15.7.2016

Happy girl

Moikka! (: Mä oon tällä hetkellä todella onnellinen. Mulla on tänään vapaata ja enää kaksi päivää töitä ja sitten mä oon niin lomalla! Halusin tulla jakamaan mun fiiliksen myös teille ja nyt kerronkin teille hiukan viime aikojen tunnelmia ja tekemisiä :)

♥Ystävät. Mä oon niin onnellinen mun ystävistä. Näin Jasua viime viikolla kun käytiin syömässä, kuvailemassa sekä jätskillä. Nää kuvat on siltä päivältä ja myday videotakin on luvassa ;) Lisäksi treffasin yksi päivä Sofiaa ja Lindaa ja käytiin syömässä! Oli niin hauskaa noiden tyttöjen seurassa, kyllä oli posket kipeenä nauramisesta ja hymyilystä. Eilen kävin vielä moikkaamassa Lindaa uudestaan ja käytiin kävelyllä ja istuskelemassa merenrannalla :)

♥Coldplay. Oon joskus kuunnellut kyseiseltä bändiltä muutamaa biisiä, mutta nyt oon kuunnellut muutaman päivän taukoamatta kyseisestä yhtyettä. Jotenkin niiden musiikki rauhottaa mua ja tulee semmonen hyvä fiilis. Kokeilkaa miten se teihin vaikuttaa! 
♥Matka. Kohta me lähdetään, ihan kohta! Tätä reissua on odotettu koko tämä vuosi. Tulee varmasti hieno reissu, mulla on semmoinen olo. 

♥Rohkeus. Halusin tämän postauksen pysyvän positiivisena, mutta mun on pakko kertoa muutamalla sanalla mun fiiliksistä liittyen tähän uusimpaan terrori-iskuun. Aloin itkemään, mulle tuli kamala suru ihmisten puolesta. Mietin miten ne olivat nauttimassa elämässä ja yhtäkkiä niiden elämä olikin ohi. Sen haluan kuitenkin sanoa, että olipa näitä iskuja missä tahansa, mä en pelkää. Mä olen surullinen, mutta se että joku estäisi meitä ihmisiä nauttimasta elämästä olisi niin väärin. Joten eläkää jokainen päivä kuin se olisi viimeinen, mutta älkää pelätkö! 

♥Jane. Mä oon ollut niin iloinen kun Jane on ollut meillä viikon hoidossa kun perhe oli matkoilla. On niin ihanaa kun se on ollut meillä ja on saanut touhuta sen kanssa :) 
♥Inspiraatio. Mulla on jotenkin niin paljon kaikkea intoa blogata ja tehdä kaikkea, että se on ihan mahtavaa! Vielä kun kerkeäis toteuttamaan kaikki suunnitelmat niin olis hyvä ;)
  
♥Loma. Jos teitä alkaa ärsyttämään mun loma hehkutus, oon pahoillani :D Loma on ihmisen parasta aikaa ja siitä nauttii niin kovasti! Mulla on kivoja suunnitelmia lomaksi, toivotaan että ne toteutuvat ja tulee ihana loma :)

Tälläisiä pieniä, mutta silti niin suuria ilon aiheita! Ihanaa viikonloppua kaikille ♥ :)

26 kommenttia:

  1. Ihana postaus! c: Mulle tulee aina niin hyvä mieli lukea sun blogia. Ihailen sua miten oot nin ahkera opiskelija ja töissäkävijä ja SEN LISÄKSI vielä osaat järjestää aikaa ystäville, harrastuksille ja rentoilulle. Mä voisin oikeastaan jopa sanoa, että tavoittelen samanlaista elämää mitä sulla. Tietty kenenkään elämä ei ole ruusuilla tanssimista tai pelkkää iloa joka päivä, mutta sä oot hyvä esimerkki siitä miten voi siitä huolimatta tehdä parhaansa onnellisuuden eteen ja onnistua siinä! Kiitos tästä blogista! Ps. Ois kiva jossain vaiheessa jotain kokonaislaatuista asuntopostausta nähdä, sisustusta yms. Oot varmaan tehnyt sellaisen jo joskus, mutta kiinnostais silti c: Hyvää lomaa sulle! Toivottavasti tulee onnistunut reissu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! <3 Tämä kommentti piristi kyllä todella paljon mun päivää, kiitos kovasti sanoistasi :) Koitan olla mahdollisimman posiitivinen elämän suhteen :) Oon aika ahkera ihminen, mutta pakko sanoa että koulun suhteen oon hiukan lusmuillut :D Ja ei todellakaan mun elämä ole aina iloista, huonoja päiviä on edelleen ja ehkä voisin niistäkin toki enemmän kirjoitella. Mutta haluan pitää tämän blogin mahdollisimman iloisena ja mukavana paikkana, toki myös rehellisenä ja aitona :) Ja kiitos ideasta, voisin jossain vaiheessa tehdäkki asuntopostauksen. En oo tosiaan mikään sisutusihminen, mutta ehkä jossain vaiheessa voisin tarkemmin esitellä meidän kotia. http://sydamellaniina.blogspot.fi/2016/02/kauneimmat-yksityiskohdat-kodistamme.html < Tuossa postauksessa on lempijuttuja kodistamme jos kiinnostaa. Kiitos, mukavaa kesää myös sinne <3 :)

      Poista
  2. Ihanan suloinen vaaleanpunainen blogi sulla! Ja tosi kiva asu, sopii sulle hyvin! :)

    https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Mäkin tykkään tästä vaaleanpunaisesta sekä tuosta asusta!

