10.5.2016

Kesän suunnitelmat

Heyy!:) Kyselin teiltä hetki sitten kiinnostaisko postaus kesän suunnitelmista ja teiltä tuli positiivista palautetta siihen, joten tässä tulisi nyt kesän 2016 suunnitelmia:)

Reissut Tallinaan ja Lissaboniin. Meillä tulee Joonaksen kanssa kesäkuussa 3-vuotta yhdessä ja olisi kiva lähteä käymään sillon Tallinnassa:) Lissabonin olisi tarkoitus myös lähteä kesällä, en malta odottaa! 

Retket Porvooseen, Suomenlinnaan, Seurasaareen ja Vallisaareen. Oon jo pitkään halunnut käydä Porvoossa ihastelemassa vanhoja taloja:) Myös Suomenlinna ja Seurasaari kuuluvat kesään. Uusi Vallisaari kiinnostaa myös! 
Lintsille ja Korkeasaareen. Lintsillä käyminen on myös osa kesän perinteitä kuten Korkeasaarikin ;)

Muutaman kirjan lukeminen. Nyt kun on koulua ja töitä niin ei kerkeä pahemmin lukemaan kirjoja. Kesällä olisi kiva lukea muutama kirja pitkästä aikaa :) 

  Parin koulutehtävän tekeminen. Mitä olisikaan kesä ilman koulua?:D Mun pitää lukea ainaki yhteen kokeeseen sekä tehdä yksi koulutehtävä. Ei onneks isoja juttuja.

Opetella tekemään ainaki muutama lettikampaus. Mä tykkään erilaisista leteistä, mutta en osaa tehdä niitä. Kesällä olisi hyvää aikaa opetella tekemään lettejä. 

Uiminen, auringonotto, rentoutuminen. Haluan kesällä ainakin muutaman kerran käydä uimassa meressä sekä ottaa aurinkoa aina kun mahdollista. Rentoutuminen tapahtuu varmasti itsestään, onhan mulla kuukausi lomaa!

  Enemmän aikaa rakkaiden ihmisten kanssa. Haluan viettää vieläki enemmän aikaa Joonaksen, perheeni ja ystävieni kanssa. Kesällä myös on aikaa ottaa perheemme koira meille hoitoon:) 

  Paljon valokuvaamista ja blogiin panostamista. Luulen että mun postaustahti pysyy kesällä myös melko samana kuin nyt, mutta olisi ihanaa valokuvata mahdollisimman paljon ja panostaa blogiin enemmän. 

Lisäksi kesän suunnitelmiin kuuluu perus grillaaminen, tuoreiden marjojen syöminen, extemporereissut johonki, kukkien ihastelu ja elämästä nauttiminen! Niin ja töiden teko :D Onneks mulla ei mitenkää liikaa oo töitä kesällä! Haluaisin myös katsoa muutaman tv-sarjan tuotantokausia, joita en oo nyt kerennyt katsomaan. Odotan tätä kesää tavallista enemmän :) Saa taas hetken hengähtää. Jos siis kerkeää hengähtämään.. :D

Mitä teidän kesään kuuluu? Löytykö samoja juttuja?

30 kommenttia:

  1. Sun suunnitelmat tulevalle kesälle kuulostaa tosi kivoilta! :) Mun kesä menee suurimmaksi osaksi töitä tehden, mutta täytyy koittaa ottaa kaikki ilo irti vapaapäivistä :D Tommonen kuukauden loma ja noi reissut kelpaisi kyllä mullekin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, munkin mielestä! :) Koita ottaa ilo aina irti kun oot vapaalla, kesä menee niin nopeasti <3 Toivottavasti sulle tulee ihana kesä (:

      Poista
  2. Ah, Porvoo ♥ Siellä tuli viime kesänä käytyä, täytyy varmaan tänä vuonna uudestaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Porvoo on kaunis paikka, mutta siitä on vuosia kun oon siellä käynyt :D Juu muistanki kun ihastelin sun kuvia sieltä <3 :)

      Poista
  3. Näitä kesän bucket-listoja on aina hauska lukee! :) Aika paljon samoja juttuja löyty multakin, jäispä tosiaan enemmän aikaa valokuvaamiseen ja blogiin panostamiseen. Hienoja kuvia muuten oot ottanu ja ihanaa että pääset reissailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, munkin mielestä on! :) Toivotaan, että jäis molemmilla enemmän aikaa blogille sekä valokuvaaiseen. Kiitos <3 :)

      Poista
  4. Olipa tää kiva postaus, tosi mukava kun toteutit! ♥ :) Oii mä en oo käynyt Korkeasaaressa aikoihin, pakko päästä käymään kun täältä palaan takasin! Me oltiin syksyllä kaverin kanssa Berliinissä eläintarhassa, se oli kyllä ihan omaa luokkaa taas, mutta eläintarhat on niin kivoja! Ollaan menossa täällä Sri Lankassa luonnonpuistoon tai -puistoihin sitten perheen kanssa, siellä näkee toivottavasti kaikkia tosi eksoottisiakin eläimiä :) Harmi että sulla on pieniä koulujuttujakin kesällä vielä, mutta onneks tosiaan vaan pieniä :) Ja hei Lissabon on ihana kaupunki! Tosi kiva että teillä on reissuja tiedossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiva kun tykkäät (: <3 Joo kannattaa mennä, mä oon käynyt vissiin joka kesä lapsuudesta saakka :D Ja heii mäki oon käynyt siellä Berliinin eläintarhassa, se on paras eläintarha missä oon koskaan käynyt :) Voi vitsi, vähänkö kuulostaa siistiltä tuo Sri Lankan luonnonpuisto! Siellä on varmasti kaikkia upeita eläimiä :) Juu ei oo onneks paljoo, kyllä uskon että saan ne koulujutut nopeesti alta pois kun jaksan vaan tehdä ne :D Ja mä uskon, että Lissabon on ihana kaupunki, siltä kovasti vaikuttaa <3 Ja niin on, innolla odotan niitä! :)

