24.1.2015

Perfect Weekend


Moikka ! Ihanaa kun on taas tätä innostusta blogiin kohtaan ja tänään aamulenkillä sain taas yhden postausideanki. Se on kyllä aina yhtä huippua, kun se inspis vaan tulee, aivan odottamatta. Usein mulle tulee ihan semmonen "himo" ja pakko päästä kirjottamaan ! Vierotusoireita.. :D Mulla on ollut kiirettä, koulu ja työ suurimman osan mnu ajasta nukkumisen lisäksi. Mutta rahaa on pakko saada jostain ja haluan sen ammatin, joten en valita. Koulussa on mukavaa, oon tutustunut aivan huippu ihmisiin ja tunnen, että tämä on juttuni.

Eilen mun viikonloppu alkoi kivasti kun lähdettiin extempore syömään sekä kattomaan Hifk vs. Blues peliä :) Käytiin Burger kingissä, koska se Oreo jäätelö on vaan niin hyvää ! Peli oli ihan ok, en vaan tykkää tappeluista kauheesti. Musta on lapsellista ja typerää alkaa tappelamaan ilman syytä. Tiedän tappelujen kuuluvan lätkään, mutta ylimääräset kitisijät vois heittää vaa pelistä pois. Meillä oli paikat yläkatsomossa ja mua hiukan pelotti :D Nopeesti kuiteki tottu sieltä ylhäältäki peliä kattomaan. Oli kiva peli-ilta kaiken kaikkiaan. Tänään nukuin myöhään ja kävin Janen kanssa aamulenkillä. Sen jälkeen tehtiin Joonaksen kanssa brunssi tai joku sen tapainen :) Oltiin jo aikasemmi suunniteltu, että lauantaina tehdää iso aamupala. Meillä oli sämpylöitä ja siihen välii ihan perus salaatti, paprika, juusto ja leikkele. Juomana oli marja smoothieta, kahvia ja mehua. Sitten oli hedelmiä, appelsiinia sekä vesimeloonia. Vohveleitaki löyty. Nam, oli kyllä niin hyvää ja päivä ei olis paremmin voinut alkaa. Onneksi noita jäi vielä huomiseksi :p
Syömisen ja valmistautumisen jälkeen vietin Jane takasin äidille ja mä halusin ehdottomasti asukuvia ottaa ku oli niin kiva ilma! Näistä tuli parhaimpia kuvia pitkään aikaan, ehkä juuri valon ja hyvän unen ja syömisen takia :) Käytiin tänään kattomassa myös Taken 3, joka oli ihan hyvä elokuva. Tykkäsin kyllä enemmän siitä ykkösestä ja kakkosesta. Kuitenki ihaninta on ollut kun on saanut viettää rakkaan kanssa aikaa. Tuntuu, että sitä ei ole juurikaan jäänyt, kun on ollut niin paljon muuta. Piti myös mennä luistelemaan, mutta ehkä joku päivä :) Myös isäni ja veljeni kävivät meillä kahvilla. Nyt pitäis vielä tehdä koulujuttuja, katsotaan jaksanko vai voittaako kotisohva enemmin ;) Ihanaa viikonlopun jatkoa teille ! 

18 kommenttia:

  1. Olipas piristävä postaus! Postausiloa inspiksen kera! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ! :) Ja juu sitä on kyllä nyt, ihana juttu oikeesti, samoin sulle sinne ! :)

      Poista
  2. Ihana postaus ja ihana sinä!♥ ja noi ruokakuvat, en kestä...mäki tahon! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti toinen ihana <3 Eiku ens viikonloppuna kunnon aamupalaa tekemään ;)

      Poista
  3. Alko tekee ihan hirrrrrveesti mieli sämpylöitä kun kahto noita brunssikuvia. :D Oot super kaunis ja toi sun tatuointis. <3 NAMNAMNAM!

    VastaaPoista
  4. Tää oli kyllä ihanan piristävä postaus! Mukavaa kuulla, että koulussa on lähtenyt sujumaan hyvin ja tuntuu vieläpä omalta jutultakin. Ja näytät noissa kuvissa ihan tajuttoman upeelta.♥ Nuo hiukset sopii sulle tosi hyvin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla (: Ja jep se on kyllä hyvä asia. Kiitis paljon<3

      Poista
  5. Ääh tuli ihan nälkä kun kattoo noita sun brunssikuvia! Varmasti oli hyvää :) Joskus pitäis itekki vaivautua tekemään kunnon eväät eikä aina yks leipä ja lasi vettä... Ihania asukuviakin, oot niin nättinä taas♥ :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä vaivautua, jaksaa paremmin päivän ! :) Aamupala on itelle nii tärkee osa jaksamista. Kiitos <3

      Poista
  6. Ihana postaus ja nää kuvatkin tosi upeita. Oih tommonen aamupala ois niin täydellinen. Tosi harvoin tulee vaan tehtyä kun yksikseen asuu(: Ihana kun oot viihtyny koulussa, susta tulee kyllä varmasti hyvä hoitaja ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos ! :) Noniin, en mäkään kovin usein tämmösiä tee, mutta välillä on niin hyvä jaksamisen ja rentoutumisen kannalta tehdä tämmösiä. Ja aaw, kiitti. Mä toivon tosissaan, että kuulen tota paljon tulevassa ammatissani :)

      Poista
  7. Ihana postausta, ihana brunssi, ihanaa kaikki! :D Piristävä postaus kaikinpuolin ja herätti meikäläisessä ainakin hyvää mieltä ja inspiraatiota (varsinkin se brunssi! :D) Lisäks pakko sanoa, että oot hoikistunut! Looking good! Jaksamista sulle työhön ja opiskeluun. Siitä tulee rankkaa varamsti, mutta kun elämässä on tarpeeksi velvollisuuksien lisäksi kivojakin juttuja niin kaikki on hepompaa ja jaksat varmasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitti paljon ! (: Toi on niin ihana kuulla, tulee hyvälle mielelle itsekkin. Juu nyt ku on taas yrittänyt syödä terveellisemmin ns. arkisin niin on turvotus ainaki kadonnut. Kiitti, jaksamista tarvitaan kyllä, mutta just niinku sanoit kun rentoutuu ja tekee kivoja juttuja, niin jaksaa paremmin (:

      Poista
  8. Kaunis ♥ Mitä tohon smoothieen tuli? Näyttää niin hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti toinen kaunis <3 Se oli kyllä hyvää. Ainaki Citymarketista saa semmosta Pirkan smoothiesekoitusta, jossa on erilaisia marjoja, ainaki mansikkaa ja mustikkaa oli. Siinä on muistaakseni nekjä pussia mukana. Eli semmosen pussin laitoin ja sitten maustamatonta jugurttia :)

      Poista
  9. Upea tatuointi ja kaunis sinä :)

    VastaaPoista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)