25.6.2016

Vallisaari=Luonto parhaimmillaan

Mauu! Varoitus, kuvatulva tulossa! :D Joko teistä kaikki ovat kuulleet aivan upeasta paikasta Helsingissä nimettäin Vallisaaresta? Tuo kaunis saari sijaitsee 20 minuutin matkan päässä kauppatorilta, aivan Suomenlinnan vieressä. Matka lautalla edestakaisin aikuiselta maksaa 7euroa, lapselta 3euroa. Veneitä sinne lähtee tunnin välein, netistä löytyy tarkemmat ajat. Saari on avattu vasta tänä kesänä ja heti tästä kuultuani halusin sinne mennä. Mun sisko oli tulossa juuri tollon meille yöksi, joten lähdettiin kolmisteen Joonaksen ja Empun kanssa Vallisaareen retkelle :) Meille sattui vielä ihan täydellinen sääkin tolle päivälle! Tuo päivä oli aivan ihana. Käytiin Kauppatorilla syömässä herkullista kalaruokaa ja napattiin mukaan myös mansikoita
Rakastan luontoa ja siellä liikkumista. Vallisaari on siihen juuri täydellinen kohde. Vallisaaressa on tietty alue jossa saa kävellä, koska muu luonto on suojeltua. Toivon, että ihmiset kunnioittaa saarta ja luontoa sen verran paljon etteivät sotke siellä tai tuhoa arvokasta luontoa. Linnut lauloivat ja kaikkialla oli kauniin vihreää! Tuolla saarella on myös lepakoita ja mäyriä, mutta me ei niitä nähty. Sen sijaan siellä oli valtavasti kauniita kukkia ja tuolla tosiaan tuntui että ei olisi edes Helsingissä.

Me käveltiin saarella useampi tunti ja ton reissun jälkeen oltiikin kaikki ihan poikki :D Saarella on selvästi merkitty alueet missä kävellä, joten eksymisen vaaraa ei ole. Niinkun otsikkokin kertoo, Vallisaaressa luonto pääsee tosiaan näyttämään parhaimmat puolet. Tuolla menen vielä varmasti käymään uudelleen!
Mitäs tykkäsitte Vallisaaren kuvista? 
Mukavaa juhannusta vielä kaikille! :) 

23 kommenttia:

  1. Näyttääpä mahtavalta paikalta! Luonnossa liikkuminen on jotain niin mahtavaa ja rentouttavaa. :) Tuli oikein kunnon hinku päästä käymään jossain luonnon keskellä ihastelemassa kukkia ja kaikkea ihanaa! :D Mutta, tosi kiva postaus ja nättejä kuvia. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä aivan mahtava paikka! :) Mäkin tykkään kovasti liikkua luonnossa <3 Toivottavasti pääset johonki kivalle luontoretkelle. Kiitos! :)

      Poista
  2. Ah, ihania, aurinkoisia ja niin leppoisia kuvia! Saaren kauneus ja tunnelma välittyy kivasti. Vallisaareen mekin kyllä tahdomme, ehkäpä jo ensi viikolla, jos säät samaan tapaan hellivät 😊.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Kiva, että tunnelma välittyy myös tänne. Kiva, että säkin oot menossa. Toivotaan, että on hyvät säät! :)

      Poista
  3. Oi miten ihania kuvia, Vallisaari vaikuttaa niin kauniilta paikalta! :) Oot kyllä ehtiny käymään vaikka missä tänä kesänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3 Tuo on kyllä niin kaunis paikka! :) Joo aika paljon tullut tehtyä kaikkea :D

      Poista
  4. Todella ihania kuvia, varmasti ollut mukava reissu teillä ♥ Mua houkuttaisi myös päästä käymään tuolla, mutta en usko tänä kesänä kerkeäväni :/ Ja ärsyttää, kun luin jo joidenkin siellä sotkeneen paikkoja ja menneen kielletyille alueille :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Oli kyllä kiva reissu! Harmi jos et kerkeä tänä kesänä, mutta varmasti joskus kerkeät :) Voieii, ikävä kuulla että on tapahtunut tollasta :( Ärsyttävää!

