12.4.2016

Seurasaaressa piristymässä

Heippa! :)  Mulla oli viime viikko kiireinen, mutta sitäkin ihanempi. Olin tosi väsynyt, mutta perjantaina lähdettiin Sofian kanssa kohti Seurasaarta. Oli luvattu hyvää ilmaa, mutta silti ajottain oli melko kylmäkin ja vettä satoi vähän väliä. Se ei silti haitannut, jotenkin piristyin ulkoilmassa ja hyvässä seurassa :) Käytiin kaupasta hakemassa hiukan piknic tarvikkeita ja löydettiin kiva paikka missä syödä eväitä. Meillä oli myös seurana pari varista sekä aivan ylisöpö orava. Kurre oli ovela ja palasi aina uudelleen hakemaan lisää ruokaa :D Kun ruoka oli loppu, se katosi lopullisesti haha. Hyviä kuvia sai ainaki!  :)

Seurasaari on muutenkin kaunis paikka ja siellä on vaikka kuinka paljon kivoja kuvauspaikkoja! Tulikin otettua aika paljon kuvia, joten pahottelen kuvatulvaa haha :D Kesällä on kyllä mentävä uudelleen käymään. Luonnossa kävely ja oleminen piristää mieltä kummasti ja onahn tuolla kivan näköistä muutenkin. Nää kuvat musta on ottanut Sofia, todella kivoja kuvia jälleen kerran ;) Sofia on aivan mahtava kuvaaja, koska kokoajan kehuu ja kertoo jos tulee hyvä kuva, sitte alkaa vaa hymyilyttämään :D Tuolla saisi vaikka mitä kuvia otettuja, oli kiva ottaa hiukan erilaisia kuvia joissa istun tuolilla. Vastaavia kuvia ei oo täällä taidettu nähdäkkään? :)
Lauantaina käytiin Joonaksen kanssa mun äidillä sekä elokuvissa :) Kerron niistä myöhemmin lisää, koska tein niistä mydayn. Mä niin tykkään lukea myday postauksia ja nyt sain itekki semmosen pitkästä aikaa tehtyä. 

Ihanaa viikkoa kaikille!

27 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja niin herkullisen näköisiä eväitä! Odotan jo innolla, että täälläkin vähän kuivaisi, niin voisin viedä miehen jonnekin brunssille luonnon keskelle - niin rauhoittavaa ja romanttista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon <3 :) Oli kyllä herkulliset eväät mukana :) Joo itekki pitää mennä viimestää kesällä taas ulos picnikille! :D

      Poista
  2. Ootpa taas niin kaunis, en kestä tuota sun hymyä kun se tarttuu! ♥ Ja ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
  3. Upeita kuvia! Tuo tokavika kuva on tosi ihana ♥

    VastaaPoista
  4. Oi miten ihania kuvia! <3 näytät niin kauniilta :) Sofia on kyllä tosi hyvä kuvaaja, ihan kateeksi käy :D Seurasaaressa pitäisi taas käydä itsekin, oon jo ehtinyt unohtaa miten nätti ja kiva paikka se on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti hurjasti ihana! <3 Sofia on todella hyvä valokuvaaja :) Ja heii kannattaa ehdottomasti mennä, se on ihana paikka!

      Poista
  5. Suloisia kuvia kerrassaan! (*¯ ³¯*)♡ Säkin näytät niin upealle taas <3 Oot hoikistunut? Joka tapauksessa - nättimys olet aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos <3 :) Ja en oaaa sanoa, voi olla :D Muutkin sanoneet sitä, mutta en oo itse huomannut mitään harmi kyllä :D Ja kiitos, samoin! :)

      Poista
  6. Ihania kuvia - niin siusta kuin noista eläimistäkin! ♥ Teillä oli kyllä varmasti kivaa piknikillä, vaikka sää ei sitten kunnolla suosinutkaan :) Ihanaa kun ulkonakin tarkenee jo olla paremmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitos <3 Joo oli ihana piknic! :) Ja niin onki, ihana kevät <3

      Poista
  7. Hienoja kuvia, oot muuten tosi nätti!! :)

    VastaaPoista
  8. Todella ihania kuvia ja kuullostaa kyllä erittäin piristävältä reissulta ♥ Tuo seurasaari kuulostaa tutulle ja mukavalle paikalle, mutten ole koskaan itse siellä päässyt käymään. Onkohan sinne helppo päästä Helsingin keskustasta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oli kyllä piristävä reissu! :)<3 Joo hei kannattaa mennä ehdottomasti käymään jos tulee tilaisuus! Sinne pääsee bussilla Helsingin keskusta melko nopeaakin :) Bussinumerolla 24 pääsee sinne :)

      Poista
  9. Tosi kauniita kuvia, toi orava on ihan ylisöpö<3 Ja oi vitsit miten herkullisilta noi teidän eväät näyttää :D Nams!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3 Toi orava oli niin ihana :D Ja oli herkkullisia eväitä kyllä mukana :p

      Poista
  10. Kiitti :) Heii kannattaa ihmeessä käydä, tosi kiva paikka! Ja kiitos <3 :)

    VastaaPoista
  11. Niin tunnelmallisia kuvia ja Seurasaari on tosi kaunis paikka, etenkin kesäisin! Tykkäsin tosi paljon ulkoilla siellä, kun asuin Taka-töölössä :)) Ja näitä kuvia katsellessa tuli sellainen fiilis, että pakko päästä piknikille mahdollisimman pian :D Kivaa viikonloppua sinne<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon <3 Joo Seurasaari on aivan ihana paikka! :) Juu piknicille pitää päästä taas uudelleen :D Samoin sinne <3 :)

      Poista
  12. Ihania kuvia! En olekaan pitkään aikaan käynyt Seurasaaressa, pitkääkin lomalla keretä käymään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Juu kannattaa ihmeessä käydä, tosi kiva paikka :)

      Poista
  13. Sulla on ihana blogi! Ja paljon ihania kuvia! <3 Jäin seuraileen :) Käy kurkkaan mun blogia myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitti paljon :) <3 Kävin myös tsekkaa sun! :)

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)