27.1.2015

Meikkipostaus


Mauu ! Tänään ajattelin tehdä teille meikkipostauksen. En oo kauheesti niistä täällä puhunut, joten nyt olisi hyvä aika :) Mä meikkaan siis melkein joka päivä, välillä kun tiedän etten mene kauppaa pidemmälle koko päivänä, jätän suosiolla meikkaamatta. Mulla on aika kevyt arkimeikki, mutta kun menen kaupungille tai on jotkut juhlat, meikkaan hiukan enemmän. Voin kuitenkin kulkea ilman meikkiä myös kaupungilla. Meikkaaminen ei oo mulle mikään maailman tärkein asia enkä juokse uusiempien meikkitrendien perässä, mutta se on mulle vaa semmonen tapa ja meikkaaminen mulla on niin nopeaaki :)
Mitä meikkejä mä sitten käytän? Meikkivoiteena mulle on Garnierin BB creamia. Se on mun mielestä maailman paras meikkivoide. Olin aika pitkään ilman sitä, mutta nyt kun käytän sitä taas, mun iho voi heti paremmin. Se on joku ihmevoide oikeesti, mä tykkään niin paljon. Ainoa miinus on, että se ei peitä niin hyvin kuin toivoisin, mutta laitankin yleensä pari kerrosta sitä :) Suosittelen jos sulla on huono iho, mulla ainaki toiminut ! Käytän myös välillä Maybellinen Dreamfash BB meikkivoidetta, se on ihan hyvä, mutta ei yhtä toimiva kun suosikkini.
Puuterina mulla on Rimmelin Stay Matte, joka on ihan ok puuteri, mutta kaipaisin jotain peittävämpää ja mattaisempaa. Toi siis peittää jonkin verran ja estää sen kiillon, mutta ei oo ehkä se mitä etsin. En kuitenkaa oo jotenki vaan ostanut kun tota puuteria.. :D Joten jos jollain on suositella jotain hyvää puuteria, otan mielelläni vinkkejä vastaan. Poskipunana mulla on Rimmelin vaalenpunaista poskipunaa. Se on nyt hiukan hajonnut, mutta muuten oon tykännyt.
Ripsari on mun tärkein meikki. Unohdin lisätä tähän postaukseen ripsientaivuttimet, mutta tosiaan taivutan aina ripseni. Mulla on myös yksi kikka miten saan ripseni näyttämään pidemmiltä, siitä voisin kertoa myöhemmin. Eihän mulla siis mitää tooosi pitkiä ripsiä oo, mutta semmoset kun tykkään. Ripsarina on tällä hetkellä Maybellinen Great lash, josta oon tykännyt varmaan niin kauan ku se on ollut. Vaihtelen kuiteki ripsareita aika usein, joten toi on vaan välillä mulla. Tykkään eniten tossa pienestä harjasta. Toisena ripsarina mulla on Lorealin Miss Manga. Siis tää ripsarihan sotkee ainaki mulla paljon ja tulee paakkuja, mutta silti mä tykkään tästä :D Saan joteki aina luotua tänki ripsarin avulla itelleni kivat ripset.
Kajaalina mulla toimii tällä hetkellä Lorelin perus musta kajaali. Kajaalin merkillä mulla ei ole väliä, kunhan se on musta. Oon huomannut vaan, että jotkut katkeaa aika helposti kun niitä terottaa, mutta enää mulla ei niin paljoa kajaalia mene, joten ei haittaa. Eyelinerina käytän semmosta kuin Face. Se ei oo siis eyeliner vaa tommonen mitä laitetaan siveltimellä. Vaikea selittää, kyllä te tiedätte. Kulmakynänä mulla toimii myös Rimmel. Tolla kynällä saa kulmat siistiksi ja hiukan väriä niihin. Luomivärinä käytän H&M:ltä ostettua luomiväri settiä. Lähinnä vaan noita vaaleita sävyjä on tullu kokeiltua.
Huulipunana mulla on Lumenen natural code, joka sopii mulle sävyltään tosi hyvin. Oon aina pitänyt punaisesta väristä huulista, se on vaan niin mun juttu ! Käytän myös etenki talvella huulirasvaa ja Yves Rocherin huulirasva on toiminut mulla hyvin. Ihana tuoksu ja tekee hyvää huulille :)
Tämmösiä meikkejä mä käytän :) Löytykö samoja suosikkeja ? Mietteissä ois myös tehdä teille toinen meikkipostaus, jossa kuvien avulla näyttäisin miten meikkaan.

