8.5.2016

Happiness is not a destination. It is a way of life

Mauu! Hassua kirjottaa tätä postausta teille, jossa mulla on päällä paksu neule ja farkut, kun nyt otan aurinkoa bikineissä parvekkeella :D Aurinko paistaa, ihmiset on ilosia ja saa pukeutua taas kivemmin kuin aikoihin. Kivoja juttuja takana, paljon kivoja juttuja edessä. Silti mun mieli on hiukan täynnä sumua. Sekavia ajatuksia, riittämättömyyden tunteita. Aivan kuin olisi vain joku. Uskon ja tiedän sen johtuvan keväästä ja tästä alkavasta kesästä.

Koulukaan ei oikein innosta ja odotan vaan kesälomaa. Tuntuu, että ei ole enää mitään uutta opittavaa. Lasken viikkoja ja päiviä kun loma vihdoin alkaa. Ja mulla on sen jälkeen vaan kaksi viikkoa töitä, kunnes mulla alkaa myös töistä kesäloma. En vielä tiedä mitä teen lomalla, mutta se on just parasta kun ei tiedä! Oon miettinyt, että tekisin kesän suunnitelmista/toiveista postauksen, miltä kuulostaa? 
Nää kuvat on otettu tällä viikolla kun nähtiin Sofian kanssa Itiksessä. Juteltiin tunteja ja kerettiin me käydä muutamat kuvatkin ottamassa ;) Näistä tuli niin kivoja. Mulla on jalassa uudet rakkaus Vanssit, noi on niin ihanat! Juuri mun tyyliset. Tuon ihanan lettikampauksen teki jälleen mun luokkalainen. Kesän listalla voisiki olla lettien opettelu :D Muutenki niinkuin sanoin, on aivan ihana kun voi pukeutua niin paljon rennommin ja kivemmin kuin esim. talvella. Mulla ei oo oikeestaan mitään suurempia vaatehankintoja kesää varten, melkein kaikki löytyy. Ehkä uudet sandaalit vois olla tarpeelliset. Myös uus laukku on kyllä pyörinyt mielessä jo kuukausia, joten sellasen saatan hankkia :)

Vaikka mieli on mitä on, oon silti tosi iloinen kaikesta. Tuleva kesä saa mut hymyilemään, odotan sitä tavallista enemmän! Vaikka pelkäänki tylsiä hetkiä, voi nekin vain olla hyvästä.  Saa mietti mitä haluan elämältä. 

Mahtavaa alkavaa viikoa kaikille. Nauttikaa juuri tästä hetkestä  

24 kommenttia:

  1. Oot Niina kyllä kaunis! ♥ Just sun näköset nuo kengät. :) Ja tee vaan kesän suunnitelmista postausta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos!<3 Ja munki mielestä on just niin mun tyyliset kengät:) Juu voisin kyllä tehdä sen postauksen.

      Poista
  2. Ihania kuvia taas kerran ♥ Ja tee ihmeessä kesän toiveista ja suunnitelmista postausta, niitä on aina mukava lukea ja huomata onko samoja suunnitelmia ja toiveita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti<3 Juu pitää tehdä se postaus:) Toi on kyllä totta! Monesti ihmisillä on ainaki jotain samoja kesäsuunnitelmia!

      Poista
  3. Tosi kivoja kuvia! <3 Tsemppiä nyt koulun loppurutistuksen kanssa ennen kesälomaa :) Mua kiinnostais ainakin postaus sun toiveista ja suunnitelmista kesän aikana =) Kesäfiilistelyä ei voi suomalaisissa blogeissa oikein ollakaan liikaa kun se kesä menee jo niin nopeasti ohikin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 Ja pakko vaan tsempata :D Juu pitää tehdä se kesäpostaus, kesä on kyllä niin ihanaa aikaa <3:)

      Poista
  4. Ompa kivoja kuvia, oot taas niin nättinä ♥ Koita jaksaa vielä muutama viikko, kohta se loma alkaa! :) Tiedän kyllä liiankin hyvin tuon riittämättömyyden tunteen, kumpa vain tietäisi mistä se tulee ja miten sen saa pois :/ Tsemppiä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii sua ihanaa, kiitos! <3 Juu pakko vaa jaksaa :D Ja niinpä.. Kunpa sen tietäisi.. Mulle sä riität just tollasena kuin oot <3 Just paras noin, ihana ystävä!:)

