4.7.2016

Päivä Tallinnassa

Moikka moi! Nyt pääsen vihdoin postailemaan mun ja Joonaksen melkein kahden viikon takaisesta minireissusta Tallinnaan :) Tämä reissu oli vähän niinkuin meidän 3-vuotispäivän kunniaksi. Vaikka kivenkovaan väitin viimeksi, että seuraavaksi kun lähden risteilemään, lähden Tukholmaan niin silti jostain kumman syystä päädyttiin taas Tallinnaan :D Matka maksoi vaan 10 euroa hytin kanssa ja menimme Tallink Olympus laivalla. Meillä oli myös aamupalabuffet, joka on ihan parhaita juttuja laivalla. Muuten nukuttiin koko menomatka, hyvä niin. Jaksettiin hyvin sitten Tallinnassa.

Käytiin vanhassa kaupungissa kuvailemassa ja ihastelamassa söpöjä taloja. Tuo alempana näkyvä juoma Mäkistä oli niin hyvää, että.. ♥ Kelpasi lämpimänä päivänä paremmin kuin hyvin! Mulla oli päällä tuo kiva pallomekko, jolla tarkeni hyvin tuolla. Jossain vaiheessa meille tuli nälkä ja päädyttiin syömään Vapianoon. Tallinnassa oli ainakin 5 euroa halvemmat pastat kuin Suomessa. Vaikka muut sanoisivat mitä, niin mä rakastan Vapianon pastoja. Tuon jälkeen lähdettiin vähän kiertelemään kauppoja ja ostin ihanan mekon sekä uudet kengät, jotka näette seuraavissa asukuvissa ;) 
Tallinna on ihan kiva kaupunki, etenkin tuo vanhakaupunki. Mun mielestä on aina niin epäselvää mitä kieltä puhua tuolla :D Jotkut ei puhu Suomea, jotkut puhuu englantia ja jotkut ei mitään. On niin ihana mennä ulkomaille kun tietää, että puhutaan englantia, mutta tuolla en oikeesti tiedä puhunko suomea vai englantia. Onko muilla ollut samoja ongelmia? :D

Paluumatkalla käytiin ostamassa vielä muutamat jutut Tax Freestä ja juomassa drinkit. Tuo mansikkamargarita oli niin herkullista, ehkä paras versio mitä olen juonut kyseisestä drinkistä ;) Paluumatka sujui hyvin kun katsottiin hytissä jalkapalloa ja herkuteltiin :D Olin niin onnellinen kun meillä oli tuo hytti!
Meillä oli kiva reissu, kyllä tuollaiset pienetkin reissut jo tuovat vaihtelua! Joko te ootte käyneet tänä kesänä Tallinnassa tai onko suunnitelmissa käydä tuolla?

22 kommenttia:

  1. Tallinna on kyllä todella kiva päiväreissu -kohde ♥ Ja kauniita kuvia oot napsinut reissusta! Mulla on siellä vähän sama juttu, etten oikein tiedä mitä kieltä puhua :D Monissa turistikaupoissa siellä puhutaan ihan kohtalaisesti suomea, mutta kunnon kaupoissa yleensä täytyy englantia käyttää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ! :) Kiitos kovasti <3 Tuolla oli niin paljon kivoja taloja joita kuvailla! Juu oon nyt huomannut parilla viime kerralla tän ongelman. Puhun siis kaikkia kieliä sekaisin, kyllä aina onneks on ostokset ja ruokailut sujuneet :D

      Poista
  2. Tallinna on kyl tosi mahtava paikka, siel ois kyl kiva olla pidempäänkin ja käydä tutustumassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon välillä miettinyt pitäiskö sinne joskus mennä yöksi, kun saa niin edullisesti hotelleja :) Oon joskus vuosia sitten ollut siellä yötä ja se olin ihan kivaa.

      Poista
  3. Voi Tallinna on kyllä niin suloinen! <3 Mulla ja poikaystävällä on ollut talvesta asti puhetta, että mentäis tänä kesänä, mutta saas nähdä, miten käy :D Eihän se itse reissu maksaisi yhtään mitään, mutta Keski-Suomesta satamaan eestaas matkat maksaisi abt 50 euroa per nassu, mikä tuntuu aikamoiselta riistolta :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on <3 Voiei, harmi kuulla että nuo matkat pelkästään Helsinkiin on noin kalliit :( Toivottavasti kuitenkin pääsisitte käymään! :)

      Poista
  4. Oi miten ihania ja kesäisiä kuvia!Näytät tosi nätiltä :) Mä tykkään tosi paljon käydä Tallinnassa, tänä kesänä en vain oo ehtinyt :( Ehkä vielä syksymmällä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Jep, on huomattu että tykkäät ;) Kyllä varmasti pääset reissuun jossain vaiheessa <3