16 kommenttia:

  1. Joo tee vaan toinenki postaus että mitenkäs meikkaat! :3 Mä ite käytän semmosta puuteria kuin Natural Code, Skin Perfector - Lumenelta ja voi pojat, en vaihtais sitä mihinkään. Kantsii kokeilla :) Samaa sarjaa käytän meikkivoidettakin. Onko tuo Face eyeliner kallis? Mietin et jos löytyy omalle suosikille halvempi versio niin voisin kokeilla (kun se maksaa sen 14e mutta kestää puol vuotta)

    Kiva postaus kaikenkaikkiaan. :3 Voisin kokeilla ainakin noita ripsareita kun joskus omani saan kulutettua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu voisin tehdä sen kyllä joku päivä !:) Ja voisin kokeilla tota kyseistä puuteria sitten ku nykynen kulutettu loppuun. Ja sain ton eyelinerin joskus kun tilasin muistaakseni Cosmon, mutta on se vissii aika kallis, 15-20€:o Mutta ihan hyvää se on (: Kiva kuulla, että tykkäsit, noi ripsarit on kyllä iha parhaita !

      Poista
    2. Aijaa, harmi että niin kallis :( En pahemmi oo uskaltanu kokeilla muita kuin tuota mitä ite käytän. Oon kauhee nössö meikkejen suhteen, pitäis aina etukäteen tietää onko hyvä vai ei :D

      Poista
    3. Niinpä :/ Mulla kestänyt pitkää ku en usein tee eyelinereita :) Ja mulla sama, oon huono kokeilemaan uutuuksia :D

      Poista
  2. Mielenkiintoista oli lukea siun meikeistä! :) Kiva olisi nähdä myös sellainen postaus, et miten sie meikkaat ja vaikka arki- sekä juhlameikki erikseen. Maybellinen BB- voide on miulla myös käytössä, sillon kun jaksan meikata enemmälti. Yleensä tulee jätettyä meikkaamatta, kun on nuo volyymiripset, niin näyttää vähän huollitellulta ilmankin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ! (: Juu voisin kyllä tehdä semmoset joku päivä vaikka tällä tai ensi viikolla. Ja se on kyllä helppoo ku on ne nii ei juuri tarvii meikkailla !

      Poista
  3. Tätä oonkin oottanut :) tee ihmeessä postausta viel sun meikkaustavasta, kummatkin tavat :) toi puuteri mitä sulla on, on ihan parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu teen kyllä !:) Ja se on iha hyvää, mutta haluaisin vielä parempaa :p

      Poista
  4. Tota ei puuterin kanssa kuulu peittää mitään :D Puuterin tarkoitus on kiinnittää meikkivoide ja poistaa sitä kiiltoisuutta. Peitevoide on peittämistä varten, tai sitten erilainen meikkivoide.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tiedän, mutta kyllä toi silti jonkin verran peittää ja oon lukenut joistain puutereista jotka peittää hyvin vaikkei se virallisesti olen sen tarkoitus :)

      Poista
    2. En tiedä, miksi tiedän, mutta siis on olemassa meikkipuutereita, joissa on samassa meikkivoide ja puuteri. Eli ehkä sellanen olis etsimäsi puuteri? Tai sit ne taas on liian raskaita, en tiedä, en oo kokeillut haha =D

      Poista
    3. Juu niin taitaa olla :D Pitääki ettiä semmonen :) Kiitti !

      Poista
  5. Ainiin unohdin tuosta puuterikommentista vielä sen, että meikkivoide on myös se tekijä millä se mattapinta saadaan, ei pelkällä puuterilla.

    VastaaPoista
  6. Samoja meikkejä täälläkin tullu kokeiltua(: Esim. noita molempia bb-voiteita oon käyttäny, mut niitä versioita mitkä on tarkotettu rasvoittuvalle iholle. Oon joskus tainnu myös kokeilla tota maybellinen great lash ripsaria^^ Oi toi postaus kuulostais kivalta missä kuvilla näyttäsit miten meikkailet:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, kiva ! :) Toi ripsari on just hyvä ! Ja juu semmosen teen heti kun on sopiva hetki :)

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)