      Poista
  5. To do lista kesälle kuulostaa kivalta! :D oon ollu kans vähän maassa, kun poskiontelot on vähän vammaillut, niin kuumeisena peiton alla olo ei ole tällä hetkellä parasta mitä tiedän.. Toi letti on tosi magee,noin 2 värisenä!!! <3 p.s. Uus laukku piristää aina ;) Itekin miettiny, et palkitsen itteni pian tästä sairastelusta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, semmosen voisin sit väsäillä:) Voieii, pikasia parantumisia sinne!<3 Juu toi letti on niin kiva. Ja uus laukku piristää aina;) Laukkuostoksille siis vaan :D

      Poista
  6. Tää aurinko on niin ihanaa! Ymmärrän kyllä tuon tympääntymisen kouluun.. mie oon niin onnellinen, kun koulu alkaa olla tältä erää käytynä ja sain päivitettyä bloginkin! :) Tsemppiä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii on!<3 Jee kiva kuulla :) Kyllä tää kohta mullaki on ohi ja kesän jälkeen enää vähäsen vaan. Kiitti!:)

      Poista
  7. Ihana postaus, tosi kivoja kuvia siusta!(: Kesää ja varsinkin lomaa ootellaan täälläkin, mutta onneksi se aina sieltä tulee! Ihanat kengät♥ Kesällä just kaipaa tollasia kenkiä mitkä voi vaan sujauttaa jalkaan eikä tarvii väkertää nauhojen tms. kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitos <3 Juu täälläki kova odotus, ei enää pitkä aika! :) Jep, on kiva ku saa kengät nopee jalkaa :D

      Poista
  8. Itse koen usein keväisin samanlaisia tunteita ja sellaisia, että ei oikein tiedä mistään mitään. Onneksi aika auttaa siihen ja usein asiat menevät parhaiten omalla painollaan! :)) Ja mitä kuviin tulee- ihania<3 Sekä nuo kengät on todellakin sun tyyliset! Tajusin eilen, että vaikka mulla on hemmetisti kenkiä niin mitään kunnon kesäkenkiä ei pahemmin ole ja sitten mua alkoi ärsyttämään, kun en löytänyt mistään sellaisia mitä haluaisin eikä hommaa tee yhtään helpommaksi se, että en tiedä edes millaiset olisi kivat haha :D Mukavaa alkavaa viikkoa myös sinne<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kevät tuntuu monella olevan juuri tollasta aikaa.. Ja aika auttaa onneksi kaikkewn!:) Kiiti paljon <3 Nuo kengät on niin kivat! Haha voieii, nyt kesäkenkiä siis hommaamaan ;) Onneks niitä löytyy joka kaupasta ja paljon erilaisia! Kyllä löydät varmasti kivat kengät kesäks. Kiitti samoin sinne<3

      Poista
  9. Ehdottomasti kesäsuunnitelmista postaus! Niitä on tosi kiva lukea ja itsekin juuri sellaisen julkaisin :)
    Ja ihana lettikampaus! Harmi kun en ite osaa tollasia :( Pitää pyytää jotain kaveria kikkailemaan mulle joku nätti letti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu pitää tehdä semmonen ja käydä lukemassa sun tekemä!:) Kiitti, toi on kyllä ihana<3 Mäkään en osaa tehdä, mutta aion opetella!:D Onneks muut osaa tehdä :)

      Poista
  10. Ihana kuinka sun farkut mätsää taustaan! :D Oot niin kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo tajusin itekki kun oltii otettu nää kuvat :D Ja kiitos paljon, samoin sinä!<3

      Poista
  11. Osaisimpa tehdä hienoja lettikampauksia ♡. Tee ihmeessä sellainen suunnitelma postaus!

    ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä!:) Pitää harjotella:D Juu vois kyllä tehdä sellasen :)

      Poista
  12. Sellainen pieni haikeus kuuluu aika monen kevääseen, mutta se on onneksi ohimenevää! Mulla tulee ihan samanlainen fiilis syksyn saapuessa :) Toivottavasti meidän jubailu kuitenkin piristi ja toi vähän selkeyttä sumun keskelle <3 Näistä kuvista tuli muuten tajuttoman ihanat <3 Olit niin nättinä! Mun kuvat taas onnistuivat itse kuvauksen osalta, mutta mä näytin lopulta aika karsealta, apua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! :) Onneks on ohimenevää. Kevät on aina vähä tälläst aikaa.. Ja sä piristät aina :) Kiitti kehuista <3 Mäki tykkään näistä kuvista :) Ja ne sunki kuvat näytti ainaki kamerassa tosi kivoilta!

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)