1.9.2015

My Summer

Moikka :) Joka kesä voisi sanoa samat jutut.. "Kesä meni liian nopeasti", "Paras/paskin kesä ikinä" tai "Seuraavaa kesää odotellessa". Onhan se epäreilua, että kesä on täällä niin lyhyt, mutta toisaalta ehkä siitä nauttii enemmän kun se on niin lyhyt ? :)
Mulla oli kesäksi paljon suunnitelmia ja aina monet sain toteutettua :) Ainoa asia mikä jäi harmittamaan oli festarit :< Olisi ollu niin ihana päästä Weekendiin tai muualle festereille, mutta ensi kesänä mä menen kyllä johonkin ! Se on varma. Muistuttakaa mua ensi kesänä, että olen luvannut tällästä :D Olisin myös voinut nähdä enemmän kavereita, mutta niitähän mulla ei toisaalta ole kuin muutama, joten toisaalta en voisi sanoa etten olisi yhtään nähnyt :)
Koko kesän ja oikeestaan koko elämäni parhaimpiin muistoihin kuuluu Spltiin reissu rakkaan kanssa. Mä rakastan Kroatiaa, kaikkea siinä. Merta, lämpöä, luontoa, ihmisiä, ruokaa, juomaa, ihan mitä vaan. Se on upea paikka, ehdottomasti kohde johon matkustan uudelleen, ehkä muualle Kroatiaan kuin Splittiin, mutta sinne mun sydän kaipaa  Oon selaillut lähes päivittäin matkakuvia koneelta tai puhelimesta. Harmi, että mulle ei riitä vain yksi maa, vaan haluan nähdä koko maailman. Myös Berliinin reissu oli ihana, mutta on Berliini ja Split kuin yö ja päivä. Berliinissä tykkäsin myös olla ja se kuuluuki kesän parhaimpiin juttuihin sekä kaksvuotispäivä Joonaksen kanssa. Kävin myös päiväristeilyllä Tallinnassa kesäkuussa :)
Kesällä otin aurinkoa pitkästä aikaa sekä kävin uimassa. Yks päivä oli ihana mennä äidin kanssa kahdestaan rannalle, höpötellä ja käydä uimassa. Tein myös töitä aika paljon kesällä, mutta ei ollut mitenkään liikaa. Nautin lämmöstä sekä muutenkin tästä kaikesta. Kuvailin aika paljon ja bloggasin. Grillasin muutaman kerran sekä söin lähes joka päivä jäätelöä sekä herneitä. Myös mekkoja ja shortseja tuli käytettyä :)
Kävin Suomenlinnassa, Lintsillä sekä Korkeasaaressa. Korkeasaaren reissu oli kyllä kiva ! Kävin kolme kertaa baarissa: yhden kerran äidin, kummitädin ja Joonaksen kanssa, yhden kerran Jasun kanssa ja nyt elokuussa Joonaksen kanssa. Muutaman kerran kävin teranssilla. Ei siis mikään ryyppykesä :D Tää kesä oli kyllä ihana, matkustaminen ja loma teki siitä varmasti näin ihanan.

Tällänen oli mun kesä, minkälainen teidän kesä oli ? 

20 kommenttia:

  1. Ihana kesä sinulla! ❤ Tämä kesä oli paras kesä ikinä minulle. Jään kaipaamaan loman mahdollistamia yhteisiä leikkihetkiä iltamyöhään, leffahetkiä A-murun nukahtaessa ja pitkiä aamuja. Toisaalta syksyn tuoma arki ja järjestyskin on tervetullutta loma-arjen jälkeen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä :) Ihana kesä myös sulla, kuulostaa hyvältä ! :)

      Poista
  2. Sama itellä paras ja paskin kesä. Weekend oli kyllä huippu! Kyllä sunki pitää sinne ens vuonna mennä. Korkeasaari olisi kanssa yksi mihin haluaisin, mutta käyn kerran vuodessa Helsingissä, jos sitäkään.. Olisi kiva käydä useemmin, mutta piiitkä matka. :/ Oon aina puhunu pahaa Helsingistä, mutta viime reissu sai vähän katsomaan kaupunkia toisin silmin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kuvitella, ens vuonna pakko mennä sinne Weekendii :) No ens kesänä sitten Korkeasaareen ;) Juu kyllä Helsinki on kaunis omalla tavallaan !