      Poista
  5. Oi vautsi miten ihanalta näyttää ja nää kuvat on todella onnistuneet! :)♥

    VastaaPoista
  6. Todella kauniin näköistä tuolla, ihania luontokuvia oot napsinut! ♥

    VastaaPoista
  7. En ole koskaan käynyt tuolla ( en ainakaan muista ) mutta tämän sun postauksen jälkeen haluan ehdottomasti mennä käymään! :)) sekä pitää taas hehkuttaa näitä kuvia <3 Toivon kanssa, että ihmiset kunnioittaisi luontoa ihan yleisesti ja yleensä lenkillä ollessa keräilen roskia mukaani. Mua jotenkin vituttaa suuresti, kun jengi heittää vaikkapa autosta roskat ulos, siis miksi?! :( Ei voi olla niin suuri duuni viedä niitä roskiin.. Puhumattakaan siitä, kun jengi jättää ongelmajätettä metsiin?!! Olen törmännyt surullisen usein sellaiseen ja sitä aina sitten Tonin kanssa tullaan pakettiautolla ne myöhemmin hakemaan ja viedään kaatopaikalle. Tuntuu jotenkin typerältä keräillä jonkun muun jätteitä ja kiikuttaa ne pois.. HALOO korjailla aikuisten ihmisten jälkiä!! Nyt tuli taas vähän marmatusta ja postauksen aiheen ohi, mut meni tunteisiin :D Ps. Ihanaa viikkoa sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu suosittelen kyllä lämmöllä tätä paikkaa <3 Uskon, että tykkäisit! :) Mäkin toivon, että ihmiset kunnioittais enemmän luontoa ja juuri siivoisi roskansa! Ei haittaa yhtään vaikka menee postauksen aiheen ohi, ymmärrän hyvin sua. Mutta tosi hyvä, että te siivoatte kuitenkin vaikka onhan se varmasti turhauttavaa siivota ihmisten jälkiä, mutta samalla autatte luontoa :) Ihanaa viikkoa myös sinne <3

      Poista
  8. Oi että, todella ihania kuvia! :-) Oot onnistunut nappaamaan kamerasi kanssa todella kauniita otoksia, näitä katsellessa tulee sellainen olo, että täytyy itsekin ottaa lomaa töistä ja mennä luontoon seikkailemaan!

    Oon samaa mieltä sun kanssa, että olisi ihanaa jos ihmiset kunnioittaisivat luontoa enemmän, eivätkä roskastaisi näin paljon. Tämä koskee mun mielestäni joka ikistä maailman kolkkaa, koska vähentämällä roskaamista, se auttaa niin paljon tätä maailmaa (vaikka tämä maailma taitaakin olla jo menetetty tapaus). Ja voi vitsit, tuo Kanadanhanhen poikanen on niin suloinen! Pieni harmaa käärö <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Nää kuvat on kyllä ihania ja tuo paikka myös. Ja suosittelen, tekee hyvää mielelle <3

      Ja kyllä, luontoa pitäisi kunnioittaa eikä tuhota sitä :( Kaikkialla pitäis olla joku laki roskaamiseen liittyen! Nuo hanhenpoikaset on kyllä niin sulosia :)

      Poista
  9. Ihan älyttömän ihania kuvia ja kivan näkönen paikka! Vois tänä kesänä yrittää päästä käymään. Sulla on muuten ihana tyyli! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 Toivottavasti pääsisit käymään, tuo paikka on meinaan tosi mahtava! :) Ja voii kiitti!!

      Poista
  10. Kaunis paikka, pitääkin pistää korvan taa! :) Jospa jollain Helsingin reissulla ehtisi käydäkin tuolla. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Vallisaari on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka! :) Toivottavasti pääset käymään tuolla!

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)