31.10.2015

Niinan monta puolta

P6140326 P6130109 Hei ! Nyt tulee vaihteeksi avoin postaus ja samalla tässä on ripaus sarkasmia ja huumoria mukana. Haluan korottaa, että olen mielestäni aito, vaikkakin aikamoinen miellyttäjä ja kameleontti. Mulle tuli vaan yksi päivä mieleen, että voisin tehdä tälläsen postauksen, vaikka hiukan jännittää miten tämä otetaan vastaan ja ymmärretäänkö oikein :D Mutta välillä on kiva ottaa riskejä ;)

Koti Niina
Tämä Niina laulaa ja tanssii paljon. Puhuu itsekseen ja miettii liikaa. Kuuntelee musiikkia täysillä ja tylsistyy helposti. Täysin omaitsensä, jolla on yleensä joko tosi hyvä olla tai sitten paska olo tai tylsää.
Parisuhde Niina 
Rakastava, omaitsensä, tunteellinen, luotettava ja romanttinen. Melko temparementtinen, suuttuu helposti. Tekee paljon toisen takia, rakastaa aivan älyttömästi.
Ystävä Niina 
Luotettava, hiukan hiljaisempi osapuoli. Silti hauska ja viihtyy ystävien parissa, mutta yleensä vain kaksin jonkun kanssa. Vaikea sanoa jos jokin on pielessä. Kuuntelee mielellään toisen juttuja.
Tytär Niina 
Itsenäinen, joka ei paljoo huomiota kaipaa. Vanhempien kanssa enemmän ystäväsuhde kuin isä-tytär /äiti-tytär suhde. Viihtyy vanhempien parissa ja tykkää tehdä kaikkia normijuttuja kuten baareilla, kattella leffoja, jutella jne.
P2160296
P2150175
Sisko Niina
Lellii ja paapoo liikaa. Tykkää viettää aikaa sisarusten kanssa ja sisko maailman tärkein ihminen. Huolestuu ja huolehtii liikaa, liian kiltti yleensä. 
Lemmikki Niina
Stressaava huolehtija, lemmikit kaikki kaikessa. Lellii ja lässyttää aivan liikaa :D
Matkustaja Niina
Innostunut ja onnellisimmillaan. Täynnä iloa ja hymyilee paljon. Silti myös stressaantunut ja hermostunut. Tällä puolella musta tulee esiin vaikka mitä puolia. 
Koulu Niina 
Melko tylsistynyt, valittaa paljon. Tykkää koulusta, mutta ei siitä miten asiat siellä tehdään. Jännittää esityksiä, välillä hiljainenki. Tuttujen ihmisten parissa puhelias ja niin se valittaja :D 
P7281009 P7250031
Työharjottelu Niina
Paras Niina :D Välittävä, innokas ja ahkera työntekijä. Tykkää oppia uusia asioita ja on aina hyvällä mielellä. 
Työ Niina 
Ahkera ja osaava työntekijä, välillä hiukan tympeä, mutta yleensä perus iloinen asiakaspalvelija, jolta saa vastauksen lähes kaikkeen. 
Blogi Niina
Aito ja innokas. Luova ja monipuolinen. Rakastaa tätä hommaa ja tekee parhaansa blogin eteen.

Tälläsiä puolia musta löytyy. Aika paljon erilaisia, mutta työharjottelussa ja blogissa tulee esiin mun parhaimmat puolet :)

Minkälaisia puolia teistä löytyy ?

16 kommenttia:

 1. Kiva postaus! ♥ Hyvin osasit pohtia sun kaikki puolesi ja ite samaistuinkin aika moneen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ja meissä kaikissa on ne monet puolet, jotkut ei vaan paljasta niitä ;) :D Kiva ku tykkäsit ja pystyit samaistumaan!

   Poista
 2. Oi miten kiva postaus! oli kiva tutustua sinun kaikkiin Niinoihin! <3

  VastaaPoista
 3. Heiii olipas hyvä idea tämä! :) Vaikka sulla on ne erilaiset puolet niin silti kaikissa on selkestä samaa! :) Mun on pakko vastata tähän, että olen hyvin samanlainen kaikissa puolissani tottakai on pieniä eroavaisuuksia. Ehkä ne erilaiset puolet kuitenkin parhaiten tulee esille silloin kun olen pikkuveljeni kanssa. Jolloin olen todella huolehtiva, lämmin, hassuttelija,kiltti ja sanoinko jo huolehtiva? ;D Toinen ääripää on työelämässä. Pomona olen tiukka, tarkka ja asioiden on hoiduttavana just eikä melkein. Muuten sitten olenkin vähän tälläinen mietiskelijä, hyvä kuuntelija, ei niin tunteikas, hassuttelija, lojaali, tukeva olkapää ja itsenäinen. Tosi hankala selittää, mutta tämän postauksen kautta tuli taas hetki mietittyä oikeasti millainen on. Kiitos tästä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tätä oli kiva tehdä :) Ja kyllä, oon aina luotettava, avoin ja aito:) Ja joo kyllä perheen kanssa ollaa erilaisia ku vaikka töissä :D Samalainen sisko oot ku mäkin :) Ja pomona on oltavaki tommonen! Ja mulle on tullu just tommonen kuva susta, semmonen ihana ihminen <3 Välillä on hyvä pysähtyä miettimään :) Ei mitään, kiitos itsellesi kommentista !

   Poista
 4. Ihana postaus! :D Tätä täytyy pohtia omaltatakin osalta! Mun mielestä on ihan mahtia osata olla rehellinen niistä ei niin kiiltokuvamaisista puolistaa, kukaanhan meistä ei ole täydellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja välillä on kiva pohtia tämmösiäki juttuja:) Ja oikeessa oot, meistä kukaan ei oo täydellinen ;)

   Poista
 5. Kiva postaus ja ideana erikoinen, en ookkaan tällästä muilla nähny(: Oot kaunis noissa kuvissa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Juu en mäkää oo nähny tällästä postausta kellää :) Ja kiitos !:)

   Poista
 6. Ihana postaus, tosi kiva idea! :) ihania kuvia myös valitsit tähän ♥

  VastaaPoista
 7. Tosi hauska postaus kyllä :D Eipä ois ekana tullu ittelle mieleen tehdä trällaista!

  VastaaPoista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)