28.7.2016

Kaunissaaressa

Heippa ihanat! (: Omalla tavallaan ihana olla taas Suomessa. Toisaalta voisin lähteä vaikka heti huomenna reissuun. Onneksi on vielä muutama hassu lomapäivä jäljellä ja tämäkin viikko kulunut todella nopeasti. Olen viettänyt aikaa perheen ja rakkaan kanssa ♥ Sekä tietenkin jahdannut Pokemoneja ;) Enpä olisi uskonut, että mäkin lataan sen sovelluksen. Tällä viikolla olisi luvassa vielä Suomenlinnan reissu mikäli on hyvä ilma, Lindan kanssa baareilua sekä blogimiitti :) Tekemistä riittää ainakin jos ei muuta!

Tehtiin eilen perheen kesken retki Kaunissaareen :) Oon viimeksi käynyt tuolla kyseisellä saarella noin kymmenen vuotta sitten. Muistelin, että saari on kaunis ja muistin oikein. Saari sijaitsee Sipoossa ja sinne pääsee noin tunnissa Helsingin Vuosaaresta lautalla. Saarella voi uida, telttailla, saunoja ja vain kävellä ja nauttia upeista maisemista!
Käytiin kävelemässä ympäri saarta sekä syömässä eväitä kalliolla. Tuolla oli todella kaunista ja mieli lepäsi metsän keskellä. Käytiin myös uimassa ja voi vitsi tuo vesi oli kirkasta! Tuntui kun olisi ollut ulkomailla. Lisäksi sää oli todella lämmin, ainoa miinuksena ampiaiset jotka olivat kokoajan meidän kimpussa! Oli kyllä hyvin onnistunut reissu jälleen. Vaikka rakastan matkustamista ulkomailla, niin kyllä mä nautin paljon myös ihan vaan metsässä kävelystä ja kuvailusta täällä Suomessakin. 

Onko teistä joku käynyt Kaunissaaressa?
Ps. Laitan Suomessa tehdyt matkat "Reissut" tagin alle, joten sieltä voi lueskella niitä jatkossa! :)

22 kommenttia:

  1. Ihanan näkönen paikka! Ite en oo koskaan käyny, mutta varmasti tulee mentyä, näyttää ja kuulostaa niin kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Kiva kuulla, että haluaisit mennä :) Voin kyllä suositella!

      Poista
  2. Voi vitsi miten kaunis kesäpaikka! :) Tuntui jopa että sielu jo lepäsi kun katseli edes näitä kuvia. Vettä ja suomen luontoa, niistä on ihana nauttia varsinkin kesäisin <3

    http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :) Ja oii, ihana kuulla <3 Ja mä tykkään kans juuri noista jutuista kesäisin :)

      Poista
  3. Oi todella kauniita kuvia jälleen kerran ♥ Lomapäivät on aina kivoja, onneks oot niistä saanut nauttia :) Ja vähänkö kuulostaa kivalle blogimiitti, sillä varmasti on mukava viettää aikaa saman harrastuksen parissa viihtyvien kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Ja niin on, oon niin iloinen kun ollut monta upeaa hetkeä lomalla! :) Odotan innolla blogimiittiä, vaikka vähän jännittääkin :D Mutta ihana tavata ihmisiä keille bloggaaminen on rakas harrastus!

      Poista
  4. Voi miten kauniita kuvia, kiitos kun käyt blogiani kommentoimassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 Ja ei mitään, tykkään kommentoida kun tulee niin monesti ajatuksia mieleen! :)

      Poista
  5. Ihanan tunnelmallisia kesäkuvia <3 Tosi kauniin näköistä tuolla! Tuollaisissa paikoissa sielu todellakin lepää ja kotiin saa palata rentoutuneena :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tuolla oli kyllä tosi kaunista ja muutenki mukava paikka :) Ja oot niin oikeessa!

      Poista
  6. Oi mitkä ihanat kuvat tässä postauksessa!<3

    VastaaPoista
  7. Ihanan näköinen paikka! :) Suomen luonto on kyllä kauneimmillaan kesällä. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on<3 Ja oon samaa mieltä sun kanssa! Meri, kukat ja luonto on niin kauniita kesällä :)

      Poista
  8. On kyllä upean näköinen paikka! ♥ Ihania kuvia oot ottanut :) Tuolla olisi ihanaa käydä itsekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niin on!!:) Kiitos <3 Ja voin suositella tota paikkaa :)

      Poista
  9. Helsingin edustan saaret on aivan ihania pakopaikkoja kaupungin sykkeestä ja lauttamatkat niihin kuuluu siihen hauskaan kokemukseen! :) Itse en oo tuolla Kaunissaaressa käynyt mutta suunnitelmissa olisi ehkä käydä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä niin totta! :) Helsinkiä ympäröi monta kaunista saarta joihin pääsee moniin nopeasti ja edullisesti lautoilla ja voi nauttia luonnosta ja upeista maisemista <3 Kiva kuulla, että on suunnitelmissa mennä Kaunissaareen!

      Poista
  10. Uoeita kuvia <3 Yksi syy, miksi jaksoi kesänkin aikana palata blogimaailmaan on sun blogi! Enhän mä ilman näitä upeita kuvia voi olla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Voii kiitos paljon, ihanasti sanottu!! :)

      Poista
  11. Mä sanoinkin ko herralle et tonne mennään ees kerran käymään vielä tän kesän aikana!! Tai sit raahaan sut mukaani ;) Me ei sit koskaan päästykkään kiertelemään Espoon saaria, niin toihan olis just passeli siihen tilalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva! :) Toivottavasti pääsette käymään ;) Ja voisinhan mä tuonne toisenkin kerran mennä miksei :D Ja harmi ettette päässeet, mutta toi vois olla just hyvä teille!

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)