14.9.2015

Autumn

P9060572
P9060469
P9060584
Heippa. Mä tykkään kauheesti pitkistä bussimatkoista. Saa kuunnella musiikkia, miettiä elämää ja vain olla. Moni mun postaus saa alkunsa siitä kun antaa vain ajatusten tulla ja saa rauhassa miettiä. Tätäkin postausta kirjotin luonnoksiin bussissa menossa töistä töihin :D

Vaikka luulisi, että jaksaisin huonommin omassa työssäni nyt ku on kaksi työtä, nii jaksan melkein paremmin. Nää kaks työtä tasapainottaa toisiaan hyvin. Ainoa miinus on, että molemmat on fyysisesti raskaita sekä myös henkisesti. Mutta palkitsevaa ja oikeestaan en kauheesti mitää ajattele, annan mennä vaan.

Mua väsyttää kyllä kamalasti. Tuntuu, että oon kokoajan väsynyt ja nii mä oonkin. Se johtuu myös aamuheräämisistä ja syksystä kun on pimeetä niin paljon. Oon myös syönyt karkkia joka päivä, tekee vain niin kamalasti mieli. Oispa aina kesä. Ei kuuma, mutta valoa ja ulkoilua.
P9060582 P9060497
P9060546
Nää kuvat on viikon vanhoja, mutta eihän se haittaa. Rakastan kuvata metsässä, oon semmonen luonnon lapsi vaikka tykkäänki asua kaupungissa. Helsinkiin on avautumassa joku uus saari, sinne pitää päästä kuvailemaan! Syksyssä parasta on pukeutuminen. Mulla on nii ihania syksy/kevät kenkiä ja takkeja sekä muita vaatteita, niin kiva päästä käyttämään niitä! Muuten en syksystä pahemmin välitä, kylmä, sataa ja pimeää. En ymmärrä syksyn hehkutusta, mutta ei mun tarvitsekkaa. Harkitsen jo vakavasti muuttoa johokin lämpimään maahan.. Tää ilmasto ei vaan sovi mulle, ei toisaalta liiallinen kuumuuskaa. Kevät on siks paras! Mikä on teidän lempivuoden aikanne?

Kaipaan perhettä, ystäviä ja rakasta. Suukko kiireessä aamulla ja vierekkäin makoilu ennen nukahtamista on tällä hetkellä parasta elämässä. Onneksi kerkesin myös näkemään koko perheen yks päivä. Ystäville koittanut laittaa viestiä ja vaihtaa kuulumisia. Ehkä kaikki ymmärtävät kiireen, toivottavasti.

Ihanaa viikkoa kaikille ! 

Ps. Otin käyttöön vihdoin ja viimein Flickrenin :) Pitää hiukan opetella vielä tuota käyttöä, mutta eka kuva on siksi kaksi kertaa jotta huomaisitte eron ! Mitäs mieltä olette kuvien koosta, onko hyvä ? En osaa sanoa miksi mobiilissa vikat kuvat menevät kummallisesti, mutta koneella oon ite ainakin tyytyväinen :) Miksi, oi miksi en alkanut käyttämään sitä aikasemmin :D 

18 kommenttia:

  1. Kuvakoko on tosi hyvä! :) Kiva postaus jälleen kerran!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Ja kuvat näkyivät hyvin ? :o Kiitos Selina <3

      Poista
  2. Tsemppiä pitkiin viikkoihin <3 Niitä täälläkin riittää, tosin tänään olen vapaalla ja huomenna ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 :) Mullaki onneks kohta vissii vapaata, kiitos lakon :D

      Poista
  3. Hei tää sun uus ulkoasu on tosi kiva! :) <3 Mä rakastan kanssa metsiä, niissä on ihana käydä koirien kanssa kävelemässä :) En halua olla ilkeä kun sanon näin, mutta jotkut kuvat näyttävät minun koneella todella venyneiltä ylös tai alaspäin :/ En tiedä johtuuko koneesta tai onko muilla näin? Mobiilista en osaa sanoa mitään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Toi on totta, se on jotenkin niin rentouttavaa :) En osaa sanoa, mulla nää näyttää just hyviltä eikä muutkaan sanoneet vielä mitään ? Mulla on tosi iso näyttö koneella, mutta niin tiiä :( Pitää kysellä uusimissa postauksissa asiasta :)

      Poista
  4. Ihana asu sulla noissa kuvissa ja muutenki on tosi kauniita kuvia! :) Kaunis sinä! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos paljon toinen kaunotar <3! Näkykö kuvat sulle ihan hyvin ? :)

      Poista
  5. Kivoja kuvia :) mulla vähän hyppi nää kuvat silleen jännästi kun avasin tän postauksen :D muuttu kuitenkin nopeesti normiksi ja eron kyllä huomaa, vois kokeilla itekin laittaa kuvia tuota kautta :)
    Mä en oo yhtään syysihminen, mutta koitan kaivaa jotain hyvää tästäkin vuoden ajasta :) pukeutuminen, kynttilät, leffaillat, joulun odotus ym. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo noissa kestää hetki latautua, mutta kiva kuulla että toimi ja näytti kivalta ! Joo pakko vaan koittaa keksii jotain hyvää, eihän tässä muuten jaksais ;D

      Poista
  6. Täällä myös ilmottautuu yks joka tykkää pitkistä bussimatkoista, missä saa vaan kuunnella musiikkia ja rentoutua!♥ Ihan parhautta :)

    ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva, että löyty toinen !:) Se on kyllä niin parasta <3 :D

      Poista
  7. Ihania syksykuvia ♥ Ja upeen kuvauspaikan oot löytänyt :)!

    VastaaPoista
  8. Ihania kuvia ja todellakin huomaa eron! :) Miulla meni alkuun kuvat venyneiksi, mutta sit kun koko postaus latautui niin näyttävät ihan normaaleilta. Eli oisko nettiyhteydestä jotenkin kiinni tai jos kuvat on isoja, niin latautuvat hitaammin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos ! :) Joo voi olla, että aluks onki, mutta hyvä ku latautumisen jälkeen on normaalin näköset (:

      Poista
  9. Hyviä kuvia ja oot niin kauniina taas! :) Mäkin tykkään bussimatkoista ja metsässä valokuvaamisesta. Luonnossa liikkuminen on muutenkin lähellä sydäntä ja bussimatkoilla on kiva kuunnella puhelimella musiikkia samalla. Mä oon aina ollut sitä mieltä, ettei bussi/juna/automatka oo mitään ilman musiikkia! :)

    Ja kesä on ehdottomasti mun lempi vuodenaika.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaw kiitti ! <3 Joo noi on ihan parhaita asioita :) Musiikkia pitää olla aina siellä mihin meenki !:D Kesä on kyllä nii parasta aikaa :))

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)