3.6.2016

Summer

Heyy! :) Täällä kirjottelee iloinen lomalla oleva tytsy. Seuraavat 2,5 kuukautta mulla on lomaa koulusta ;) Vaikka mulle valmistuminen ja ammatin saaminen on tärkeitä asioita, voi vitsi tuntuu ihanalta kun ei ole koulua! Mulla on yksi uusinta tossa reilu viikon päästä, sitten teen ehkä muutaman tehtävän jo etukäteen näin kesällä, mutta muuten aion vaan unohtaa koulun! Muutama mielenterveyteen liittyvä kirja houkuttelisi, toisaalta voisin joskus miettiä jotain muutakin :D

Mulla alkaa ensi viikon sunnuntaina loma myös töistä! Tarkoitus olisi lähteä perheen kesken Särkänniemeen :) En oo käynyt siellä moneen vuoteen ja tykkään siitä omalla tavallaan enemmän kuin Linnanmäestä. Nyt vaan peukut pystyyn, että sillon ei sada. En usko, että lähdetään jos sataa kaatamalla, mutta toivotaan että olisi hyvä sää! Lisäksi kesäkuun lomallani ollaan Joonaksen kanssa viikko samaan aikaan lomalla mikä on aika luksusta ♥ Lähdetään Tallinnaan päiväristeilylle viettämään meidän vuosipäivää :) Lisäksi ajattelin siivota kunnolla meidän asuntoa, viedä siskon Vallisaareen ja tiiättekö vaan tehdä asioita joihin ei oo aikaa sillon kun on koulussa ja töissä!
Oon jo alottanut kattomaan Vampyyripäiväkirjoja, miettinyt mitä kirjoja lainaan kirjastosta ja muutenki mitä kaikkea haluan tehdä kun mulla on aikaa vain ja ainoastaan itselleni. Tuntuu hiukan tylsältä hengailla tunteja yksin ennen iltavuoroon menoa, mutta toisaalta nautin tästä tosi paljon :) Nää kuvat on viime viikolta kun lähdettiin Joonaksen ja hänen äitinsä, veljensä ja veljen tyttöystävän kansssa syömään mihinkäs muuallekkaan kuin Italialaiseen ravintolaan. Il Siciliano sijaitsee Helsingin keskustassa ja sieltä saa mm. herkullisia pastoja sekä itse söin miekkakalaa, nam nam :)

Kävin myös tuona kyseisenä päivänä kampaajalla :) Hiuksia ohennettiin, otettiin muutama sentti pois pituudesta ja siinä se. Mä rakastan mun hiuksia tälläisenä kuin ne on. Välillä olisi kiva tehdä jotain radikaalia muutosta, mutta kyllä nää hiukset juuri tälläisenä on vaan mun juttu ♥ Näissä kuvissa mulla oli päällä toistamiseen tuo ihana mekko, tällä kertaa näkyy myös tuo mekon takaosa. Tuo on tavallaan kiva, mutta harmittaa kun rintsikat näkyy tuolta niin selkeesti. No pikkuvikoja, mutten täyttä rakkautta tuo mekko! 

Kyllä on jotenkin niin onnellinen olo kaikesta! Mulla oli varmaan maailman paras kesä viime vuonna, mutta mulla on tunne, että tääkin kesä pääsee kilpailemaan sen kanssa :) Nauttikaa tästä hetkestä, palaillaan taas

28 kommenttia:

  1. Oot kyllä upee!<3 Ihania kuvia, oot tosi kaunis näissä :) Pidä useammin hiuksia auki ;) Sun lomalla nähdään sit kunnolla! :) Pidetään joku kunnon tyttöjenpäivä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos kovasti ihana <3 :) Ja pidän aina sillon tällön hiuksia auki ;) Ja pian nähdään <3 Toi kuulostaa hyvältä!

