27.10.2014

Tukholman reissu !Mauu :) Meillä on kiva viikonloppu takana Joonaksen kanssa. Oltii siis perjantaista sunnuntaihin Tukholman risteilyllä. Oltii puhuttu jo jonku aikaa, että mentäis syksyllä risteilylle kahdestaan. Mentiin iha perus Viking linella, Silja on vähä turha kallis mulle/meille. Oltii hyvissä ajoissa laivassa ja mulla oli heti alussa kamala ikävä Codaa. Onneks mun äiti kävi kattomassa sitä viikoloppuna. En oo koskaa ollu Codasta yhtä yötä pidempää erossa.. Mutta tosiaa käytii vähä kuvailemassa, oli juuri auringonlasku menossa. Sen jälkeen mentii sitte Buffettiin, jossa oli kyllä todellisia herkkuruokia, varsinki jälkkäripöytä oli herkullinen ;) Samantien kun laiva lähti, alkoi se keikkuminen. Sitä kesti seuraavaan aamuun asti. Käytii kuiteki parilla, mä niin tykkään laivojen drinkeistä ! Noiki mitä juotiin oli todellisia herkkujuomia, nam.


Päätin lukea mun lopun puolikkaan kirjasta Tähtiin kirjoitettu virhe. Oli muuten ihana kirja ! Sain luettuu sen aika nopeesti, mutta samalla mulle oli tullut todella huono olo laivan keikkumisesta. Jossai vaiheessa mua itketti ku oli niin kamalaa, mutta samalla naurettii Joonaksen kanssa ku tuntui siltä, kun ois ollut Lintsin vuoristoradassa :D Meni ylös, alas, sivulle ja mua välillä otti iha mahasta.


Seuraavana päivänä olin yllättävän pirteä ja suunnattii Tukholman keskustaan bussilla. Käytiin kauppakeskus Galleriassa ostoksilla. Koitin epätoivosesti ettiä uusia kenkiä ja laukkua, mutta löysinki super söpön ja lämpimän pipon sekä edulliset nilkkurit, jotka ovat mukavat jalassa :) Kuvailtii myös ja piti mennä vanhaan kaupunkiin, mutta se vähä jäi. Meillä oli kuiteki niin kivaa, että päätettii että lähdettäis vielä uudelleen Tukholmaan jossai vaiheessa ens vuotta ja sillo mentäis sitte sinne vanhaan kaupunkiin. Käytii syömässä hyvässä Italialaisessa ravintolassa, oli kyllä edullista ja maukasta kasvispastaa !


Aika kului nopeasti ja pitiki jo lähteä laivalle päin. Oltii maissa joku 5,5 tuntia suunnilleen. Illalla käytii vielä laivalla syömässä sekä juomassa parit. Pakko sanoa, että harvinaisen huonoa / tylsää ohjelmaa oli tolla laivalla. Olisin toivonut jotai esityksiä tai parempaa musiikkia. Pääasia oli kuiteki, että sain rentoutua raskaiden töiden keskellä, nauttia rakkaan seurasta ja sain uusia kokemuksia. Kiitos rakas ihanasta risteilystä ja toivon, että päästäis vielä vaikka mihin matkustelemaan :)

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, kiva että teidän reissu onnistu! :) ja löysitte Gallerianiin, ihan paras ostoskeskus Tukholmassa :D Vitsit et tuli nälkä nyt tost pastakuvasta ja kun aloin ajattelemaan laivabuffetteja, namskis! Pakko päästä laivalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :) Ja joo ihme kyllä löydettii :D Ja sinne siis ;)

   Poista
 2. Mäki oon huomenna lähössä risteilylle! Tosin vaan 22h, joten maihin ei pääse...Mutta ei haittaa, Tukholmassa kuitenki oon käyny kesällä purjeveneellä melkeen joka vuosi! :---)

  VastaaPoista
 3. Ai että kun kuullostaa tää teidänkin reissu ihanalta! ♥ Ihastuttiin siskon kanssa Tukholmaan siihen malliin, että mietittiin et ens vuonna mennään uudelleen. Ja sillon kyllä myös mies ja poika mukaan! Paljon jäi vielä näkemättä ja oli niin kivaa, että tuli jo katottua joulukuullekkin matkaa kun siellä ois suuuuret joulumarkkinat. :) Ei varmaan ihan niin pian tule lähdettyä, mutta saahan sitä haaveilla. :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivaa :) Ja juu kyllä meki toivottavasti mennää tässä lähiaikoina ! Iso kaupunki, joten siel vois olla pidemmänki aikaa ja vielä jäis jotai näkemättä. Mutta tosiaa aina saa haaveilla ;)

   Poista
 4. Niin, pakko muuten kysyy, et paljoko bussi makso keskustaan satamasta? :) Metro oli meillä kolme euroo per henki yhteen suuntaan ja taapero pääsi ilmaseks, niin ihan mielenkiinnosta kysyn kun ei tullut bussilla liikuttua. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli Viking Linen joku oma bussi vissii, nii oli 9,50e kahdelta :) Sillee aika kallis, mutta pääs hyvin suoraa satamasta keskustaan.

   Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)