2.1.2015

Linkkaa blogisi suosikit

Moikka ! Tein linkkaa blogisi postauksen, johon tuli ihan sopiva määrä hyviä blogeja. Löysin sieltä kuitenki neljä uutta seurattavaa blogia, jotka esittelen nyt tässä postauksessa :) Nämä ei ole järjestyksessä, kaikki olivat yhtä hyviä. Nämä ovat vaan mun mielipiteitä blogeista.


Maiju Anniina
Seinäjokelainen tyttö, joka kirjoittaa intohimoisesti lifestyle-blogia. Erityiset kiinnostuksen kohteeni ovat: muoti, mielipiteet ja kosmetiikka. Liity lukijaksi ja lähde seuraamaan päivieni kulkua päivästä toiseen! :)

Arvasin tästä blogista jo kommentin perusteella, että varmaan tykkään. Intohimon blogia kohtaan huomaa niinku tässä kyseisessä blogissa. Kirjottaja vaikuttaa ihanan positiiviselta sekä iloiselta ihmiseltä, ainaki tekstien ja kuvien perusteella. Blogissa on hyvänlaatusia kuvia ja niitä on paljon. Tekstiä on blogissa sopivasti ja postauksia tulee sopivaan tahtiin:) Tykkään myös kirjoittajan tyylistä !

Dream Of Life

Nina / 24 / Oulu 

Joskus aiemminki oon tähän kyseiseen blogiin törmännyt, mutta nyt vasta tutustuin tähän paremmin ja tykkäsin. Kuvia ja tekstiä tarpeeksi, kuvat hyvänlaatusia :) Kirjoittajalla on semmonen tyyli, josta itsekki pidän ja monet vaatteet voisin ottaa myös omaa vaatekaappiini. Postauksia voisi tulla ehkä useammin, mutta enemmin vähemmän ja panostettu, kun paljon ja nopeasti kirjotettu.

Side street blues
Vilma/ 17 / Espoo

Tässä blogissa on aika vähän tekstiä, mikä on harmi, mutta ihastuin näihin kuviin ! Ne olivat kauniita, joteki se hetki on saatu ikuistettua siihen kuvaan. Blogi on aloitettu ilmeisesti vasta marraskuussa, joten kovin montaa postausta ei ole vielä kerennyt tulemaan enkä oikeen päässyt vielä tutustumaan kirjoittajaan paremmin, mutta jään seurailemaan mihin suuntaan blogi menee :)

"Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick"

Aivan ensimäinen kauneusblogi jota seuraan koko yli neljän vuoden aikana ! Uskomatonta :D Oon nyt vaan lähiaikoina innostunut meikkailusta ja tässä blogissa oli tosi hyvin ja selkästi, selkeillä kuvilla varustettuna selitetty miten kyseinen meikki tehdään. Meikit olivat kauniita, mutta eivät liian vaikeita tehdä kenen tahansa. Tykkäsin :)

Kiitos kaikille linkanneille ! :)

8 kommenttia:

 1. Isot kiitokset palautteesta ja toiset siitä, että valitsit mun blogini suosikkeihisi! Oon tosiaan kirjoitellut Side street bluesia vasta marraskuusta, joten itellekin vielä vähän auki, että mihin suuntaan lähden kehittelemään. Mutta ihanaa, että kiinnostuit! Kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä!(: Juu nii mietiskelinki, uskon että päädyt oikeesee suuntaan !

   Poista
 2. Vauu vähä oli kiva huomata tollanen juttu et mun blogin valitsit tähän postaukseen! Kiitos :3

  VastaaPoista
 3. Kuullostavat kyllä hyviltä kaikki, pitääpä käydä tsekkaamassa! ^^

  VastaaPoista
 4. Ja täältäkin näköjään löytyy uusia kivoja blogisuosituksia. :)

  VastaaPoista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)