7.1.2015

Jännitystä ilmassa

Heii ! Täällä kirjoittelee hyvin jännitynyt tuleva opiskelija. Mun oli tarkotus tulla kirjoittamaan vasta huomenna kun koulu on alkanut, mutta tänään kun oli vapaata, niin sain meikattua kivasti ja laitoin ihan kivat vaatteetki, joten sain jotain kuviaki esiteltäväksi. Haluaisin kovasti tehdä teille taas videopostausta, mutta katsotaan jos kerkeän tässä joku päivä !

Heräsin tänää aamulla jo päästämään Celen ja Codan vapaaksi. Sen jälkeen kattelin telkkaria, söin aamupalaa ja nukuin vielä hetken. Ihana herätä rauhassa ja nauttia aamukahvi ! Sitte laitoin hiusvärin sekä kasvokuorinnan. Mulla on myös jalat olleet tavallista kipeemmät, joten jalkakylpy ja hoito eivät olleet pahitteeksi ;)
Vietin tänää ihanan päivän perheeni kanssa. Käytiin kaupassa, kuvailtiin, tehtiin ja syötiin tortilloja, pelattiin ja sellasta kivaa. Mun äidillä on nykyään myös aivan ihania deguja ! Joku päivä meen äidille taas pitkästä aikaa yöksi. Pelottaa kyllä ku koulu alkaa miten aika riittää, vaikka siihenki kai jonkinlaisen kultaisen keskitien löytää. Mulle läheiset ihmiset ja lemmikit on tärkeintä maailmassa, mutta koulu kestää vaan sen pari vuotta, johon aion panostaa parhaani mukaan. Nyt voisin kuitenkin mennä viettämään aikaa murun kanssa ja valmistautua huomiseen päivään !

Onko sielä muita koulua alottavia ? :) 

10 kommenttia:

  1. Onnea opiskelupaikasta, toivon mukaan mulla tärppää ens syksynä!

    Käy kurkkaamassa
    bemoreby.blogspot.com
    :)

    VastaaPoista
  2. SInulla onkin ollut mukava päivä ennen koulun alkua! :)

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä huomiseen! Oon varma, että kaikki menee ihan hyvin =)<3 Oon pahoillani, että oon huolestuttanut sua ja pitänyt nyt todella huonosti yhteyttä, se ei todellakaan ole ollut reilua sua kohtaan! =( Mut nyt mulla on kuitenkin joku outo tunne siitä, että tällä kertaa mun parantuminen ei tyssää siihen, kun paino nousee vaikka tietenkin se tulee ahdistamaan. Oon nyt kolmena päivänä syönyt kaiken, minkä on pitänytkin eikä ainakaan nyt ahdista ollenkaan, mutta aina jos alkaa tuntua siltä, että ruokailu kaduttaa alan hokemaan, että tää on mun omaksi parhaaksi, toi ahdistus on ohimenevää, se on ohimenevää... Mä en vaan jaksa syömishäiriötä enää hetkeäkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ei se mitään, kirjottelet sitten kun jaksat ja kerkeät ! :) Hyvä juttu, jatka samaan malliin ! Ansaitset elämän ilman syömishäiriötä :)

      Poista
  4. Isosti onnea opiskeluihin! ♥ :) Oispa ihana tommone jalkahoito pitkän lenkkeilyjen jälkeen! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! <3 Joo tommonen on kyllä kiva, rentouttaa ihanasti jalat :)

      Poista
  5. mä en ees uskalla hakee kouluihin kun en tiiä miten yhdistäisin duunit, kaverit ja rentoutumisen siihen :P ehkä mä vaan oon liian mukavuudenhalunen :D tsemppiä huomiseen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän sitä ainaki kannattaa kokeilla ja kaikki mun läheiset tietää, että mulla on nyt koulu ykkösenä ja tää on onneks vaa pari vuotta:) Ja on kuiteki kaikkii lomia jne :p Kiitos ! <3

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)