      Poista
  3. Kivalta kuulostaa siun kesä! :) Onneksi pääsit sentään hieman reissaamaan, kun tämä Suomen kesä nyt oli sään puolesta mikä oli.. Itsekin päätin kesän alussa että nautin joka hetkestä enkä stressaa turhista, mutta kuinkas kävikään - stressasin enemmän kuin koskaan lähinnä töiden takia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva kesä ! :) Joo Splitissä oli ihana sää kokoajan, vain yksi päivä oli hiukan viileämpi. Berliinissä taas oli melko lämmin, mutta myös viileämpi ja satoi aika ajoin :D Nonii siinä yleensä käy, mutta aina voi olla stressaamatta ! Kun tekee asiat ajoissa ja miettii kuluvaa elämäänsä, kuten vaikka mistä kaikesta on selvinnyt ja että kaikki on kuitenkin järjestynyt ennenkin, niin se auttaa ainaki mua :)

      Poista
  4. Kuullostaa ihanalta tää siun kesä! :) Just hyvä. ^^ Miulla on mennyt kesä lähinnä töissä, oon onneks ehtinyt kavereita nähdä ja välillä harrastaakin jotain. Blogijuttuja oli paljon, Pärnussa käytiin lomailemassa ja sen sellaista. Nopeasti meni tämä kesä, ihan hurjalta tuntuu kun taaksepäin aattelee. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, oli ihana kesä <3 Ja myös sun kesä kuulostaa ihanalta ! Jep, todella nopeestihan tämä meni, kuten joka kesä :D

      Poista
  5. Sun kesä kuulostaa ihanalta ♥ Varsinkin noi matkat, Kroatiaan on kyllä pakko joskus päästä. Näyttää niin upeelta paikalta :) myös Berliiniä on tullut mietittyä ja näiden sun postauksien jälkeen mietin vaan entistä enemmän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se kyllä olikin <3 Matkat oli kyllä parasta, varsinkin Split ! Kroatiaan kannattaa kyllä matkustaa ja miksei Berliiniikin ;)

      Poista
  6. Voi hitsi kun itsellä jäi huvipuistot väliin tänä kesänä. Lintsi olis ollu niin kiva! Ja ääää, Suomenlinna! Mä olen kerran käynyt siellä mun siskon kanssa ja monta kertaa ollaan miehen kanssa puhuttu että meidän pitäs kahdestaan mennä sinne. Noh, onpahan jo valmiina suunnitelmia ensi kesälle :D Haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi :/ No ensi kesänä sitten ? :) Ne on kyllä aivan ihania paikkoja, varsinkin Suomenlinna on mun lempparipaikka Helsingissä !

      Poista
  7. Kivoja kesäkuvia! :)

    Mä en muista enää, mitä tein kesällä... Apua! :D No, avomies piti kaksi viikkoa lomaa, joista toinen kierrettiin Suomea (Helsinki-Imatra-Kuopio-Kuhmo-Imatra-Helsinki). Käytiin myös paljon erilaisilla keikoilla, koska kaveriporukkaan kuuluu niin monta bändiä. Muuten yritin kai tehdä gradua ja nautiskella keväällä remppaamastani takapihasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Sun kesäsi kuulostaa myös kivalta, olisi itekki ollu kiva päästä festareille/keikoille :) No ensi kesänä sitten !

      Poista
  8. Ihania kesäsiä kuvia! Sä näytät aina kaikissa kuvissa niin hyvältä! ♥

    Mun kesä ei ollut mitenkään erikoinen, ei tehty mitään eikä käyty missään. Mä vaan oottelen täs jo talvee ihan fiiliksis, eilen saatoin jo vähä alkaa oottelemaan joulua.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaw, kiitos ! <3 Haha nonii kohtahan se joulu jo on ;)

      Poista
  9. Ihania kesäisiä kuvia! :)
    Tuo kukkamekko on kahdehdittava! Mustalla pohjalla vaaleenpunasia kukkia, pitää pitää silmät auki jos ens kesäksi löytyis tuollainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ihan ikävä kesää :D Toi mekko on kyllä mun lempparivaate ! Ostin sen semmosta liikkeestä kun Tally Weijl :)

      Poista
  10. Ihana postaus, varsinkin kuvista tykkäsin! :) Sun kesä on ollut aivan huippu! Monenlaista tekemistä täynnä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: Kesä oli kyllä todella mieleenpainuva ja paras kesä <3

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)