikeesti tuntu, että siitä lentää pois. Sain ainakin kunnon adrenaliiniannostuksen siitä ;) Koskenlasku oli myös tosi kiva laite sekä Motogee. Mikä on teidän suosikkilaite Särkänniemessä? 
Käytiin myös syömässä pizzabuffet paikasta, tuolta sai hyvää kasvispizzaa sekä salaattia :) Mun oli myös pakko saada hattaraa, se vaan kuuluu huvipuistoreissuun. Tuolla oli tosi hyvää mustikkahattaraa, tosin jaettiin se kolmeen osaa mun siskon ja veljen kanssa kun en jaksanut yksin syödä sitä :D Lisäksi käytiin Koiramäessä, jossa oli aivan ihania eläimiä kuten possuja, hevosia, koiria jne. Muuten paikka oli ehkä vähän tylsä, vaikka hienoja ne talot oli. Angry Birds Land oli Empullekki jo liian löllö paikka enkä oo ikinä itsekkään tykännyt Angry Birdseistä. Tein kuitekin päivän hyvän työn kun vein yhden tytön laitteeseen, kun hänen äidillään ei ollut ranneketta ja tottakai halusin, että se tyttö pääsee siihen laitteeseen :)

Lisäksi käytiin myös akvaariossa katselemassa kaloja ja muita matelijoita. Ei vitsi mä tykästyin tohon leopardikalaan, jos mä olisin kala olisin just ton näköinen! Toi on aivan ihana. Näsinneula oli myös aivan upea paikka, sieltä oli niin mahtavat maisemat! Edes korkeapaikankammoiselle se ei tuntunut pahalta.


Meillä oli niin huippupäivä! Sää oli lämmin, laitteet hyviä ja seura parasta. Kaikilla oli kivaa ja tykkäsin kovasti Särkänniemestä :) Ehdottomasti lisää tälläisiä päiviä

22 kommenttia:

  1. Särkkä on kyllä miunkin suosikkihuvipuisto :) Johtuneeko siitä, että siellä olen pienestä pitäen käynyt, mutta sen laitteet ovat sopivan hurjia - ei liian lällyjä tai liian hurjia :) Ihania kuvia olet saanut reissulta, minä en ikinä uskalla ottaa kameraa mukaan, kun en uskalla jättää sitä laitteiden ajaksi yksinään :D Miun suosikkilaite on Tornado! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Siellä on just hyviä laitteita + kaikkea muutakin kivaa tekemistä. Tuolla oli tosi kiva kuvailla! Ja mulla oli kokoajan joku perheenjäsen vahtimassa kameraa kun mihinkään laitteeseen ei menty kaikki kerralla :) Tornado on kyllä ihan paras :D

      Poista
  2. Heh, mulla oli lapsena monena kesänä kausikortti Särkkään, niin sillo9n tuli käytyä ihan sika monta kertaa! :D Sillon kausari makso tyyliin 2 päivän rannekkeen verran eli oikeesti oli kannattava ostos. Lisäks, kun bussilla pääsi viereen, niin porukoitten lastenhoito oli semihelppoa :D Kävin pari kesää sitten kummitytön kanssa koiramäessä, muttei ihan napannut.. Nykyään kattelen vaan työmatkoilla Näsinneulaa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii vähänkö kuulostaa kivalta toi kausikortti Särkänniemeen :D Olis kyllä mullekki kelvannut lapsena. Eikä pahan hintanenkaa :) Ja tuo Koiramäki oli vähän tylsä paikka :D Ja Näsinneula on tosi hieno rakennus :)

      Poista
  3. Miunkin suosikkilaite on Tornado, käytiin siinä poikaystävän kanssa monta, monta kertaa. Ja ihan monipuolinen paikka se on, Koiramäessä ei ole tullut koskaan vaan käytyä. Saako niitä eläimiä silitellä siellä vai onko vaan tyydyttävä katselemaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Tornado on kyllä paras laite! :) Mäkin kävin nuorempana siinä aina monta kertaa, nyt riitti yhden kerran :D Ja juu tosiaan niitä eläimiä saa silitellä siellä :) Just koiria, possuja, lampaita jne.

      Poista
  4. HUH, nyt on upeita kuvia! Kun näin nämä, niin en voinut kuin ihastella <3 Oot kehittynyt tosi paljon kameran kanssa! :)) Itse oon joskus aikoja sitten käynyt Särkkiksessä ja en muista kyllä yhtään mitä laitteita siellä oli, paitsi possujunan! :D Se oli kova hahaha. Pitäis kyllä ehdottomasti mennä käymään siellä tai edes jossain huvipuistossa tänä kesänä, vaikka laitteet joudun skippaa suosiolla. Ei pahemmin korkeanpaikankammoisena sellaisiin mennä, mutta aina voi fiilistellä sitä tunnelmaa :)) Ps. Ihanaa viikonloppua Niina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos kovasti Linda <3 Kiva kuulla, että kehitystä näkyy :) Voii possujuna, haha :D Ja voihan just esimerkiksi Särkänniemeen mennä muutenkin kuin laitteeseen vaikkapa syömään, pelailemaan ja ihailemaan maisemia Näsinneulasta :) Kiitos samoin sulle <3 :)

