8.7.2016

Kukkaistyttö

Mauu! Kenellekkään ei ole varmaan jäänyt epäselväksi, että tämä tyttö rakastaa kukkia? Eniten rakastan kukkia luonnossa ja niiden valokuvaamista. Vaikkei mulla ole aina kukkia kotona, on välillä mukavaa ostaa semmoinen piristämään kotia :) Rakastan kukkakuviota myös vaatteissa. Tämä uusi mekko, jonka ostin kympillä Tallinnan H&M:sta on päässyt ylleni tänä kesänä useammin kuin mikään muu mekko. Tää on täyttä rakkautta. Se on ihan kuin tehty mulle! En ole käyttänyt juuri farkkuja viikkoihin, vaikka kieltämättä välillä houkuttelisi vetäistä vaan farkut päälle. Silti mekot ja hameet ovat voittaneet farkut 6-0. Lissabonin reissulla olisi tarkoitus ostaa lisää hameita sekä sukkiksia ja ehkä myös joku uusi mekko ;)

Mulle kuuluu ihan hyvää tällä hetkellä. Töitä on paljon ja turhan vähän vapaa-aikaa. Odotan innolla matkaa sekä lomaa. On niin ihanaa kun on jotain mitä odottaa. Tällä hetkellä Jane on meillä hoidossa, oon niin iloinen aina kun se on täällä. Tuo pieni karvapallero tuo niin paljon iloa elämään! Katsoin tällä viikolla elämäni varmaan parhaimman elokuvan, Jos vielä jään. Oon lukenut tuon kyseisen kirjan joskus ja oli pakko katsoa elokuva. Itkin melkein koko elokuvan ajan. Se elokuva oli vaan niin ihana. Suosittelen lukemaan kyseisen kirjan ensin ja sitten ja katsomaan elokuvan :) Muuten oon viettänyt aikaa rakkaan kanssa sekä nähnyt kavereita ja perhettä. Viime viikolla käytiin Sofian kanssa syömässä Ruoholahden Gargossa, jossai sai herkullista vegaani- sekä kasvisruokaa. Itse otin pestopastaa, joka oli todella maittava annos. Sofia otti sahramirisottoa ja oli kulma parasta risottoa ;) Lisäksi käytiin kävelemässä Helsingissä, muutamissa kaupoissa, kahvilla ja kuvailemassa. Tällä viikolla näin myös Lindaa, meillä oli aivan ihana päivä yhdessä! Käytiin kävelemessä, kahvilla sekä kaupoilla. Juuri tälläiset jutut on parhaita ystävien kanssa
Viime viikonloppu tai oikeestaan lauantai oli täydellinen. Sillon oli mun äidin miesystävän 40-vuotis synttärit! Hän oli vuokrannut aivan upean juhlapaikan meren äärestä. Mulla ei ollut kameraa mukana, koska haluan nauttia välillä elämästä ilman valokuvailua. Instasta löytyy muutama kuva sieltä juhlista:) Juhlissa oli mahdollisuus saunoa, käydä uimassa sekä paljussa. Kävin ensimmäistä kertaa tänä kesänä uimassa, jopa pari kertaa! Sen jälkeen oli ihana mennä paljuun hyvän juoman kera ihailemaan maisemia :)  Oli aivan ihanat synttärit. Hyvää seuraa, ruokaa, juomaa, uimista, paljussa chillailua ja juhlimista. Lähdettiin tuon jälkeen vielä jatkoille baariin ja tuli hiukan tanssittua. En ole siis käynyt lähes vuoteen juhlimassa missään ja oli ihan mukava olla humalassa pitkästä aikaa. Voin myöntää sen :D Oon aina humalassa iloinen ja sosiaalinen ihminen. Toki siis muutenkin iloinen, mutta musta tulee vaan sillon entistä ilosempi ja sosiaalisempi. Mun mielestä silti elämä on parasta selvinpäin eikä muutaman drinkin juomisessa mitään pahaa ole ;)


Kaikki hyvin siis täällä, toivottavasti myös teillä! Ihanaa viikonloppua kaikille

30 kommenttia:

  1. Onpas kaunis mekko, erittäin nätti printti :)
    Ja samaa mieltä ollaan siitä, että elämä on parasta selvinpäin mutta muutamassa drinkissä ei ole mitään vikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 Ja kiva kuulla, että oot samaa mieltä! :)

      Poista
  2. Oi miten upeita kuvia siusta Niina, tuo sininen tausta sopii noihin kuviin älyttömän hyvin! <3 Kiva lukea siun kuulumisia, nuo 40-vuotisjuhlat kuulostaa tosi hauskoilta :) Ahh kun tekisi mieli mennä paljuun rentoutumaan <3 Tuo mekko on kyllä tosi kiva!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos Tuuli! <3 Tuo tausta on kyllä kiva :) Ja ne juhlat olivat tosi hauskat! :D Paljussa rentoutuminen teki kyllä hyvää. Mäkin oon niin tykästynyt tohon mekkoon <3

