25.10.2015

Mökkilife

PA240624
PA240648
PA230573 PA230541 PA230569 Heippa :) Mulla on takana rentouttava ja ihana viikonloppu  Hyvää ruokaa ja juomaa, ihania ihmisiä, saunomista, kävelylenkkejä, valokuvausta ja rentoutumista. Perjantaina iltapäivästä lähdettiin ajamaan kohti mökkiä, jolla oon ollut aikaisemminki perheen kanssa. Tällä kertaa meitä lähti minä, Joonas, äiti, äidin miesystävä, Emppu ja Jane. Tuo mökki on rakas paikka, vaikka vuokramökki onkin :)
PA240715
PA240719
PA240732
PA240736
Mökillä oli ihana polttaa takkaa, se on niin kaunis näky. Saunoin myös muutaman kerran, se rentouttaa kyllä mielen ja kehon. Lauantaina oli kaunis ilma, lämmin ja aurinko paistoi! Täydellinen sää kuvailuun. Mulla oli päällä uusi rakkauspaita Cubukselta, toi on niin kaunis! Myös farkut on uudet ja nekin Cubukselta, todella mukavat päällä. Tuolla oli kaunista kuvailla. Toi autiotalo oli kyllä pelottava :D En tiedä sen tarinaa enkä ehkä haluakkaan. Oon kattonut muutaman kauhuleffan liikaa. Mua ei edes pelottanut niin paljon käydä tuolla vaan se, että kun katselen kuvia siitä ja joku kurkistaa ikkunasta. Niina ja sen mielikuvitus :D
PA240651
PA240662
PA240830 PA240898
PA240768
Mulla on ollut viimeksi viikonloppu vapaa töistä vissii kesällä, joten olin ihan innoissani kun kerranki oli aikaa vain olla. Mä tykkään olla töissä viikonloput, niistä saan mun rahani elämiseen ja matkustamiseen, mutta joskus on kiva kun on vain vapaata. Jane tykkäsi myös olla tuolla mökillä kun sai juosta ympäriinsä vapaana ja oli paljon ihmisiä ympärillä.
PA240711
PA240864 PA240866 PA240914 PA240934 Viihdyttiin tosi hyvin mökillä ja toivottavasti mennään uudelleen vielä tonne! Ainoo mikä mua harmittaa tällä hetkellä on se, että kelloja siirrettiin. Viideltä pimeetä ja kuvaaminen tulee vaikeammaksi ja vaikeammaksi. No eiköhän me bloggaajat selvitä taas talven yli ;) Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! 

21 kommenttia:

  1. Sulla on ollut hyvä viikonloppu ! :) Kyl kelpais itsellekin mökkielämä !
    Muakin harmittaa kun alkaa taas tulla pimeä todella aikaisin.. Ei auta kuin ajoissa nousta ylös ja napata kamera kouraan.
    Mielettömän ihana toi sun ruusupaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii oliki kyllä :) Mökkielämä sillon tällön on parasta! :D Ja toi on kyllä totta, ajoissa vaan kuvamaan ja suoraan koulusta/töistä jos pääsee ennen neljää :) Kiitos, mäki tykkään siitä <3

      Poista
  2. Ihania kuvia! Näyttää niin nätiltä ja rauhalliselta paikalta, kiva että sait tollasen hengähdystauon arjesta :) Tollasessa paikassa oi kyl ihana kuvata, varsinkin tossa autiotalossa! :D Googletin koko viime viikonlopun autioita taloja uudellamaalla, mut en löytäny mitään järkevää kuvauskohdetta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kyllä, tuolla oli rauhallista! :) Juuri tällästä tarvitsinki kaiken kiireen keskellä. Mäki haluaisin autiotaloihin kuvaa, kerro jos joskus löydät jonku hyvän niin lähden mukaan! ;)

      Poista
  3. Todellakin selvitään talven yli, vaikka on jo nyt hirveen kylmät kelit.. Ihania kuvia, missä päin tuo mökki on kun on noin kaunista? :) Mäkin rakastan mökkeilyä ja luonnonrauhaa. ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä me :) Niin on, mäki tykkäsin! :) Hämeenlinnan lähellä on. Mäki tykkään siitä <3

      Poista
  4. Oi kun kauniita ja kuvia ja ihana sinä! Sopii tosi hyvin tuo paita, nätti. :) ♥ Mullakin oli sama juttu käydessäni siellä martinniemen sahalla, alkoi mielikuvitus laukata siellä, että kotona kun muokkasin kuvia. :D Mutta, autiotalot ja rakennukset on niin jännittäviä, minkäs tekee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitos paljon <3 Toi paita on kyllä kiva! Joo toi on niin perus, mullekki käy aina tollee :D Haluaisin lisää kuvailemaan kaikkia autioita paikkoja, ois niin siistii! :)

      Poista
  5. Ihanissa maisemissa ootte viettänyt viikonloppua, toi paita sopii sulle muuten tosi hyvin! :) Kyllä vähän kirpaisee tuo saunominen, oon itse tainnut olla saunassa viimeksi vuosi pari sitten :) Pitäisi varmaan käskyttää mammaa keräämään kaiken roinan omastaan ulos ja mennä sinne rentoilemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii, kiitos! :) Oho siitähän on aikaa! Eiku vaa saunomaan johonki, se on oikeesti rentouttavaa ja saa vaan tyhjentää pään :)

      Poista
  6. Oi mulla on niin ikävä mökkireissuja! <3 Ei ole kyllä tullu mökkeiltyä sen jälkeen kun muutin Rovaniemeltä Tamperelle.Mökkiviikonloppu taitaa siis olla ens Rovaniemireissun pakollinen osio :D

    P.S Vitsi sulla on kiva blogi! Tulin vähän kurkkimaan ja heti jäin koukkuun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä kannattaa, mökkeily on sen verran kivaa! :D En mäkää tosin ollut pitkää aikaa käynyt mökillä, mutta tarkotus ois mennä jossai vaiheessa uudelleen :) Ja kiitti, mulle kävi sama juttu on sun bloginkaa :)

      Poista
  7. Ihania kuvia!(: Mökkeily on kyllä ihanaa. Vaikka ikänsä ite asunu maalla, mutta tälleen kaupunkiin muuton myötä sitä osaa arvostaa ihan eri tavalla. Tuo uus paita on tosi kiva, oot niin nättinä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)) Noniin kyllä onki <3 Ja varsinki ku harvoin pääsee käymää. Kiitti, mäki tykkään tosta tosi paljon <3 :)

      Poista
  8. Onpa kiva lukea tätä postausta ja vielä kivempaa on, että pääsit mökille rentoutumaan<3 Ihanaa viikkoa sinne ja hei, muakin harmittaa toi kellojen siirtäminen, mut minkäs teet ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olikin, kiva kun tykkäsit :) Kiitos samoin sinne <3 Ja kellojen siirron vois lopettaa kokonaan :D

      Poista
  9. Aivan ihania nämä kuvat, maisema on mahtava ja sie oot niin luonnollinen kaikissa kuvissa! <3

    VastaaPoista
  10. Ihania kuvia! :)
    Oot ihan mielettömän kaunis!

    VastaaPoista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)