5.1.2016

Vuoden 2016 lupaukset & tavoitteet

Heippa :) Oon aina halunnut tehdä kaikkia uudenvuoden lupauksia ja vastaavia, mutta oon pitänyt niitä hiukan turhina. Tänä vuonna ajattelin kuitenki koota postaukseen asioita, joita lupaan ja joita haluan tehdä tänä vuonna. Ihan realistisia juttuja :) Muutamissa blogeissa nähnyt vastaavia postauksia ja tykännyt lukea, joten ajattelin miksen mäki voisi tehdä tällästä?
P2130018
P6230995
P8220197
- Lisää kasviksia/hedelmiä/marjoja ruokavalioon ja syö jokaisella aterialla edes jotain noista pikkuisen! Oon itseasiassa jo alottanut tän ja hyvin sujunut :)

- Juo vettä mahdollisimman paljon. Juon kyllä nytkin ihan semi hyvin, mutta vois ainaki puol litraa enemmän juoda.

- Tee jotain mitä et ole koskaan aikaisemmin tehnyt! En vielä tiedä mitä, mutta eiköhän tässä vuoden aikana jotain semmosta tuu tehtyä ;)

- Vähennä energiajuomia! En juo oikeesti niitä ees paljon, ehkä 2-3 pulloa viikossa, mutta parempi oli juoda tilalla esimerkiksi teetä :)

- Matkustele paljon. Myös kotimaassa, esimerkiksi päiväretki kesällä vihdoin sinne Porvooseen. Tää onnistuu varmastikki mikäli saa vaan sovitettua matkat molempien töiden sekä mun koulun kanssa ja elää säästeliäästi. 

- Voita pelkojasi. Käy verikokeissa, korkeissa paikoissa tai muuta vastaavaa.

- Näe paljon ystäviä ja perhettä. Nään nytkin, mutta aina voisi nähdä enemmän.

- Uskalla sanoa mielipiteesi. Tätä oon kehittänyt kokoajan jo loppuvuodesta, mutta tässä haluan ehdottomasti kehittyä. 

- Sisusta kotia. Tarvittais vielä ainaki muutama taulu, uusi kirjahylly ja tietokonepöytä.
P5310597
PB190699 DSCF4258

- Vähennä tupakointia tai pahin (paras): lopeta kokonaan. Tää on mun tän vuoden tärkein, vaikkakin samalla vaikein lupaus/tavoite. Aion silti onnistua ainakin vähentämään, tieteki paras olisi lopetus.

- Lue ainaki muutama kirja. Siis muitakin kun kouluun liittyviä :D Ehkä kerkeän lukemaan enemmänkin, ainaki kesälomalla. 

-Käy usein kävelyllä ja ulkoile. Vois tehdä toki muutaki iltasin ku pelata tai kattoa telkkaria :D 

- Käy keikoilla/festareilla. Ollaa menossa ainaki Sannin keikalle, mutta olis kiva käydä jossain festareilla :)

-Ota uusi tatuointi. Oon nyt vuosia puhunut siitä ja tänä vuonna aion sen ottaa! :D

- Nauti elämästä ilman stressiä. Älä stressaa etukäteen, asioilla on tapana järjestyä ;) Ja jos ei järjesty, luultavasti selviät elossa.

- Bloggaile kun siltä tuntuu, tee postauksia omassa tahdissa ja valokuvaile paljon! Äläkä stressaa blogista!! :D


Mitä te lupasitte tänä vuonna? :) 

16 kommenttia:

  1. Hyviä lupauksia! :) Mulla kans tuo lukeminen jäänyt ihan unholaan. Ois ehkä pitänyt luvata itselleni lukea ainakin yksi kirja alusta loppuun. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Joo kannattaa kyllä lukea mikäli on aikaa, se on rentouttavaa puuhaa :)

      Poista
  2. Kivoja lupauksia ja tavoitteita! Toivon sinulle ihanaa vuotta ❤

    VastaaPoista
  3. Hyviä ja realistisia lupauksia, missä onnistut varmasti :) Kiva postaus♥

    VastaaPoista
  4. Oi miten kiva postaus! Tosi hyviä ja realistisia tavoitteita sulla tälle vuodelle :) Noista voisin tosi monet ottaa myös omalle listalleni, kuten veden juomisen lisäämisen, kodin sisustamisen ja tatuoinnin ottamisen. Oon sitä tatuointia miettinyt jo vuosia ja pähkäillyt millaisen siitä haluan, ja nyt kun tiedän tarkalleen niin pitäisi käydä se myös hankkimassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva ku tykkäsit <3 Ja oii tatska! Toivottavasti saadaa molemmat otettuu uudet tatskat! :)

      Poista
  5. Mainio lista jo toteutettavia juttuja! :) Toivottavasti kaikki pitävät! Silmät singahtivat muuten heti tuohon festarikohtaan, kutsuisivatko kenties Summerit tänä vuonna? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep toivotaan! :) Ja een osaa sanoo, mielelläni vaikka sunkaa sinne lähtisin <3 :)

      Poista
  6. Olipas kiva postaus! Oma uudenvuoden lupaukseni on syödä terveellisemmin, toinen lupaus on että pysyisin ensimmäisessä edes kuukauden :D

    elamanikuvina.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. Haha luin että voita velkojasi ja mietin et mitäs mitäs onpas mahtipontista :DD Lukihärö.fi :D

    Tsemppiä tupakoinnin lopettamiseen! Se varmasti on rankkaa mutta palkitsevaa, jää enemmän rahnua kaikkeen kivaan ^_^ Ja terveyskin kiittää. Tosi hienoja tavoitteita sulla on kyllä tälle tulevalle vuodelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo mäki luen joskus väärin, ei se mitään :D Juu se on kyllä totta, harmi että on niin vaikeaa :/ Ainaki vähentäminen onnistunut :) Ja kiitti!

      Poista
  8. Tälläisiä realistisia tavoitteita on aina parasta lukea ja näistä saa myös hyviä muistutuksia itselleen, siitä mitä voisi tehdä toisin tai tehdä enemmän :) Esim juurikin tuo kasvisten lisääminen ruokavalioon! Me voitais Niina yhdessä ottaa tavoite tupakoinnin lopettamiseen? ;) Mä olen alkanut sitä vähentämään ja en tiedä koska viimeeksi yksi aski olisi kestänyt mulla pidempää kuin päivän.. Nyt se kestää jo 2,5 päivää ja kokoajan vähentyy! :D Tupakoinnin lopettaminen on oikeasti hankalaa ja moni ei varmasti edes tajua sitä, ellei ole itse käynyt samaa läpi. Eli jos sulla pinna alkaa kiristymään tai tuntuu siltä, että usko loppuu kesken niin täältä löytyy vertaistukea<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, mä itsekki tykkään lukea muilta vastaavia postauksia! :) Heii tosi hyvä idea ja tosi hyvin sulla on mennyt :o Mulla ei ehkä ihan noin hyvin, mutta koitan kyllä parhaani mukaan vähentää ja jossain vaiheessa kokeilla sitä lopettamista. Ja se lopettaminen on vaikeaa, oon joskus lopettanut ja tiiän jo etukäteen sen tuskan :D Ja kiitos paljon, oot ihana <3 :) Samoin mulle voi laittaa vaikka kommenttia tai spostia! :)

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)