      Poista
  2. Ihania kuvia. Kauniit ballerinat :)
    Salla

    VastaaPoista
  3. Miksi oot niin kaunis, en kestä! ♥ Jäin ihaileen sun hiuksia ja tuota ihanaa mekkoa kieltämättä aivan liian pitkäksi aikaan. Oot upea. ♥ Nautihan lomasta täysillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha miksi ite oot :D <3 Voii sua, kiitos kovasti! <3 Ja nautin varmasti :)

      Poista
  4. Wau ku sä oot upee nainen! ♥ Toi mekko sopii sulle kyllä täydellisesti!

    VastaaPoista
  5. Yhyy miks oot noin täydellinen!:D Näytät upeelta, toi eka kuva on kyllä super ihana ♥

    VastaaPoista
  6. Sulla on aivan upeat hiukset, joten on syytäkin rakastaa niitä ;D Ja oijoi, Särkänniemi kuulostaa tosi hyvältä. Itse en pysty missään laitteissa käymään, kun alan heti voimaan huonosti mutta huvipuistoissa on silti niin ihana tunnelma! :)) Ps. UPEITA kuvia ja vitsit miten ihana tuo sun mekko on <3 Kivaa viikonloppua Niina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitti :D Särkänniemi on kyllä kiva paikka, mullekki tulee vähän huono olo tietyistä laitteista, mutta tunnelma on pääasia :) Ja siellä on onneks muutakin tekemistä kun laitteet! Voii kiitos paljon <3 Samoin sinne Linda!

      Poista
  7. Mahtavaa lomaa sinulle! ♥♥♥
    Mäkin haluisin Särkänniemeen :D Sinne on tullut se uusi hullun näköinen laite, mikä olisi vähän pakko päästä kokeilemaan ..... !

    ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Joo se näyttää kyllä niin hurjalta se uus laite, että :D

      Poista
  8. Ihanan kesäisiä kuvia ja sulla on niin kaunis hymy näissä kaikissa kuvissa ♥ Nuo sun kesän suunnitelmat kuulostaa kaikki todella kivoilta, itsekkin olen menossa särkänniemeen toivottavasti kesällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitos! <3 Juu kaikkee kivaa on luvassa kesäksi :) Jee, toivottavasti säkin pääset Särkänniemeen!

      Poista
  9. Nää kuvat on tosi onnistuneita! ♥ Siulla on kyllä ihanat hiukset, enkä oikeastaan edes osaisi kuvitella siulle muunlaisia, ainakaan värin puolesta, sillä tuo on juuri hyvä nyt :) Toivotaan tosiaan ettei teidän Särkänniemen reissulle sattuisi sadepäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! <3 Joo en mäkään oikee osaisi kuvitella itelläni muunlaisia :D Ja toivon tosiaan, että päästäis sinne reissuun :)

      Poista
  10. Aaa, jestas miten upealta sie näytät! <3 Kaunistut vaan vuosi vuodelta ja ihana kattoo näitä kuvia, tulee niin hyvälle tuulelle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos kovasti <3 :) Ihanasti sanottu Milla!

      Poista
  11. WAU! Upeet hiukset, upee mekko ja erityisesti upea sinä ! Mun tekis kans mieli mennä kampaajalle, vaikka itsekään en mitään radikaalia halua :) on silti sellaista luksusta arkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Ja kyllä kampaajalla käyminen tekee hyvää itselleen ja hiuksille vaikkei mitään ihmeellistä tekiskään :)

      Poista
  12. Täydellinen mekko <3 Niin kiva lookki! Ja hei ihanaa lomaa sulle! :)

    VastaaPoista
  13. aivan ihana tuo mekko! Ja ihanan kesäiset kuvat:)

    VastaaPoista
  14. Ihanan kuuloisia lomasuunnitelmia sulla! ♥ Särkänniemessä olis kiva päästä pitkästä aikaa käymään. Vaikka todennäköisesti vatsani ei enää kestä mitään karusellia hurjempia laitteita. :D Mutta voisin nauttia tunnelmasta ja syödä poppareita. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, toivotaan että ne toteutuu <3 Joo Särkänniemi on kyllä kiva paikka, en itekkää pysty enää käymään laitteissa kuten ennen :D Mutta tunnelma on just parasta :)

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)