29.6.2015

Päivä Korkeasaaressa

Mauu :) Mainitsinkin aikasemmin, että oltiin mun perheen kanssa Korkeasaaressa lauantaina. Oltiin siellä siis Joonaksen, mun isän ja siskon kanssa. Oli kyllä mukava päivä, vaikka aamulla satoi niin sää muuttui onneksi paremmaksi päivää myöten. Oon käynyt Korkeasaaressa varmaan yli kymmenen kertaa, tällä kertaa siellä oli syntynyt ihania pikkusia sekä tullut muutamia uusia eläimiä.
En ole eläintarhojen puolella, mutten myöskään suoraan niitä vastaan. Mun mielestä vaikkei tilat vastaa lähellekkään eläimen oikeaa elinympäristöä on Korkeasaaren elämillä puhtaat ja siistit tilat, melko isotkin joillain eläimillä sekä eläimet näyttävät hoidetuilta. Samaa ei voi sanoa vaikka Tallinan eläintarhasta jossa olen kerran vieraillut tai Splitin eläintarhasta joka suljettiin, koska eläimillä oli niin huonot oltavat siellä. Ihmiset ovat aina hyödyntäneet eläimiä ja tulevat niin tekemään, samalla tietenkin muistaen, että ihminen on eläinten suurin vihollinen, mutta myös ystävä. Esimerkiksi kerran pelastamani linnunpoikanen vietiin Korkeasaareen hoidettavaksi, koska se oli tippunut puusta. Viikko sen jälkeen sain tiedon, että lintu on päästetty takaisin luontoon. Ihailen ihmisiä jotka auttavat eläimiä ja hoitavat, itsekkin mietin sitä työtä pitkään.
Korkesaaressa omia lempieläimiäni olivat leopardit, joista en nähnyt kuin vilauksen ja sekin oli lumileopardista. Kengurut olivat niin suloisia ja äiti kengurulla oli poikanen sielä pussissa. Myös uudet eläimet Gundit, joita mä en ainakaa ennen ollut nähnyt Korkeasaaressa olivat todella suloisia. Mä sulin täysin kuin näin niitä, mieleeni tuli hiukan chinchilla ja ne olivat kyllä niin ketteriä ja vikkeliä pikku otuksia. Joitakin mun hehkuttaminen saattui ärsyttää, mutta aina kun nään vastaavia eläimiä, saan söpöyskohtauksen :D
Päivä oli kaiken kaikkiaan mukava, oli kiva viettää perheen kanssa aikaa ja kuvailla :) En ennen ookkaa noin aktiivisesti kuvaillu Korkeasaaressa, bloggaamisessa on se hyvä, että tulee valokuvailtua niin paljon enemmän kun on syy jakaa niitä täällä. Mukavaa viikkoa kaikille ! ♥

10 kommenttia:

  1. Ihania kuvia taas kerran! ♥ Sulla on kyllä niin suloinen ja mukavanoloinen perhe :)
    Kerrankin toi tiikeri on muuten liikkeellä, yleensä se vaan nukkuu :D ja toi kamelikuva, en kestä xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ja niin on kyllä :) Joo se toinen tiikeri nukku ja toinen vaa kierteli siinä :/ Se kameli näyttää vittuuntuneelta :D

      Poista
  2. Ääää, mäki haluan pitkästä aikaa eläintarhaan! Tosi ihania kuvia. :)

    VastaaPoista
  3. Ompa kivoja kuvia! Tänä kesänä olis kyllä ihana päästä käymään korkeasaaressa, kun viime kesänä en kerinnyt käydä. Ihania nuo kaikki yhteiskuvat !♥ Oot ollu tosi nättinä liikenteessä(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja heii toivottavasti pääset sitten kun tuut tänne ! Kiitti paljon <3

      Poista
  4. Ihana postaus! Oli meidän pojankin mielestä, innoissaan katseli kuvia ja rupesi nauramaan muutaman kuvan kohdalla. :D <3 Söpöä. Kivalta näyttää tuo paikka, joskus on pakko käydä lapsen kanssa tuolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Voii sitä, ihana kuulla että hänkin tykkäsi ! Joo lapsen kanssa tuolla on kiva käydä, juuri Empun takia mentiikin sinne :)

      Poista
  5. Voi että miten ihania kuvia olet saanut napattua. :) Itse olen käynyt Korkeasaaressa pariin otteeseen, mutta viimeisimmästä kerrasta on aikaa jo useampia vuosia. Kyllä siellä aika kuluu mitä ihmeellisempiä otuksia ihastelessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo kyllä siellä aika menee yllättävän nopeesti kun kattelee eläimiä, valokuvailee ja kävelee.

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)