26.3.2016

Ja silti mä hymyilen

Moikka. Tämä ja viime viikko ovat olleet tosi raskaita niin fyysisesti kuin henkisestikkin. En oo varmaan koskaan ollut näin loppu kuin nyt. Tai siltä se aina tuntuu sillon kun on oikeesti väsynyt :D Ja silti pitäis vielä jaksaa neljä viikkoa. Oon palkinnut itseni ihanalla matkalla kevääksi, joten jos se auttais motivoimaan. Nyt on taas aikataulu tiukilla ja tulee ihan paha mieli kun läheiset ihmiset kysyy millon nähdää enkä osaa vastata. Kalenterissa ei oo juurikaan vapaata tilaa ja oon kohta ollut kolme viikkoa ilman vapaapäivää. Kauhistun miten oon jaksanut ennen niin hyvin ja koitan tsempata itteeni sillä. Tänää onneksi vapaata, ihanaa. Harjottelussa on mennyt ihan kivasti. Alku oli vähän vaikea, mutta nyt on mennyt jo paremmin :) Monipuolista työtä, niin fyysisiä kuin psyykkisiä sairauksia.

Viime lauantaina kerettiin syömään Joonaksen sukulaisten kanssa mikä oli ihan mukavaa. Käytiin Virgin oilissa. Söin siellä mozzarellasalaattia, linssipihviä risoton kanssa sekä suklaakakkua. Namnam :) Oli ihana laittautua nätiksi, tuntuu että on nää viikot vaan laittanut jotain päälle :D Mitäs tykkäätte asusta? Mun mielestä just mun tyylinen ja hyvä asukokonaisuus just johonkin syömään mentäessä :) Vielä pitäis rakasta opettaa käyttää tota uutta objektiivia ;) Välillä tuntuu, että kun yhdeksän kertaa viikossa töissä, ei vaan jaksa vapaa-ajalla enää olla sosiaalinen tai muutenkaa tehdä mitään.. Oon siitäki tosi pahoillani. Koulu ja työ on helppo yhdistelmä, mutta kaksi työtä ei. Kerkesin onneksi näkemään perhettä tällä viikolla mikä oli aivan ihanaa!

Joku vois ajatella, että mitä mä valitan kun oon itse valinnut tän.. Mutta pakko kertoa tännekki jos en jaksa niin usein bloggailla. Enemmin yksi hyvä postaus viikossa kuin muutama huono. Mä en jaksa elää hetkessä, mä haluan että olisi jo loma. Odotan niin kevättä, kesää ja ensi joulua kun mä valmistun. Silti mietin mikä tässä hetkessä on hyvää ja se on hyvää, että pääsin jakamaan ajatuksia tänne.

Hyvää pääsiäistä, palaillaan ihanat

24 kommenttia:

  1. Isosti tsemppiä ja jaksamisia sulle Niina! ♥ Ihana kuulla, että oot päässyt viettämään rentouttavan vapaa-päivän hyvän ruoan merkeissä. :) Ja tuo on niin totta, parempi yksi hyvä postaus viikossa, kuin muutama huono!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!<3 Ja vapaat tekee kyllä hyvää vaikka monesti silloki menoa:D Kyllä kuteki haluaa blogiin panostaa edes kerran viikossa :)

      Poista
  2. Tosi ihana tuo asu ♥ Ja ei kannata stressailla bloggaamisesta, sillä kyllä niitä postauksia tulee kun on tullakseen :) Ihanaa pääsiäistä sulle myös ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 :) Ja toi on totta, paljon postauksia mielessä, oispa vaa aikaa toteuttaa ne! Samoin sulle ihanaa pääsiäistä <3

      Poista
  3. Kuulostaa rankalta, mutta onneksi aika menee nopeasti ja kohta pääset reissuun rentoutumaan<3 Ja mitä kuviin tulee niin tosi kivoja! :)) Sekä on niin ihana päästä välillä laittautumaan jos viikot on menneet kauheassa kiireessä ja omaa ulkonäköä ei ole pahemmin jaksanut miettiä. Sellainen tyttöhömppä välillä piristää kyllä kummasti :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika tosiaa menee nopee mikä on mun kannalta vaa hyvä juttu! :) Kiitti, kiva kun tykkäsit <3 On kyllä ihana välillä päästä laittautumaan! :)

