4.3.2016

Uusi objektiivi

Moikka! :) Kuten yhdessä postauksessa mainitsinkin, ostin itselleni uuden objektiivin. Sellainen on ollut jo pitkään mielessä ja kun sain yks kerta kokeilla Sofian objektiivia, ihastuin siihen heti! Tilasin siis Olympuksem M.ZUIKO DIGITAL 45 mm f/1.8 objektiivin. Kamala sanahirviö :D Jos joku sanoi, että raha ei tuu onnelliseksi, se oli oikeassa. Ei itse raha tee. Mutta se mitä rahalla saa. Se tekee mut ainakin onnelliseksi. Mulla oli huono päivä tässä hetki sitten ja kun hain tän uuden ihanuuden postista ja lähdin sen kanssa metsään kuvailemaan, oli olo heti parempi. Ja se miten tää tulevaisuudessa palvelee mua.. Uskon vaan, että hyvin!
Mä en oo kovin hyvä kameroiden kanssa, mutta mun mielestä mun kuvat on jotkut tosi hienojakin ja suurin osa ihan perus hyvää tasoa. En osaa pahemmin kertoa tästä objektiivista,täältä voitte käydä lukemassa enemmän siitä. Mutta se mitä osaan kertoa tästä on, että tällä saa hyvin valosia kuvia! Ja myös semmosia kuvia mistä itse tykkään eli tausta on sumea! En malta odottaa, että päästään kuvailemaan tällä mua tai mä pääsen kuvailemaan jotain toista:) Tää on nimettäin tarkoitettu juuri henkilökuvaukseen.

Tällä objektiivilla ei voi zoomata, vaan sun pitää kävellä kauemmas/lähemmäs kohteesta. Aluksi se hiukan jännitti mua miten osaan käyttää semmosta :D Ja hiukan vaikeaahan se näin aluksi on, mutta uskon että totun siihen. Ja aion myös kantaa mukanani mun toista objektiivia jos tarvii ottaa sillä jotain kuvia. Mitäs vielä kertoisin tästä? No tyytyväinen ainakin olen ja odotan innolla mitä kaikkia kuvia tällä saa otettua :) Tuntuu, että ihan kun olisi saanut uuden kameran :D 
Mitäs tykkäsitte kuvista? :) Mikä objektiivi teillä on? 

18 kommenttia:

 1. Oi miten upeita kuvia oot saanut otettua! <3 Uuden objektiivin kanssa kuvailu on varmasti ihan mahtavaa ja tuo myös sitä uutta innostusta kuvailuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Toi on kyllä totta, uuden objektiivin kanssa kuvailu on kivaa puuhaa ja saa uutta innostusta!<3

   Poista
 2. Mulla on tossa mun Canonin kamerassa käytössä välillä 50mm f/1.8 II objektiivi ja se on kans sellanen, ettei voi zoomata. Mutta kyl siihen tottuu lopulta :D
  Toi viiminen kuva on tosi hieno! Oon tuijottan sitä jo hetken :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii :) Juu uskon myös, että tottuu!:D Kiitti paljon, mun oma lempparikuva noista :)

   Poista
 3. Jeeeee! Sähän oot pääsy jo tosi hyvin alkuun! Nämä kuvat ovat mahtavat! :) Harjoitusta vaan kehiin, niin alkaa se manuaalikin sieltä hahmottua :) Ja hei, kuten mä silloin kerroinkin, mäkin olin tota liikkumista vastaan aluksi, mutta siihen tottuu oikeasti päivissä :) Mukavia kuvaushetkiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Juu koitan opetella käyttää tota kunnolla :) Ja uskon myös, että siitä tulee rutiini itelle. Kiitti!:)

   Poista
 4. Oiiii vitsit mitä kuvia!<3 Mä haluan tuon saman putken itselleni, niiku heti ja nyt. Oon haaveillut siitä jo kauan, että oisko jo aika haha! :D Mulla on käytössä 25mm f.1.8 (vai mikä olikaan) ja onhan se juu ihan jees, mutta tuntuu siltä ettei se ehkä palvele niin hyvin kuin haluisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulle tuli sama olo sillon ku sain testaa tota ja oli vaa pakko ostaa se!:D Okeii mutta aika samalainen kuiteki?:) Kannattaa miettii tota objektiivii, voin suositella sitä!

   Poista
 5. Oii vitsi mä rakastan tollasia objektiiveja joilla saa tarkennettua tiettyyn kohtaan ja tausta on sumea :) Tosi kivoja kuvia oot räpsinyt! Mulla on tässä joulukuussa hankitussa kamerassa M.ZUIKO 25 mm f1.8 -objektiivi ja vitsi miten harmittaa, kun oon onnistunut hankkimaan siihen linssiin jotain likaa!!! Pitää varmaan hommata uusi objektiivi jossain vaiheessa.. :D Miten mä aina onnistunkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sama homma, mäki tykkään just sellasista kuvista!:) Kiitos! Voieii :(Eikö missää liikkeessäkään sais puhdistettua sitä?:/ Toivottavasti saat sen kuntoon tai uuden tilalle :)

   Poista
  2. Sellaset sumeataustaiset kuvat vaan toimii varsinkin blogeissa parhaiten! :) Hei tosi hyvä idea toi että kävis liikkeessä näyttämässä, mulla ei jotenkin tullut mieleenkään! Ehkä ne sais sille tehtyä jotain :) Ja ei se onneksi kuvissa näy oikeastaan ollenkaan että siinä on vähän jotain likaa, mutta itseäni häiritsee kun olin luvannut itselleni pitäväni niin hyvää huolta mun pienestä, rakkaasta kamerasta :D

   Poista
  3. Totta! :) Juu kannattaa käydä, ne varmaa osaa neuvoa. Ja juu ymmärrän, hyvä kuiteki ettei kuvissa näy! :)

   Poista
 6. Hyviä kuvia oot jo nyt napsinut! :) Tekisi mieli itsekin ostaa jotain uutta kameraan. Nyt oon innostunut taas kuvaamisesta kunnolla ja koittanut opetella uusia juttuja :) sä oot saanu mut ihastumaan noihin minijärkkäreihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja varmasti sunki kameraa saa vastaavia objektiiveja! Ja minijärkkärit on ihan parhaita :D

   Poista
 7. Kuulostaa hyvältä objektiivilta :) itelle zoomi on ihan ehdoton juttu, koska minuu ärsyttää, jos en pysty samalta paikalta muuttamaan kuvausetäisyyttä :D mutta tossa objektiivissa on muita hyviä puolia, joten tuskin toi zoomin puuttuminen on iso miinus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä hyvä objektiivi! :) Ymmärrän kyllä, että ärsyttää :D Uskon kuiteki, että totun tohon ja onneks mul on toinen objektiivi myös! :)

   Poista
 8. Eron kuvissa kyllä huomaa! :) Tosi tarkkoja ja hienoja kuvia oot ottanut <3 Miulla on nyt M.Zuiko 25mm/1.8f objektiivi, ja olen juurikin miettinyt että seuraava voisi olla tuo 45mm putkella oleva, jolla varmasti henkilökuvauskin onnistuisi paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti!! <3 Ja voin suositella tota! Vaikka toi sunki objektiivi oli yks mitä mietin :)

   Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)