      Poista
  5. Tosi kivoja suunnitelmia sulla kesäksi :) muutamia samojakin, suomenlinna ja korkeasaari kiinnostaa ainakin ja porvoossa olisi myös kiva käydä pitkästä aikaa :) Joku lomakin olisi tosi jees, mutta taidan keskittyä töiden tekoon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep nii on!:) Kiva kuulla, että löytyy samojaki. Tuplatreffit Korkeasaaressa?;D Ja ens kesänä sitten :)

      Poista
  6. Ihania juttuja oot kasannu! :) Kaikki saisivat päätyä omallekin listalle, etenkin se Lissabonin reissu ;) Ja kuinka mälsää, että sulla riittää koulujuttuja vielä kesäksikin! Noh, onneksi kuitenkin vähän eikä tuhottomasti :) Itse aion vaan ottaa rennosti suunnittelematta sen kummemmin. Rantsua, hyvää ruokaa, paljon vietettyä aikaa rakkaiden kanssa ja luontoolua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!:) Haha uskon :D Noo onneks koulujuttuja ei oo paljoo! Ja noi sun suunnitelmat kuulostaa just ihanilta <3 Pitää meidänki keksii jotain kivaa kesällä :)

      Poista
  7. Muutama sama juttu löytyy täältäkin jota haluaisi tehdä kesän aikana! :) Meilläkin tulee poikaystäväni kanssa ensi kuussa 3 vuotta täyteen - sa nähdä keksitäänkö mitään sen ihmeelliseempää! :D Olen joskus monta vuotta sitten käynyt kesällä Porvoon vanhassa kaupungissa, siellä on kyllä älyttömän kaunista ja haluaisin lähteä uudestaankin käymään siellä <3 Samoin Suomenlinna olisi kiva kokea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva (: Oii vähänkö ihanaa<3 Tehkää ihmeessä jotain erikoisempaa, piristää arkea! Juu mullakin on vuosia kun oon viimeksi käynyt Porvoossa, pakko tänä kesänä päästä käymään <3 Ja Suomenlinna on myös todella kiva paikka:)

      Poista
  8. Ihanan vihreitä ja kesäisiä kuvia!! Ja suunnitelmatkin kuulostaa hyvältä :-)

    http://mypartofworld.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Vallan ihastuttavia kuvia ja todella kivan kuuloinen lista :-) Muutama sama löytyi, mutta mulla jää lomailu melko vähälle työn takia. Mutta enköhän myös minä ehdi jotain kivaa tehdä vapaapäivinäni!

    Jos muuten kiinnostaa lukea jokin todella, todella hyvä kirja niin mulla on monta suositusta! :D Hehs.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti!:) Onneksi vapaapäivinäkin kerkeää tekemään jotain kivaa! Heii kiitti vinkistä. En vielä tiedä yhtään mitä kirjoja tuun lukemaan:D Tykkään kaikista mielenterveyteen liittyvistä kirjoista, jollain tapaa koskettavista romaaneista sekä rakkautta saa myös löytyä (:

      Poista
  10. Sun kesän suunnitelmat kuullostaa todella ihanille ♥ Itse haluaisin kanssa käydä korkeasaaressa ja lintsillä kesän aikana, jos vain kerkeän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo munki mielestä!<3 Toivotaan, että ne myös toteutuu ;) Ja toivottavasti myös sä kerkeät käymään Korkeasaaressa ja Lintsillä :)

      Poista
  11. Niin ihanalta kesältä kuulostaa! Tykkäsin varsinkin tuosta blogiin panostamisesta, niin kiva kiva juttu, pääsee näkemään mitä kaikkea keksitkään! Niin raikkaita kuvia!

    Kaikkea ihanaa ja aurinkoista viikkoosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä :) Juu toivotaan, että keksin blogiin jotain kivaa, mulla on ainakin pari ideaa! Kiitos kehuista ja ihanaa viikkoa myös sinne <3

      Poista
  12. Ihania suunnitelmia oot listannut! ♥ Mulla on myös tuo valokuvaus, sekä viettää aikaa rakkaiden kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kiva kuulla, että löyty samojakin juttuja <3

      Poista
  13. Onpa sulla tosi kivoja suunnitelmia tulevalle kesälle. :> Mä en oo vielä itse asiassa edes suunnitellut mitään kesäksi, mutta jotenkin mulla on sellainen tunne, että kesästä 2016 tulee hyvä. Toivottavasti on luvassa paljon aurinkoa ja lämpimiä ilmoja. :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, munki mielestä :) Ja parasta on myös se ettei suunnitele liikoja vaan tekee kaikki yllättäviä juttuja! Mullaki on semmonen olo, että kesästä tulee hyvä :) Ja nyt toivotaan, että on vielä hyvät ilmat;D

      Poista
  14. Upeita kuvia <3 <3 Ja paljon on suunnitelmia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitti <3 :) Juu suunnitelmia riittää kyllä :D

      Poista
  15. Hyviä suunnitelmia ja tämähän toimii hyvänä muistilistana itsellekin! :) Meinasin jossain vaiheessa pitää pätkän lomaa itsekin, niin ehtisin myös itselleni ommella vaatteita välillä. Ja käydä tietysti jossain perheen kanssa, ihan kotimaassakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, totta! :) Ja toi loma kuulostaa kyllä hyvälle ;) Toivottavasti sulle ja teille tulee ihana kesä <3

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)