23.3.2016

Niin mitä se lähihoitaja opiskelu olikaan?


Nyt ollaan jo yli puolivälin opiskeluissa. Odotan jo innolla valmistumista ja sitä mitä elämä tuo tullessaan :) Ajattelin tehdä tälläsen hauskemman postauksen liittyen mun opiskeluun :D Ei kannata ottaa niin vakavasti.. ;)

Tuut huomaamaan..

Että joudut tekemään paljon niin ryhmätöitä kuin töitäkin ihmisten kanssa kenestä et pidä.

Että aina kannattaa ladata akku puhelimesta täyteen! Tuut tarviimaan sitä koulussa. Ja paljon :D Esim. Blogiin, matkasivujen selailuun ja Instagrammiin.

Että muutut ihmisenä ja löydät itsestäsi puolia joita et uskonut edes olevan olemassa!

Että kaikki mitä koulussa opetetaan ei ole totta. Tai vaikka olisi, ne ei vaan mee oikeessa työssä niin.

Että näet ja koet asioita joita et ole ennen kokenut/nähnyt. Tai edes miettinyt, että joudut kokemaan/näkemään.

Että lähihoitaja on muutaki kuin vaipan vaihtoa, paljon muuta. Ja jopa se vaipan vaihto voi olla vaikeaa!

Että puhut aivan liikaa koulusta, lähihoitajan työstä ja muusta. Ehkä joskus joku meinannut jo tylsistyä mun juttuihin?

Että opiskelu on välillä ihan perseestä ja tylsää, mutta silti suunnittelet jatko-opiskelua ja haluat vain oppia lisää? 

Että oot varma jostain suuntautumisesta mitä haluat tehdä(kehitysvammaisuus, mielenterveys-ja päihdetyö...) mutta sitten se taas muuttuu. Ja muuttuu. Ja muuttuu :D

Että koulukaverit on kaikki kaikessa. Ilman niitä et jaksaisi.

Että koko luokka on sun kaveri. Tai melkein. Mutta kaikkien kanssa tullaan toimeen.

Että työharjotteluissa oppii kaikista parhaiten  sitä mitä koulussa on opetettu.

Että kokeisiin ei tarvii aina lukea. Luultavasti pääset läpi kuitenkin. Tai aina on uusinnat jos ei mee läpi ! :D

Minkälaista teidän opiskelu on ?:D

12 kommenttia:

 1. Aika lailla samaa kuraa on mun koulussa, tietty jotkut asiat muutettuna omalle alalle :D

  VastaaPoista
 2. Hauska postaus :D ja nättejä kuvia :) lähihoitaja opiskelu kiinnosti mua ennen, mutta mitä enemmän on lukenut niin ei kyllä olisi mun juttu :D en kyllä tiiä onko merkonomikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Ja ei sitä voi tietää ennen kuin kokeilee ;) Lähihoitajan työ on raskasta, mutta se antaa paljon enemmän kuin mikää muu työ missä oon ollut :)

   Poista
 3. Hei kiva postaus! :D Ihanaa pääsiäistä! <3

  VastaaPoista
 4. Nuo muut kyllä voisin allekirjoittaa mutta en tuota viimeistä:D Ei meillä ainakaan niin vaan päästy kokeista läpi. Meillä ei ehkä myöskään ollu niin paljon ryhmätöitä mikä on silleen harmi. Paljon just opettaja iskee tetkstit koneella eteen, luennoi ja ite kirjotat vaan kaiken ylös): Harjotteluissa ja työelämässä sitä vasta monet asiat on oppinu. Kun eihän niitä käytännön harjotuksia ollu ne muutamat hassut tunnit D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ehkä meilläkään, se nyt riippuu aiheesta :D Mutta mulle itelle on käynyt noin ainaki :D Meillä ei oo myöskää tommosta kirjottamispakkoa, enemmän jutellaa ja ite luetaan :) Ja harjotteluissa nimenomaan oppii parhaiten!

   Poista
 5. Oma opiskelu oli onneksi enemmän omia töitä ja paritöitä ja kun teki työt kaverin kanssa hyvällä tasajaolla, että minä kirjoitan ja kaveri tekee esitelmästä nätin, niin toimi :D Ryhmätöistä en tykkää, koska niissä on aina mahdollisuus, että joku lusmuaa ja muut joutuu tekemään tehtävät tai sitten suulaimmat saa tahtonsa läpi, vaikka olisivat väärässä - ihan oikeasti väärässä eivätkä vaan omasta mielestä. Onneksi on koulut käyty ja päässyt työelämään, jossa oppii sen mitä ei koulussa vaan opeteta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä! :D Meillä tosiaan paljon ryhmätöitä ja jos on hyvä ryhmä(meillä yleensä aivan mahtavat ryhmät) niin tollasta ikävää ei pääse tapahtumaan! :) Ja mäki ootan, että pääsee työelämään joskus :D

   Poista
 6. Vautsi, upeita kuvia! Varsinkin noista pajunkissoista! Ihanat värit :) Kiva kuulla ajatuksiasi sun valitsemasta alasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Mäki tykkäsin näistä kuvista <3 Ja kiva kuulla, ett tykkäsit!

   Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)