      Poista
  4. Oi miten ihania kuvia ja ihana asu! Oot niin kaunis<3 Onneksi oot ehtinyt edes jotain tekemään, en ees osaa ajatella miten rankkaa sulla nyt on kun ennenkin oon ihmetellyt miten sulla vuorokaudessa riittää tunnit :/ Tsemppiä<3 Kesä on jo ihan kohta ja sitten saa levätä edes hieman :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!<3 Itse oot kaunis:) Ja nyt ne tunnit ei ihan riitäkkää :D Mutta koitan silti keretä tekemään muutakin kuin töitä :) Kiitti paljon <3 Kesää odottelen jo kovasti:)

      Poista
  5. Oon välillä miettinykki että poltat ittes kyllä jossain vaiheessa ihan loppuun tolla tahilla :( Ei se elämä ja unelmat siitä kärsi tai lopu jos suo itselleen aikaa myös levätä ♥.
    Kaunis ja naisellinen asu! Näytät upeelta! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko ite siihen, oon niin onnellinen mun elämästä.. Siihe vaadittais jo paljon muutakin kuin liika työnteko, että palaisin loppuu. Kyllä välillä ite mietin kans sitä, mutta en usko niin tapahtuvan :) Ja oon suunnitellut kyllä mun viikot nyt niin, että on yks vapaapäivä viikossa :D
      Kiitti paljon!<3

      Poista
  6. Oho miten kiire sulla on ollut! Varmaan alkaa jo tuntua, jos ei oo kolmeen viikkoon ollut yhtään vapaapäivää.. :/ Onneksi sun viikkoihin on mahtunut kuitenkin myös noita kivojakin juttuja :) Asu on todella kiva, ja sulla on kyllä ainakin asenne kohdillaan<3 :) Tsemppiä hirmuisesti! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se vähä alko tuntua, nyt kuiteki seuraavat viikot yks vapaapäivä viikossa:) Ja onneks ollut muutakin kuin työtä :) Kiitti paljon!<3

      Poista
  7. tsempit sinne<3 ihana asu ja nuo kengät varsinki niiiiin hienot :)

    VastaaPoista
  8. Todella kaunis. ♡ pidän sun tyylistä :)

    VastaaPoista
  9. Vauuuu, tosi kauniina oot ollu liikkeellä :) Ihana asu! Nyt vaan paljon tsemppiä ja jaksamista sulle! Ja kyllä mä ainakin ymmärrän, ettei aina ehdi niin usein postailla :) Itselläkin välillä niin kiire aikataulu ja kuitenkin haluaa välillä myös sitä ihan omaa aikaa ilman mitään ylimääräistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!!<3 Ja ihana kun ymmärrät :) Ja totta, välillä on niin rentouttavaa vain olla!

      Poista
  10. Ehdottomasti pitää myös muistaa rentoutua! Blogin pariin palailet sitten kun ehdit :) tsemppiä siulle! Ps. Ihana asu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep:) Ja postailen tosiaa aina kun ehdin! Kiitos kiitos <3:)

      Poista
  11. paljon tsemppiä ja jaksamista sulle! Onneksi tosta kevät auringosta tuntuu saavan aina vähän uutta puhtia silloin kun tuntuu että on ihan loppu :D ps. tosi nättejä kuvia <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!! <3 Ja aurinko ja kevät tosiaan piristää :) Ihanaa kun on valosaa! Kiitos <3:)

      Poista
  12. Mun tekis niin mieli kommentoida jotain rohkaisevaa, mutten osaa. Oot mennyt niiiiin paljon eteenpäin siitä Niinusta, jonka opin alkujaan tuntemaan. Oot super &herts; :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana ku kommentoit <3 Ei sillä niin väliä mitä :) Ja nii tosiaan oon, samoin sä siitä Noorasta johon tutustuin:) Kiitti, säki <3

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)