23.4.2016

Ihana kevät!

Mä niin rakastan kevättä. Sitä kun nurmikko alkaa kasvamaan, kukat kukkimaan ja linnut laulamaan. Aurinko paistaa, voi kaivaa kevätvaatteet esille ja shoppailuhimo palaa talven jälkeen takaisin. Alan haaveilemaan kesästä ja tulevasta lomasta. Aika onnellinen fiilis. 

Löysin hetki sitten Lapland Diaries-blogista tälläsen haasteen, jossa on tarkotus vastata kysymyksiin kuulumisista. Aika kiva haaste! :)

Miten voit? Tällä hetkellä kaikki on paremmin kuin hyvin. Kevät on nii ihanaa aikaa, tunnen että oon herännyt talvihorroksesta. Olo on odottava ja onnellinen, kaikki tuntuu kivalta. Välillä väsyttää todella paljon ja väsymys on yleinen olotila, mutta samalla iloinen fiilis.

Mitä toivot tällä hetkellä? En oikee osaa sanoa. En mitään kovin ihmeellistä. Toivon, että jaksan hyvin keän ja kesä menee kivasti :)


Mitä olet tänään syönyt? Aamupalan vaan. Kahvia, mehua, leivän juustolla, salaatilla ja tomaatilla, toisen leivän hasselpähkinälevitteellä, jugurtin ja kiivin. Viikonlopun aamupalat on parhaita
 
Mikä on suosikki hedelmäsi? Mä tykkään niin paljon hedelmistä, että vaikea valita vain yhtä! Hmm.. Ehkä kuitenkin banaani, mandariini ja kiivit. Noita kolme tulee syötyä päivittäin. On ne niin hyviä! 

Mitä ajattelit tehdä huomenna?
Mulla on huomenna vapaapäivä pitkästä aikaa kahteen viikkoon, joten jotain kivaa! Nukkua myöhään, ehkä valokuvailla, tehdä jotain postauksia valmiiksi, viettää aikaa rakkaan kanssa ja tällästä.

Mitä luet tällä hetkellä? En mitään kirjaa ainakaan :D Harmittaa kun ei ole enempää aikaa lukea. Kesällä on onneksi loma ja haluaisin lukea sillon ainakin muutaman kirjan. llmaisjakelulehtiä ja blogeja tulee luettua. 

Viimeksi katsottu elokuva? Mission impossible kakkonen tuli katottua viimeksi. Oon nähnyt nyt kolme ekaa elokuvaa siitä, koska katottii kolmonen ekaks(en tiedä miksi). Tykkään kovasti tosta leffasarjasta ja vielä olis nelonen ja vitonen kattomatta!

Viimeisin ostos? Jos ihan perusruoka ostoksia ei lasketa, niin kaikkea kosmetiikkaa ja muuta hyödyllistä tuli ostettua kuten hiusvärejä, muutama ripsari, puuteri ja tällästä :)

 
Minne haluaisit matkustaa juuri nyt? Budapestiin, jonne lähdetään aivan piakoin! Budapestin ihanuutta on varjostanut kova kilpailija Lissabon, johon olisi tarkoitus lähteä kesällä. Mutta niin Budapestiin ja Lissaboniin mä haluan just nyt rakkaan kanssa


Ihanaa viikonloppua kaikille!

16 kommenttia:

  1. Ihanan positiivinen postaus ja kivoja kuvia! Oot niin nätti<3 tälläisen postauksen voisi itsekin toteuttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3 :) Niin säkin oot! :) Ja heii tee ihmeessä!

      Poista
  2. Olipas kivaa lueskella sinunki kuulumisia. :) Ihanan keväisiä kuvia! ♥

    VastaaPoista
  3. Vapaapäivät on niin parhautta!! :) Miullakin pitkästä aikaa vapaa viikonloppu ja aion käyttää sen vain mukaviin asioihin, koska saan viettää sen miun rakkaiden ihmisten kanssa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) Oii miten kiva kuulla! Toivon, että sulla on ollut ihana viikonloppu <3 :)

      Poista
  4. Kevät on kyllä ihana vuodenaika. :) Mielikin on silloin virkeimmillään raskaan ja pitkän talven jälkeen. Mutta kyllä kesä on kaikista paras!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) Ja aivan totta, mieliki piristyy kummasti. Kesä on kyllä kiva myös!

      Poista
  5. Kivoja kuvia ja ihana postaus! ♥ Mukava lukea vähän erillain sun kuulumisia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitti paljon <3 :) Kiva kuulla, että tykkäsit!

      Poista
  6. Ompas söpö kuva teistä ♥ ja ihania kuvia muutenkin! :)

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia Niina! :) ja kevät on kyllä kaunista aikaa, etenkin juurikin silloin kun nurtsi alkaa vihertämään ja luonto herää eloon<3 Sekä mitä tähän haasteeseen tulee, olipa kiva ja jotenkin erilainen! En ole koskaan törmännyt tälläiseen :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3 Kevät on munki mielestä niin kaunista aikaa :) Ja heii kiva kun tykkäsit! <3 Munki mielestä tää oli kiva :)

      Poista
  8. On kyllä kivaa ku on kevät! Täällä on vielä ihan pikkasen lunta.. se sais jo sulaa pois ja nurmikko sais alkaa vihertämään pikkuhiljaa. :) Mistä muuten oot ostanut tuon leopardihuivin, tahon kans tuommosen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii on! :) Höh harmi :/ Täälläkin vähä viileempää nyt.. Oon itseasiassa saanu ton huivin synttärilahjaksi, mutta se on Lindexiltä:) Ihan peruskaupoista (h&m, seppälä jne..) vois löytyä?:) Toi on kyl lempparihuivejani<3

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)