      Poista
  3. Voi miten ihana postaus<3 Ihana lukea näin positiivista tekstiä ja tietää, että oot onnellinen :) Ja kivasti onnistu nää kuvat, oot aina niin nättinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3 Kiva kuulla, että tykkäsit. Ja heii tottakai nää onnistu kun oli noin hyvä kuvaaja ;) Itse oot aina nättinä <3

      Poista
  4. Ihanan positiivinen postaus ja myös tosi kauniita ja iloisia kuvia susta! <3

    VastaaPoista
  5. Minä olen samaa meiltä kuin tuo ensimmäisenä kommentoinut anonyymi, että blogisi on kyllä pirteyden ja onnellisuuden tyyssija. Tulee aina hyvä mieli kun tätä lukee, kun katsot kaikkea positiivisin mielin. Minua on haukuttu negatiiviseksi ja myönnän välillä olevani vähän liian negatiivinen (enemmän olen realistinen), mutta juuri tällaisista teksteistä saa inspistä katsoa asioita itsekin posiitivisemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kovasti, tälläistä palautetta on kiva kuulla! :) Oon koittanut pitää blogini mahdollisimman iloisena ja taidan mä jonkilainen optimisti olla :D Ja heii ihana kuulla, että saa inspistä <3 Mäkin oon ennen ollut todella negatiivinen, toisaalta mulla oli siihen omat syyni. Mutta aina voi ajatusmaailma muuttua :)

      Poista
  6. Tällaisia postauksia on niin kiva lukea! ♥ :) Ja saahan sitä lomasta hehkuttaa, ei mua ainakaan ärsytä! :D On vaan ihana kuulla, kuinka innolla ootat lomaa, oot onnellinen ja suunnittelet kaikkea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja myös kirjoittaa <3 :) Hyvä ettei ärsytä, mietin vaan välillä meneekö jo ihan yli tuo hehkuttaminen haha :D

      Poista
  7. Ihana postaus ja upeat kuvat Niina <3 Ystävien näkeminen on kyllä aina hauskaa! :D Itsekin tykkään Coldplaysta ja olen samaa mieltä kanssasi, että heidän musiikkinsa jotenkin rentouttaa <3 Nuo terrori-iskut on oikeasti jotain niin järkyttävää... olet kuitenkin oikeassa siinä, että ei kannata alkaa pelkäämään vaan elää juurikin joka päivä täysillä! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Ystävien näkeminen on kyllä niin parasta :) Juu tälläkin hetkellä kuuntelen Coldplayta, se on niin ihana bändi <3 :D Ihme etten ole ennen tajunnut vaikka joitain kappaleita kuunnellutkin. Juu mua järkyttää nuo iskut ja koko maailma jotenkin tällä hetkellä. Mutta ei saa antaa kuitenkaa juuri sille pelolle valtaa, vaan nauttia elämästä täysiä <3 :)

      Poista
  8. ihana onnellinen :) ihania ja tärkeitä nuo asiat, ja nam tuo jäätelö näyttää niin herkulliselta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Tuo jäätelö on kyllä todella herkullista :)

      Poista
  9. Niinaaaa <3 Ihania kuvia susta, jälleen <3 Mä niin tykkään miten hymyilet kuvissa, voisitko opettaa sen mulle myös? :D Oli myös ihanaa nähdä sua sekä Sofiaa ja käydä vielä erikseen käpöttelemässä merenrannalla. Se on kyllä kaunis paikka ja seura mitä parhainta ;) Toivottavasti päästäis pian uudestaan! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ihana! <3 Mä rakastan hymyillä kameralle, mä voin opettaa sulle sen kyllä ;) Koska hymyilevät kuvat on mun mielestä niin ihania :) Ja nuo päivät oli ihania, uskon että mun onnellisuus on juuri lisääntynyt ihanista ystävistä keitä mulla on! Ja mä toivon myös, että päästän piakoin uudelleen <3

      Poista
  10. Ihania positiivisia juttuja sulla ♥ Ja ai että nuo magnumin jätski -jutut näyttää niin herkullisilta! Mun piti mennä käymään siellä Helsingissä ollessani, mutta se oli kiinni :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Nuo jäätelöt on tosi herkullisia, ihan ällömakeita! :D Voii vitsi, harmi juttu :/ Toivottavasti pääset vielä käymään tuolla! :)

      Poista
  11. Oi nam nuo jäätelöt! En tainnu kyetä keskittymään mihinkään muuhun kun tuohon jätskikuvaan.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha:D Tuo jäätelö oli kyllä niin hyvää!! :)

      Poista
  12. Ihanan piristävä postaus! :-) Kiva huomata, että löydät positiivisia juttuja elämästä, vaikka jossain muualla voikin tapahtua niin paljon pahaa. Itsekin mietin, mihin tämä maailma on oikeasti menossa... Mutta tuo on hyvä neuvo joka tapauksessa; ettei saa antaa pelon vaikeuttaa omaa elämää, vaikka olisikin surullinen muiden ihmisten puolesta. Kunpa vain asioille osattaisiin tehdä jotain... On tässä maailmassa kuitenkin niin paljon juttuja, jotka ovat aivan päin persettä.

    Joka tapauksessa, ihania kuvia! Todellä nätti asukokonaisuuskin :-) Tuo mekko on niin kivan näköinen! Ja hei, nauti lomastasi, kun voit! Mä olen vielä elokuun töissä, mutta sitten pääsen itsekin "kesälomille", hehs :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Ja koitan löytää aina kaikesta jotain hyvää! Kyllähän maailmassa on monta juttua huonosti, mutta omalla suhtautumisella ja asenteella voi tehdä jo paljon :) Kiitos kovasti kehuista <3 Tuo mekko on kyllä tosi kiva. Ja koitan nauttia! Tsemppiä sulle töihin :)

      Poista
  13. Kaunis sinä <3 Postaus on niin lauantai-aamun piristäjä! :)

    VastaaPoista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)