21.4.2016

Tämän hetken suosikit

 Moii :) Oon huono tekemään mitään kuukauden suosikki postauksia, joten ajattelin että on välillä kiva päästä postailemaan tämän hetken suosikeista. Mulla on niin paljon suosikkeja, että oli melkein vaikea valita mitä laitan tähän:) Mutta tässä suosikeista suosituimmat!
Escadan hajuvesi
Ketä muu siellä omistaa Escadan hajuveden? Varmasti aika moni. Escadalla on ihania tuoksuja ja tää on yksi mun suosikki niistä tuoksuista. Kyseessä on siis Turqoise Summer tuoksu, ihanan raikas, kukkainen ja kesäinen tuoksu!

Sulkakorvakorut
Mä olin jo pitkään ettinyt sulkakorviksia kunnes löysin nää ihanuudet Glitteristä. Nää on sirot ja kauniit, hiukan kuluneet(tarkotuksella) ja yksinkertasesti niin kivat! 
Farkut
Mulla meni kahdet lempifarkut samoihin aikoihin rikki ja kyllä harmitti! Oli pakko ostaa uusia tilalle ja nää on toiset niistä. Ennen en niin tykännyt vaaleista farkuista, mutta nykyään tykkään näistä melkein enemmän kuin tummista. Tosi mukavat jalassa ja tieteki myös kivan näköiset;) 
Musta laukku
Tää Primarkista ostettu laukku oli rakkautta ensisilmäyksellä. Olisin kovasti halunnut tämän harmaan värisenä, mutta siinä olisi näkynyt kaikki jäljet, joten tyydyin tähän mustaan. Tää on ollut mulla ahkerassa käytössä ja mun lempilaukkuja. Niin kaunis, tilava ja muuteki mun tyylinen.
Proteiinipatukat
Nää Fitbarin patukat on tosi hyviä. En yleensä tykkää proteiinipatukoista, mutta nää on herkullisia. Sopii hyvin herkutteluun. Omat suosikkimaut on juustokakku sekä marjat.
Kulmageeli
Tykkään käyttää kulmageeliä, koska sillä saa hyvin kulmat pysymään tietyssä muodossa. Oon tykännyt tästä kulmageelistä, se tuo vähän lisää väriä kulmille ja pitää kulmat hyvin koko päivän ojennuksessa. 

Löytykö samantapaisia suosikkeja? :

20 kommenttia:

  1. Miulta löytyy Escadan Cherry in the Air ja Escada by Escada hajuvedet :)

    VastaaPoista
  2. Toi Escadan hajuvesi tuoksuu niiin hyvältä! <3 Kulmageeli on mulle myös ihan pakollinen tuote ja välillä ihmettelen miten oon koskaan pärjännyt ilman :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep nii tuoksuu <3 Ja sama juttu, ihan tosi tärkee tuote!:D

      Poista
  3. Noi protskupatukat on kyllä niin hyviä! :D Ja ihana toi sun laukku. :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii on :) Kiva, että säki tykkäät! Toi laukku on kyllä ihana :)<3

      Poista
  4. Kivoja suosikkeja sulla :) Tuo sun laukku on kyllä vienyt munkin sydämen ja aina sitä ihastelen sun kuvissa ♥

    VastaaPoista
  5. En ole koskaan omistanut mitään Escadan hajuvesiä, vaikka kaikilta kavereilta olen niitä aina tuoksutellut ja tykännyt kovasti. Nyt tuli sitten himo päästä kokeilemaan jotain kyseisen merkin tuoksuista, että löytyiskö sieltä mulle joku sopiva :P Ja tuo Lumenen kulmakarvageeli on vaan niin toimiva tuote! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin nyt olis siis sopiva aika ostaa semmoinen! :) Uskon, että tykkäät monista tuoksuista, on ne vaan niin ihania <3 Ja joo toi Lumenen kulmakarvageeli on mieluinen tuote :)

      Poista
  6. Hah, mulla sama kulmageeli ja se on oikeasti yksi niistä holy grail-tuotteista! :D Parempaa ei voi saada! Ostin just Lumenen alennuksista tuota samaa värittömänä testiin :) Ja noi Escadan tuoksut on niin koukuttavia ja ihania! Mä olen aina nuuhkutellut niitä kaupoissa ja kaverin päällä ja ah, en ole koskaan pettynyt! :) Multakin muuten löytyy tuollaiset sulkakorvikset hihii! Kivoja suosikkeja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on kyllä hyvä tuote! :) Ja mäki oon miettinyt välillä sitä väritöntä, mutta tykkään joteki tosta ruskeasta kun tuo samalla jotain väriäkin. Escadan hajuvedet on ihania, sitten kun toi loppuu niin pakko ostaa joku uusi tilalle! Ja heii vähän kiva kun ollaan taas samiksia, jopa korvakoruissa ;) Kiitti <3

      Poista
  7. Ompa kivoja suosikkeja!(: Ää toi kulmakarvageeli on kyllä niin pelastus, pysyy aisoissa miunkin villit kulmat :'D

    VastaaPoista
  8. aai että ihanat nuo korvikset :D

    VastaaPoista
  9. Onpa ihan tosi nätti toi laukku!:) itse sain vähän samantyylisen laukun joululahjaksi ja se on kyllä ollut tosi kovassa käytössä - mä oon sitä mieltä, että jokainen nainen tarvitsee ainakin yhden vähän tilavamman laukun!

    http://elli-amanda.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Kiva kuulla, että sultaki löytyy samantapainen. Ja toi on kyllä totta:)

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)