      Poista
  3. <toi mekko!! *_* SIis oikeesti, en muista oonko sanonu sulle tätä jo, mut oot vaan niin mekkoihmisiä. Ja just kaikki ruusukuosit on ihan ku sua varten. Eli siis, upea ilmestys oot ollu jälleen kerran <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo mekko niin kiva! Ja et oo tainnut sanoa, mutta kiitos kovasti <3 Mä tykkään kyllä mekoista ja näin kesällä niitä on kiva pitää enemmän :)

      Poista
  4. Toi mekko on niin ihana ♥ Sopii sulle tosi hyvin :) Muutenkin tosi nättejä kuvia! Noi synttärit kuulostaa niin kivoilta, tuollaiset juhlat on niin ihania piristyksiä arjen keskellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3 Munkin mielestä tuo mekko sopii mulle tosi hyvin (: Ja noilla synttäreillä oli tosi kivaa! :)

      Poista
  5. Tosi kaunis mekko ja kesälook <3 Pitäis itekin enemmän käyttää mekkoja ja hameita, jotenkin tulee aina vaan laitettua jotkut helpot housut jalkaan ;D Nyt loppukesästä pitäis terästäytyä tän asian suhteen! Noi synttärit vaikuttaa olleen ihan huiput! :) Varmasti piristi viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Ja heii nyt kesällä on just hyvä aika käyttää enemmän mekkoja ;) Vaikka tiiän, että onhan se helpompaa vetästä vaa ne farkut jalkaan :D Ja nuo synttärit oli kyllä niin kivat :)

      Poista
  6. Ihana sinä! <3 Toi ruoka näyttää niin herkulliselta ja siun kuulumiset kuulostaa ihanan kesäisiltä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Tuo ruoka oli oikein herkullista :) Ja näin kesällä on kiva tehdä kaikkea!

      Poista
  7. Täällä toinen kukkien rakastaja! ♥ Tuo mekko on todella kaunis sun päällä :)

    VastaaPoista
  8. Tosi kivasti sopii noi helmirannekorut ton mekon kanssa ^^ Kiva kuulla, että sulla menee hyvin!

    ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. Vau mitkä kuvat Niina!♥ Näytät niin upealta :)

    VastaaPoista
  10. Voi kun oot niin kaunis! Tuo mekko on niin sun näköinen. ♥ Mukava kuulla, että sulla menee hyvin! :) Nuo juhlat kuulostaa kyllä täydellisiltä. Eikä ne muutamat drinkit elämää pahenna. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Tuo mekko on kyllä tosi mun tyylinen <3 Juhlat olivat tosi onnistuneet ja tykkäsin kovasti! :) Jep, oot oikeessa ;)

      Poista
  11. Huh huh, aivan ihana asu ja miten hyvältä sä näytät<3 Oli ihana lukea myös sun kuulumisia ja se on totta, että tuollaiset kävelyt ystävän kanssa ovat parasta! Mua vähän harmittaa, kun täällä ei ole kävely seuraa ( ellei Tonia lasketa :D ), mutta onhan mulla nuo kolme karvaista aina seurana, sekä tykkään kyllä käydä käppäämässä myös yksin, silloin saa hyvin ajateltua kaikkia asioita :)) Jos sulla ei ole ens torstaina mitää ja on hyvä ilma niin mennään kävelemään? Oon munkassa silloin ja esim.Seurasaareen pääsee siitä nopeasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon ihana <3 :) Mä tykkään kovasti tuollaisista kävelyistä, harmi kuulla ettei sulla sielläpäin oo kävely seuraa :( Toisaalta just koirien kanssa on kiva käydä kävelyllä sekä itsekseekin :) Ja heii mennää ihmeessä sinne kävelemään sillon <3 :)

      Poista
  12. ihania kesäisiä kuvia <3 kukat on kyllä niin ihania, mulla ne vaan kuolee nopiaa aina :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! <3 Niinpä, ne on niin ihania, mutta kuolee nopeesti :D

      Poista
  13. Tosi kiva mekko! Itsekin olen ihan hulluna kukkamekkohin tällä hetkellä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Sama homma itsellä, aion ainakin yhden mekon/hameen vielä hommata! :)

      Poista
  14. Tosi kiva mekko! Itsekin olen viimeaikoina täysin rakastunut kukkakuosiin ja senpä vuoksi olikin parisen viikkoa sitten pakko ostaa kukkakuviolliset kengät :-) Kyseinen kuosi sopii näinkin kesäisten ilmojen kanssa niin hyvin yhteen.

    Oli kiva lukea tällainen postaus, joka tuo hyvän mielen :-) Ja täytyy lukea seuraamiani blogeja vähän enemmän, vaikka työt vievätkin melko paljon aikaa enkä sen vuoksi ehdi kunnolla olemaan edes koneella... Mutta täytyy vain yrittää! Siksi olenkin ollut niin hiljainen kommentoija vähän aikaa, anteeksi siis siitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mäkin oon ihan rakastunut siihen, niin kesäinen ja tyttömäinen kuosi <3 Olisit ihmeessä ostanut ne kengät :) Ihana kuulla, että tykkäsit! Ja ymmärrän kyllä, välillä on vaan niin paljon kaikkea muuta ettei ehdi. Mutta älä siitä stressaa, kommentoit ja bloggaat kun on hyvä hetki <3

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)