      Poista
  5. Ihana postaus! Kuulostaa niin ihanalta päivältä<3 Muakin alkoi nyt kutkuttamaan huvipuistokäynti vaikka laitteet ei niinkään kiinnosta :D ennen kyllä oli pakko ravata kaikki hurjatkin laitteet läpi, mutta nykyään en mee edes vuoristorataan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuo oli kyllä ihana päivä! Ja onhan huvipuistossa onneks muutakin tekemistä kun laitteet. Ja mä oon edelleen samalaine, mun on vaan pakko päästä kaikkiin hurjimpiikin laitteisiin :D

      Poista
  6. Oi, teillä on ollut kyllä hauska päivä! :)) Itse olen käynyt Särkänniemessä muistaakseni vain kerran tai kaksi, silloin kun olin melko pieni. Ja hui hitto, itsehän en uskaltaisi mennä mihinkään laitteeseen missä joutuu olemaan pää alaspäin, oksentaisin varmaan kaikkien päälle :DD Siispä tuo laite X kuulostaakin kammottavalta, hahah :D Olipa ihanasti tehty että veit jonkun tytön laitteeseen, hänelle sekä hänen äidilleen tuli varmasti kiitollinen olo <3 Ihania kuvia Niina! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oli niin kiva päivä :) Kiva kuulla, että säkin oot käynyt siellä! Joo toi X oli aika kamala laite, mutta halusin ylittää vähän mun pelkoja haha :D Ja oli kyllä kiva viedä se tyttö siihen laitteeseen :) Kiitos kovasti <3

      Poista
  7. Ihania kuvia jälleen, sulla on kyllä visuaalista silmää :) Itse aion kanssa käydä tänä kesänä Särkänniemessä, mutta saa nähä uskallanko hurjimpiin laitteisiin enää :D Tornado on kyllä ihan paras silti eikä edes hurja ;) Tuo oli kyllä mukavasti tehty, että otit sen tytön laitteeseen :) Mun muistaakseni lintsillä on jtn työntekijöitä viemään lapsia laitteisiin ettei vanhempien tarvitse vai muistanko ihan väärin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos! <3 Ja jee, sulle tulee varmasti huippu päivä :) Kyllä uskallat ;) Tornado on ihan paras :D Jep, oli kiva viedä se tyttö siihen laitteeseen! Ja kyllä tuolla Särkiksessäkin tais olla, mutta ei varmaan just sinä hetkenä tullut missään vastaa :D

      Poista
  8. Voi kun suloinen postaus! :) ♥ Ihana kun veit sen tytön laitteeseen, varmasti piristi hänenkin päivää hurjasti! Kuulostaa olleen muutenkin mahtava päivä teillä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ja varmasti piristi hänenki päivää! :) Oli kyllä tosi kiva päivä!

      Poista
  9. Upeita kuvia! Teidän reissu kuulostaa kyllä aivan ihanalta :) Särkänniemeen olisi taas tänä kesänä kova hinku mennä, mutta oon ollut siellä niin monta kertaa, että ehkä pitäisi välillä käydä jossain muualla :D Half Pipe on ihan paras<3 Mä niin haluisin testata ton X-laitteen, mutta jotenkin veikkaan etten siihen lopulta uskaltaisi mennä :'D Ehkä mä tarviin vaan mukaan jonkun hyvän suostuttelijan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oli kyllä ihana päivä <3 Ja uskon, että olis kiva saada vähän vaihtelua, miten olis sitten Linnamäki? Heii kyllä uskallat mennä! :D Onhan se aika kamala, mutta saa ainaki adrenaliinia ;) Ja otat mukaan jonkun hyvän suosituttelijan!

      Poista
  10. Oiiii, aivan ihania kuvia Niina! <3 Upeat värit ja kuvakulmat :) Mä en itse tykkää Särkkiksestä kun siellä ei ole mulle mitään :D Mä oon enempi sellaisten perinteisten vuoristoratojen ystävä ja tuntui, että kaikki Särkkiksen laitteet olivat aivan liian hurjia meikälle. Taisin käydä vaan siinä mopolaitteessa ja parissa ihan lällyssä, sit kun mentiin siihen taikamttoon tms. niin huusin ku hyeena ja aloin itkemään :D Sellainen Särkkisreissu siis hahahah! Kyllä meikä on enemmän Lintsityyppejä kun sen kanssa on koettu lapsuus ;) Ihana kuitenkin kuulla, että teillä oli superhauskaa <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Sofia <3 Ihme jos Särkänniemessä ei oo mitään?:D Mun mielestä siellä taas on kaikille jotain :) Eikä kaikki laitteet tosiaan oo liian hurjia ;) Voii sua :D Mutta onhan tuolla silti ihana tunnelma ja kivan näköinen paikka muutenkin :) Ja oli ihan huippupäivä <3

      Poista
  11. Ihania kuvia :D Meil oli tarkoitus et ainoo summer bucket listillä oleva asia on se, et mennään särkkikseen! Täytyy toivoa et kaikilta kiireiltä sinne kerkiäis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Jee kuulostaa kivalta! Toivottavasti pääsette reissuun ;)

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)