      Poista
  5. Oi miten upeita kuvia ja vautsi kuinka nättinä oot ollut liikenteessä<3 :) Hahah tiedätkö mulla on ollut Tallinnassa ihan sama ongelma, etten tiedä mitä kieltä siellä pitäisi puhua :'D Tosi monet puhuu kuitenkin suomea ja jotenkin se jää sitten päälle, kunnes yhtäkkiä huomaa ettei seuraava henkilö, jolle sitä suomea alkaa puhua, ymmärrä yhtään mitä selitän :D Mä haluaisin ehdottomasti käydä Tallinnassa tänä kesänä, mutta jotenkin veikkaan ettei sellaselle ole aikaa :/ No täytyy katsella ja suunnitella! Ihana postaus<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos! <3 Haha, kiva tietää että on kohtalontovereita! :D Ja juu mulla ihan sama. Ekaksi puhun jonkun kanssa suomea ja sitte seuraava ei osaakkaa suomea! Toivottavasti sulla olisi aikaa lähteä reissuun! :) Kiitos, ihana kun tykkäsit <3

      Poista
  6. Voi, Tallinna on kyllä niin kaunis ja mukava paikka. :) En oo itse vuosiin käynyt nyt käynyt, mutta ehdottomasti täytyy vielä käydä! Nuo sun kuvat on tosi kivoja ja reissu kuulostaa olleen onnistunut. ♥ Pienet reissut tuovat kyllä vaihtelua ja sopivasti piristystä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) Ja suosittelen, on kuitenkin lyhyen matkan päässä ja edullinen ;) Meillä oli kyllä mukava päivä tollon <3 Ja oot oikeessa, jo pienet reissut tuo paljon piristystä!

      Poista
  7. Tallinna on kyllä kiva paikka ja tuo Vapiano on tosi hyvä ravintola! :) se toimintakulttuuri siellä on jotenkin hauska, mutta omalla tavallaan myös toimiva :D Meidän risteily suunta on tänä vuonna kohti Tukholmaa, vaikka periaatteessa olisi ollut Tallinnan vuoro!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) Mä tykkään kans Vapianosta! Juu se on toisaalta kiva, mutta sitten taas itse pidän enemmän, että ruuat tuodaan pöytään ja saa rauhassa odotella pöydässä :) Ooi Tukholma! Mä tykkään niin siitä kaupungista <3 Kivaa reissua jo etukäteen!

      Poista
  8. Ihania kuvia :) haha hyvä tuo että aina tulee lähettyä silti tallinnaan :D Mulla taas toisinpäin sata kertaa aikonu lähtee sinne aina oon silti vaan tukholmassa käyny :D jos sitä seuraavalla kerralla sit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Haha se on totta :D Sinne on niin nopeaa ja edullista lähteä. Ja ymmärrän kyllä miksi eksytte Tukholmaan, itse ainakin tykkään siitä enemmän ;) Toisaalta onhan se kivaa vaihtelua käydä välillä Tallinnassakin.

      Poista
  9. Teidän reissu kuulostaa todella onnistuneelta ja Tallinna on niin kaunis kesäisin <3 Ja oi, ihana kesäasu sulla on ollut päällä! Kunpa ilmat lämpenisi taas äkkiä, niin pääsisi jälleen käyttämään mekkoja, vähän tökkii vetää farkkuja jalkaan ja takkia päälle! :D Ps. Jälleen aivan ihania kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä onnistunut reissu ja mä tykkään kans Tallinnasta kesäisin <3 Kiitti, tuo mekko on kyllä kiva (: Mä niin toivon myös samaa, alkaa vähän tökkii tällänen vesisade ja synkät pilvet :/ Kiitos kovasti Lindaa! <3

      Poista
  10. Hei teillä oli samat suunnitelmat kuin meillä! :D Me ajateltiin suunnata Tallinnaan viettämään myös vuosipäivää elokuun puolella :D Kuinka kauan tuo teidän reissu kesti? Tai lähinnä kauan teillä oli aikaa olla maissa? :) Ollaan tässä arvottu että otetaanko tuo päiväristeily vai ollaanko yksi yö hotellissa.

    http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha hauska sattuma! :D Kiva kuulla, että ootte lähdössä Tallinnaan :) Unohdin siis kirjoittaa, että meillä oli kuusi tuntia aikaa olla maissa. Se riitti mun mielestä todella hyvin. Toki kivempi olla yötä hotellissa, ne on melko edullisiakin :)

      Poista
  11. Kuulostaa aivan ihanalta päivältä <3 Olisi kiva päästä vielä tänä kesänä Tallinnaan, mutta en tiedä ehdinkö, sillo viikonloput ovat ainoita mahdollisuuksia milloin voitaisiin Antin kanssa lähteä :/ Tuo vanha kaupunki on niin kaunis! <3 Ootpas ollut nättinä liikenteessä, tuo mekko on jotenkin ihan siun näköinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo päivä oli kyllä ihana <3 Toivotaan, että kerkeäisitte Tallinnaan, siellä on näin kesäaikaan niin kiva käydä! Ja etenki tuo vanhakaupunki on kaunis <3 Hihi kiitti, tuo mekko on ihana :)

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)