2.7.2016

Suklaajuustokakku kermavaahdon ja mansikoiden kera

Heippa! (: Tein meille vuosipäivän kunniaksi herkullisen suklaajuustokakun, jota oon tehnyt joskus vuosiakin aikaisemmin. Tuo on niin hyvää ja vielä helppokin tehdä. Tässä kakussa ei tarvitse käyttää liivatetta ja tämän voi tehdä myös ilman kermavaahtoa ja mansikoita, sopii vaan mielestäni paremmin kesään kun koristelee mansikoilla ;)
Ainesosat

Pohja:
18kpl Domikokeksejä 
2rkl voita sulatettuna

Täyte:
600g(3kpl 200g rasioita) Philadelphia tuorejuustoa
1 ½ dl sokeria 
1 tl vaniljasokeria
200g(2kpl 100g levyjä) Marabou Premium 70 % Cocoa –suklaata sulatettuna
3 munaa

Koristeluun:
2dl kermavaahtoa
mansikoita/marjoja oman maun mukaan  

 Valmistus
Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Murskaa Dominot ja sekoita ne voisulaan. Painele keksiseos irtopohjavuoan pohjalle ja esipaista vuokaa 10minuuttia.

Sekoita keskenään Philadelphia tuorejuustot, sokeri ja vaniljasokeri. Lisää joukkoon suklaasula sekä munat yksi kerrallaan samalla vatkaten. Sen jälkeen kaada seos pohjan päälle. Paista kakkua noin tunti kunnes kakku on kypsä.

Jäähdytä kakku hyvin jääkaapissa, noin 4 tuntia! Sen jälkeen vuon voi irroittaa ja kakun koristella!
Aika simppeli ja herkullisen näköinen kakku vai mitä? :) Mikä on teidän suosikki juustokakkunne?

14 kommenttia:

  1. Ah, mikä kakku! ♥ Herkullisen näköinen. :3 Hmm, aika paha sanoa, mikä ois mun suosikki juustokakku. Aika varmasti aina sellainen, jossa on suklaata, haha! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kakku oli tosi herkullista :) Ja varmasti on vaikea sanoa, mä tykkään kaikista kakuista haha :D

      Poista
  2. Tätä pitääkin kokeilla! En ole koskaan tehny juustokakkua ja tää kiehtois kun ei sisällä liivatetta! Upeen näkönen ja varmasti hyvää, menee kokeiluun jossain välissä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että aiot kokeilla tätä! :) Mä en kans halua, että kakussa on liivatetta, siks on moni kakku jäänyt testaamatta. Kiitos, tuo oli kyllä tosi hyvää :)

      Poista
  3. Näyttää niin hyvältä<3 Ja aika helppo ohje, tätä voisikin kokeilla :) Mä rakastan kaikenlaisia juustokakkuja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli myös tosi hyvää ;) Ja myös helppo tehdä! Kokeile ihmeessä tätä. Niin mäkin rakastan oikeestaan kaikkia kakkuja :D

      Poista
  4. Oii miten hyvältä toi näyttää ja kuulostaa! Juustokakut on todella hyviä, niitä tulee vaan jostain syystä tehtyä älyttömän harvoin, vaikka ne on vielä suht helppoja tehdäkin :D Kiitos reseptistä, tätä täytyy ehdottomasti testata joskus<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tuo oli tosi herkullista :) Joo sama juttu itselläni, ne on niin hyviä, mutta sitten taas tulee harvoin tehtyä. Pitäis kyllä tehdä useammin kun kerran vuodessa :D Jee, kiva jos aiot kokeilla tätä! :)

      Poista
  5. Nam, kuulostaa superhyvältä ja tuhdilta kakulta. Liian harvoin tulee tehtyä paistettavia juustokakkuja, yleensä tehdään niitä liivatteella hyydytettäviä, joihin ei tarvitse ihan niin paljon sokeria laittaa. Oma suosikkijuustokakku on lime-juustokakku, jossa on minttu-Dominopohja ja juustokakku on tehty mascarponella, valkuaisilla ja kermavaahdolla, sekä tietenkin runsaalla limellä. Valinnaisesti voi laittaa myös valkosuklaata, mutta mitä kirpeämpi sen parempi. Oma ohje ja kaikkien suosikki ystävä-/sukulaispiirissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, tuo oli niin herkullista ja myös aika tuhtiakin :) Mä itse en juuri halua käyttää liivatetta, niin tulee siks tehtyä kakkuja ja muita ilman liivatetta. Ooi nam, tuo sun lemppari juustokakku kuulostaa niin hyvältä! En oo koskaan maistanutkaan, mutta lime ja mascarpone kuulostaa niin hyviltä yhdessä :)

      Poista
  6. Oi namnam!♥ Tätä on pakko tehdä kyllä yllätys herkuksi omalle poikaystävälle joku päivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva kuulla! :) Tuo kakku oli toodella hyvää <3

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)