28.2.2016

Viime aikoina...

unspecified
unspecified1
unspecified6
  Oon viettänyt paljon aikaa sekä perheen, että ystävien parissa Nähnyt äitiä, iskää ja siskoa. Käynyt kahvittelemassa Sarin kanssa, joka oli pitkästä aikaa Helsingissä :) Oon myös käynyt Sofian kanssa kuvailemassa(nää kaikki ihanat kuvat on ottanut Sofia, kiitos)sekä parissa vegaanikahvilassa :) Ja yks päivä törmäsinki Sofiaan ihan sattumalta Kampissa :) En ikinä törmää kehenkään ystäviin sattumalta! :D 

♥ Perheen ja ystävien lisäksi oon viettänyt paljon rakkaan kainalossa katsoen tv-sarjoja, leffoja, pelaillen ja ollaan me pari kertaa käyty syömässäki :) Söin aivan taivaallista tattirisottoa La Famigliassa ja herkullista kasvishampparia Amarillossa.

Leiponut todella herkullisia Cookie Dough- leivoksia, joista on tulossa reseptipostaus ;)

♥ Kärsinyt jonkilaisesta koulustressistä! Paljon kokeita eikä oikeen oo inspistä sen suhteen.. :D Sain myös tietää työharjottelupaikkani, joka on omalla tavallaan mielenkiintoinen, mutta olisin nyt halunnut muualle kokeilemaan siipiäni, mutta ehkä syksyllä sitten.. Menen siis mielenterveysongelmista kärsivien asumispalveluun kuudeksi viikoksi maaliskuussa :)

Oon haaveillut todella paljon matkustamisesta! Kesän matka alkaa olemaan selvä sekä muutama ensi vuoden kohde, mutta nyt tähän hetkeen :) Varattiin meille kevääksi matka Budapestiin, joka on meille molemmille uusi kohde, mutta sitäkin mielenkiintosempi ja kauniimpi! Budapest vaikuttaa aivan unelma kaupungilta. Siellä on paljon kauniita rakennuksia, historiaa, shoppailua, ruokaa, kylpylöitä.. En malta odottaa! Jos joku siellä on käynyt Budapestissä, saa kertoa omia kokemuksiaan ;)
unspecified2
unspecified4 unspecified5
unspecified3
Oon kärsinyt kurkkukivuista jo jonkinaikaa ja kävin onneksi lääkärissä selvittämässä asian. Ei mitään vakavaa, joten yks ongelma vähemmän elämässä!

Oon miettinyt paljon huumeita ja niiden käyttäjiöitä. Sitä miten se pilaa elämän ja miettinyt miksi kaikki ihmiset eivät voi olla onnellisia. 


Oon suunnitellut uutta tatskaa, jonka haluaisin jo käydä pian ottamassa! 

Tilannut itselleni uuden objektiivin :) Oon jo pitkään harkinnut uuden objektiivin ostamista ja nyt vihdoin ostin sen. Odotan innolla sen kanssa kuvailua!

♥ Nauttinut ihanasta auringonpaisteesta! Paljon pirteempi olo kun on valoa ja aurinko paistaa. Mä tykkään :)
 
Kaikkia kivoja ja vähemmän kivoja juttuja siis tapahtunut mulle :) Elämä on kiva asia yleensä. Ihanaa viikkoa kaikille

23 kommenttia:

  1. Onpas erilaiset ja kivat asukuvat! :) tosi onnistuneet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos menee täysin Sofialle!:) Tykkäsin itekki näistä tosi paljon:) Kiitos <3

      Poista
  2. Voi sä oot niin kaunis noissa kuvissa taas kerran. Näytät niin onnelliselta, se näkyy susta, että se tunne on aito! ❤
    Ps. En oo vielä mä suhun Kampissa törmänny vaikka siellä nyt oon vähän enempi tullu pyörittyä ja etelämpänä mahdollisesti kohta asunkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Ihanasti sanottu!:) Aa hei jos näät nii tuu moikkaa!! Vähä kiva jos muutat :)

      Poista
  3. Ihania kuvia! ♥ Ja kiva postaus, tulipa hyvä fiilis tästä :)

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus! Upeat kuvat! Auringonpaiste tekee ihmeitä (:

    VastaaPoista
  5. Vaaaautsit näitä kuvia!<3 Ja hei ootko käynyt kampaajalla? Vai olenko jotenkin sokea enkä oo huomannut aikaisemmin tuota mustaa sun hiuksissa :D Ps. Mä haluaisin kanssa uuden putken ja ottaa lisää leimaa, hemmetti vaan kun kaikki maksaa :'D Pps. Tää postaus oli tosi kiva kun kiteytti kaiken yhteen, voisin tehdä jossain välissä samanlaisen jos ei haittaa? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3 En oo:) Mulla on ollut jo pitkää mustapunaiset hiukset :D Ja nii, harmi ku kaikki maksaa :( Mut pitää vaa koittaa säästää :D Ja heii tee ihmeessä! Tälläset postaukset on kivoja :)

      Poista
  6. Upeita kuvia ja kiva postaus! :) ♥

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana postaus ja tosi kauniita kuvia susta<3 :) Budapest on varmasti ihan mahtava lomakohde! Innolla odottelen postauksia reissustanne :) Cookie Dough -leivokset kuulostaa ihan superherkullisilta, joten reseptipostausta odotellessa! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitos <3 Mä uskon myös, että se on mahtava lomakohde :) Siltä ainaki vaikuttaa. Ja postauksia on varmasti tulossa :D Juu ne oli kyllä niin hyviä, siitäkin on tulossa postausta ;)

      Poista
  8. mullakin on hirvee tatskakuume, apua! :D Ja ite oon koulunpuolesta paljon huumeidenkäyttäjien sielunelämään tutustunut, ja onhan se kuin viinankin kanssa, että eipä sitä kukaan päätä narkomaaniksi ruveta :P Ja osalla taas käy hyvä tuuri ja sen kamankäytön voi pitää ihan rajoissaan. Tosi kiva postaus tää ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma!:D Toivottavasti pian molempien tatskakuumetta sais helpotettuu tatskalla:) Ja ei tietekää päätä..:/Ja nii sen kai voi, mutta en usko että huumeet on hyväks siltikää. Kiitos paljon!:)

      Poista
  9. Paljon kivojakin asioita mahtunut sun viime päiviin, toivottavasti kurkkukipu ei tule jäädäkseen! :( Ja tosi ihania kuvia siusta! Oot tosi kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan! :( Onneks on kaikkea kivaa kuitenkin ympärilä. Kiitti hurjasti! <3

      Poista
  10. Apua ihana postausidea ! Miksen ole ite keksiny tehä tämmöstä !? :D Ja hei ihania kuvia taas kerran !<3 Sie se et varmaan edes osaa epäonnistua kuvissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3 Ja nyt meet tekemään ;D Kiitos paljon! :) Kyllä mä muuten osaan, voisin tehdä siitäki postauksen joskus haha :DD

      Poista
  11. Mä oon käynyt pari kertaa Budapestissä. :-) Suosittelen kylpylässä vierailuu, vitsi kun en muista niiden nimiä mis ite oon käynyt.... täytyy selvittää ja vinkkaan sit! ;-) Siellä on myös kiva kauppahalli!! Ja ahh ne raknnukset.. niiiiin kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Juu kylpylässä on pakko päästä käymäään. Ja jos muistat sen nimen nii kerro ineessä missä kylpylässä olit! Ja Budapestin rakennukset näyttää niin kauniilta :)

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)