1.3.2015

Madrid päivä 4

Mauu ! Tuntuu, että siitä on enemmän kuin kaksi viikkoa kun oltiin Madridissa. Mulla on kova ikävä sinne. Tai yleensäkki huolettomuutta, rakkaan kanssa olemista ja uusien asioiden kokemista. Onneksi mulla alkaa harjottelu, niin ainaki saa kokea niitä uusia asioita :) Haaveilen jo seuraavasta matkasta, joka olisi tarkoitus toteuttaa kesällä. Mutta nyt tähän neljänteen päivään eli maanantaihin.

Oltiin suunniteltu, että mennään käymään ihan keskustassa kattelemassa nähtävyyksiä. Mentiin joka päivä metrolla, koska bussia oli hiukan hankala käyttää. Toisaalta oli hyvä puoli, että hotelli ei ollut ihan keskustassa, niin sai nähdä muutaki ku turistikohteita, ihan sitä oikeaa Espanjalaista elämää. Muutama kuva tosta ylhäältä on juuri sieltä otettu, meijän läheltä. Kauppoja oli paljon aivan meidän vieressä, samoiten baareja. 
Käytiin ekaksi ettimässä Puerta del sollin aukiota, se oli vähä aluks vaikeaa ja eksyttiin. Samalla tuli sitten käveltyä ja hengailtua Gran vialla, joka on Madridin tunnetuimpia ostoskatuja. Mun mielestä siellä ei ollut ihmeellisiä kauppoja, sieltä meijä läheltä eli Ciudad Linealta löyty paljon parempia ja halvempia kauppoja :) Sollin aukiokaa ei ollut mikään ihmeellinen, mutta pakko siellä oli käydä :D Sieltä lähdettii tallustelemaan Kuninkaanlinnalle, joka oli kyllä kaunis paikka ! Siellä oli myös paljon turisteja. Lähellä oli myös muutama kirkko, jotka oli huikeita. Mä tykkään kirkoista. 

Käytiin syömässä Espanjassa tunnettuja tapaksia, jotka noh.. Ei olleet kovin erikoisia. Toi juusto ton kalan päällä oli kamalaa, mutta Joonaksella oli paremmat tapakset. Illalla ruuan suhteen meno jatkui samana, tilasin jonku kamalan lohihyytelön ! Paikka oli kyllä kivasti sisustettu ja muuta, mutta ei kyllä ruoka.. No ens kerralla otan ulkomaille jonkun kunnon sanakirjan ! Käytiin myös yksillä yöllä terassilla ja tarkeni nahkatakilla.. Tota lämpöä mulla on ikävä.. Siellä oli kokoajan kuin kevät ja se on mun lempivuoden aika. 
Suosittelen ottamaan Madridiin rahaa niin paljon kun mahdollista etenki jos tykkää shoppailla ! Olisin löytänyt sieltä vaikka mitä ostettavaa, mutta rahat ei vaan riittäneet. Kenkiä ja laukkuja siellä on paljon, hinnat alkaa monissa kaupoissa ainaki siellä meijän lähellä kymmenestä eurosta. Esittelen mun ostokset erikseen, mutta ostin kolmet kengät 30 eurolla :) Enpä tiedä kuinka laadukkaita ne on, mutta ainakaa ei ekoilla kerroilla oo hajonneet.

Postailemisiin ja mukavaa viikonlopun jatkoa 

8 kommenttia:

 1. Voi että nää teidän lomakuvat on ihania ja tunnelmallisia! :) Matkakuume iskee lukiessa sun postauksia, hehe :p

  VastaaPoista
 2. toi ruuan tilaaminen ulkomailla on aina niin hauskaa :D mä kun olin Espanjassa nii syötii melkee joka päivä samassa paikassa tai sitten burger kingissä....kateltiin kunnon ravintoloidenkin ruokalistoja mutta kaikki safkat tuntu olevan täynnä kinkkua tai tonnikalaa :D mut oi että kaikki noi jälkkärit ja herkut Espanjassa on ihan mahtavia ♥

  te ootte ainakin käyttäny ajan hyvin tuolla, koko aika menossa :D oottelen jo sun ostospostausta, ulkomailta tekee aina niin hyviä löytöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on kyllä :D Nii sitä helposto sit tulee tehtyy, ite koitin vaa tilata jotain :D Ja oii noi herkut ja jälkkärit oli ihan parhaita, nam :)

   Juu kokoajan oltii menossa, halusin käyttää kaiken ajan hyödyksi:) Ja se tulee kyllä tässä heti kun saan valmiiks !

   Poista
 3. Tosi kaunis paikka, hyviä kuvia😊

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja nälkähän tässä tulee! :P Vaikuttaa olleen kyllä ihana reissu kaikkineen, keväinen keli olisi huippu juttu täälläkin kohta puoliin, vaikkei varmaan ihan vielä kannata odotella. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ! No varmasti tulee :D Ja oli niin ihanaa, kaipaan tonne <3 Ja kevättä myös :)

   Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)